آشپزی

سالاد یونانی با کدو سبز

سالاد هایی که با سبک و سیاق مدیترانه ای تهیه می شوند در همه جای دنیا طرفدار دارند. استفاده از سبزیجات رنگارنگ می تواند هر سالادی را جذاب تر نماید. طرز تهیه سالاد یونانی با کدو سبز را در پرشین وی ببینید.

مواد لازم سالاد یونانی با کدو سبز :

کدو سبز : دو عدد

هویج : یک عدد

پیازچه : ۶ عدد

روغن زیتون : دو قاشق غذا خوری

شوید خرد شده: یک قاشق غذا خوری

نعناخرد شده: یک قاشق غذا خوری

پنیر فتا یا پنیر صبحانه خرد شده: یک چهارم لیوان

آب لیموترش : سه قاشق غذا خوری

سیر رنده شده: یک حبه

نمک و فلفل: به میزان لازم

سالاد یونانی با کدو سبز

سالاد یونانی با کدو سبز

طرز تهیه سالاد یونانی با کدو سبز :

ابتدا کدو سبز وهویج را با رنده درشت رنده می
کنیم .

سپس پیاز چه خرد شده وسیر رنده شده را به مواد اضافه کرده ،سبزی های خرد شده را به آن
می افزاییم .
سپس پنیر خرد شده را نیز به مواد اضافه می کنیم و آخر از همه فلفل ونمک وروغن زیتون را
به مواد اضافه کرده ومخلوط می کنیم ودر ظرف سرو می نماییم .
سالاد را داخل یخچال گذاشته وبعد از یکی دو ساعت آماده مصرف است .
قبل از سرو سالاد روی آن آبلیمو ریخته بعد سرو می کنیم .
نکته: اگر در منزل یکی از انواع سبزی های تازه مثل نعناع ویا شوید را نداشتید می توانید از
خشک آن استفاده کنید.

کدو سبز را خام مصرف کنید

کدو سبز جز مواد غذایی است که علاوه بر طعم خوشمزه ای که دارد حاوی میزان زیادی آب می باشد. کدو را می توان هم به صورت خام یا آب پز خورد یا به صورت پخته شده مثل بورانی اما بهترین نوع مصرف ان خام است. در این مقاله بیشتر در مورد خواص کدو بخوانید.

سالاد یونانی با کدو سبز

سالاد یونانی با کدو سبز

طبع کدو سبز سرد و تر می باشد.

کدو سبز حاوی مقادیر بالایی انواع ویتامین C، ویتامین های B از جمله فولات و ویتامین A و مواد معدنی از جمله پتاسیم، منگنز، منیزیم، فسفر و کربوهیدرات، پروتئین و فیبر می باشد.

کدو سبز خام را می توان در انواع سالاد استفاده کرد، کدو سبز پخته را می توان برای تهیه انواع سوپ، خورش و کوکو و کتلت استفاده کرد.

بهتر است بدانید که مصرف کدو سبز خام و پخته با پوست بهتر است چون پوست آن سرشار از آنتی اکسیدان بتا کاروتن است و بدن را در برابر رادیکال های آزاد محافظت می کند.

کدو سبز ضد سرطان

کدو حاوی مقدار زیادی مواد ضد سرطان و آنتی اکسیدان است و مصرف آن از بروز سرطان و پیری زودرس سلول ها جلوگیری می کند

خوردن سبزیجاتی با فیبر بالا از جمله کدو سبز باعث می شود سموم سرطان زا از سلولهای کولون دفع شده و فولات و بتاکاروتن و ویتامین C موجود در آن از این سلولها در برابر موادشیمیایی که باعث سرطان کولون می شوند محافظت می کند.

بانو ـ تبیان

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *