آشپزی

ساندویچ لقمه ای یک عصرانه دلچسب

ساندویچ ها تغذیه بسیار مناسبی برای پیکنیک ها و میهمانی ها
هستند ما در این مطلب از پرشین وی قصد داریم برای شما عزیزان
طرز تهیه دو نوع ساندویچ لقمه ای یک عصرانه دلچسب را به اشتراک
گذاریم. تا انتهای مطلب همراه ما باشید

ساندویچ لقمه ای

مواد لازم:

* نان ساندویچی ۱ عدد بزرگ

* تخم مرغ ۱ عدد

* گوشت چرخی به همراه پیاز داغ
و ادویه جات ۲۰۰ گرم

* آرد سوخاری به میزان لازم

* جعفری یا فلفل دلمه ای ۲ قاشق غذاخوری

* زرشک ۲ قاشق غذاخوری

* قارچ مقداری

*در صورت تمایل تخم مرغ آب پز ۱ عدد رنده شده

* رب ۱قاشق غذاخوری

طرز تهیه: گوشت را سرخ می کنیم سپس رب
و جعفری ساتوری یا فلفل دلمه ای را اضافه می کنیم.
هنگامی که آب گوشت کشیده شد تخم مرغ رنده شده و زرشک را می افزاییم.

نان باگت را به تکه های ۳ تا ۴ سانتی متری برش داده بدون آنکه یک طرف آن را برش
دهیم، داخلش را خالی می کنیم و از مواد گوشتی پر می کنیم.
بایستی پس از پر کردن نان از مواد گوشتی، با دست دو طرف داخلی نان را فشار دهید تا در
روغن مواد بیرون نریزد.

در ظرفی یا کاسه ای تخم مرغ را می شکنیم و ساندویچ را در تخم مرغ می غلتانیم بعد در
آرد سوخاری غلتانده و در روغن داغ فراوان سرخ می کنیم.
این ساندویچ با سس کچاب مصرف می شود.

ساندویچ لقمه ای

ساندویچ لقمه ای

بیشتر بدانید از طرز تهیه رویال برگر

مواد لازم برای۵ نفر

گوشت چرخ کرده (با دنبه) ۵۰۰ گرم

تخم مرغ ۱ عدد

پیاز ۲ حبه

آرد سوخاری به مقدار لازم

پودر سیر ۲ قاشق مربا خوری

پودر موسیر ۱ قاشق مربا خوری

نمک و فلفل به مقدار لازم

نان همبرگر به مقدار لازم

قارچ (خرد شده) ۲ لیوان

ژامبون مرغ به مقدار لازم

طرز تهیه ساندویچ لقمه ای

۱- سیر و ۱عدد پیاز را رنده کرده و با هم مخلوط کنید و به آنها مقداری نمک اضافه کرده و آب اضافی آنها را بگیرید و به همراه تخم مرغ ،پودر سیر،پودر موسیر و فلفل به گوشت اضافه کرده و خیلی خوب ورز دهید.

۲- بعد از ورز دادن گوشت شروع به اضافه کردن آرد سوخاری کنید.آرد را کم کم به گوشت اضافه کرده و هربار آن را به خوبی ورز دهید .

اضافه کردن آرد را تا زمانی که بتوانید به گوشت شکل دهید ادامه دهید. اما مراقب باشید که زیاد آرد نریزید تا گوشت پس از پخت خشک نشود.

۳- گوشت آماده شده را به قسمت های دلخواه تقسیم کنید و هر قسمت را به شکل یک دایره در آورید ، دایره های آماده همبرگر را روی کاغذ روغنی یا کیسه فریزر قرار داده و برای یک ساعت درون یخچال قرار دهید.

ساندویچ لقمه ای

ساندویچ لقمه ای

۴- پیازهای باقی مانده را به صورت حلقه های نازک خرد کنید و در مقداری کره تفت دهید تا نرم شود سپس قارچ های خرد شده را اضافه کنید ، مقداری نمک و فلفل بزنید و تفت دهید تا آب قارچ کشیده شود.

۵- مقدار کمی روغن داخل تابه بریزید ، همبرگر را داخل ماهیتابه قرار دهید تا سرخ شود .وقتی دو طرف همبرگر سرخ شد۱تا۲ ورقه پنیر را روی همبرگر قرار دهید تا با حرارت همبرگر پنیر آب شود ، همبرگر پنیری را داخل نان بگذارید و روی آن ۲ ورقه ژامبون قرار دهید.

۶- روی ژامبون مقداری قارچ بریزید و با کاهو ، گوجه ، خیار شور و … ساندویچ را پر کنید و در انتها با سس ساندویچ یا هر سس دیگری که دوست دارید ساندویچ را سرو کنید.

یادبگیر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *