آشپزی

ساندویچ برگر داگ خانگی برای عاشقان فست فود

اگر طرفدار یک غذای فست فوت خوشمزه هستید ما در این
مطلب ازپرشین وی قصد داریم طرز تهیه برگر هات داگ را برایتان
به اشتراک خواهیم گذاشت این ساندویچ برگر داگ خانگی برای عاشقان فست فود
است

برگر هات داگ

در این مطلب ساندویچی را آموزش داده که با گوشت چرخ کرده و پنیر تهیه می شود.
برای طعم دادن به گوشت این برگر داگ از نمک و فلفل استفاده شده اما در صورت تمایل می
توانید از پودر مخلوط سبزیجات یا پودر سیر و پیاز هم استفاده کنید.

مواد لازم

۱ کیلوگرم گوشت چرخ کرده

۱ قالب پنیر چدار

نمک و فلفل سیاهنان هات داگسس موردعلاقه خودتان

 

طرز تهیه
پنیر را به نوارهای باریک
و یک اندازه برش دهید.به گوشت نمک و فلفل بزنید.
سپس آن را در دست به صورت توپی شکل دهید.
سپس آن را روی سطح صاف، به شکل مستطیل باز کرده و یک نوار پنیر بگذارید.سپس گوشت را رول کرده
و دو طرف آن را ببنید تا پنیر بیرون نیاید.آن ها را روی زغال کباب کنید.
البته می توانید درون تابه هم سرخ کنید تا کاملا طلایی شده و پنیرهای داخل آن ها آب شوند.هات داگ
های خانگی را درون نان ساندویچی گذاشته و با سس دلخواه (کچاپ یا خردل) سرو کنید.

برگر هات داگ

برگر هات داگ

بیشتر بدانید از مواد لازم هات داگ

کاهو ۴ برگ

خیارشور ۶ عدد

قارچ درشت ۴ عدد

نان ساندویچ ۴ عدد

گوجه فرنگی تازه ۲ عدد

روغن مایع به اندازه کافی

پنیر ورقه ای موزارلا ۴ عدد

سوسیس هات داگ ۴ عدد

سس فرانسوی به اندازه کافی

برگر هات داگ

برگر هات داگ

طرز تهیه هات داگ

ابتدا قارچ ها را با یک دستمال نمدار به خوبی تمیز می کنیم و سریع آبکش می کنیم و روی تخته ورقه ورقه برش می دهیم و در تابه کمی روغن می ریزیم و کمی که داغ شد قارچ ها را در روغن می ریزیم و تفت می دهیم.حرارت را زیاد می کنیم

تا آب آن ها سریع تبخیر شده و سرخ شوند و بعد تابه را کنار می گذاریم. سپس سوسیس ها را روی تخته قرار می دهیم و ابتدا و انتهای سوسیس را به اندازه ۲ سانت از وسط برش می زنیم و بعد به صورت مارپیچ با چاقو روی آن برش سطحی می زنیم

و در تابه ای  روغن می ریزیم و روی حرارت می گذاریم تا داغ شود و بعد حرارت را ملایم می کنیم و ابتدا ۲ تا سوسیس را در تابه قرار می دهیم و تابه را از دسته می گیریم و کمی تکان می دهیم تا سوسیس ها کاملا در روغن قل بخورند

و بعد ۲ تا سوسیس دیگر را اضافه می کنیم و مجددا دسته تابه را می گیریم و تابه را تکان می دهیم تا سوسیس ها در روغن غلطت بخورد و زمانی که رنگ سوسیس ها تغییر کرد حرارت را کم می کنیم تا سوسیس ها مغز پخت شوند.

بالای نان ها برش می زنیم و داخل آنها  را خالی می کنیم و (کف نان ها را سس فرانسوی می زنیم ) گوجه فرنگی ها را می شوییم و حلقه حلقه برش می دهیم و در نان قرار می دهیم و خیارشور و کاهوها را نیز خرد می کنیم

و در نان می گذاریم و قارچ های سرخ شده را نیز می افزاییم و هاگ داگ ها که سرخ شدن داخل نان قرار می دهیم و یک ورقه پنیر روی آن می گذاریم تا داغی سوسیس آن را آب کند و با سس فرانسوی و یا هر نوع سس دلخواهتان نوش جان کنید.

روزیاتو / parsiday

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *