آشپزی

سیب زمینی مارپیچی یک ساید با ظاهری بسیار زیبا در کنار غذاهایتان

سیب زمینی سرخ شده یکی از پر طرفدارترین غذاهایی است که افراد دوست دارند آن را
در کنار غذایشان میل نمایند ما در این مطلب از پرشین وی قصد داریم برای شما عزیزان
مواد لازم و طرز تهیه سیب زمینی مارپیچی و انواع سیب زمینی کنار غذا را به اشتراک بگذاریم
تا انتهای این مطلب همراه ما باشید

 سیب زمینی مارپیچی

در این مطلب یک ساید دیش بسیار خوشمزه و جذاب برایتان انتخاب کرده ایم که بدون شک دوست خواهید داشت.
سیب زمینی سرخ شده جزو غذاهایی است که بیشتر مردم دنیا به آن علاقه ویژه ای دارند.

مواد لازم

۱ ⅔ پیمانه سیب زمینی خرد شده

۱ عدد تخم مرغ هم زده

۲ قاشق غذاخوری نشاسته (آرد)

سیب زمینی نمک و
فلفل سیاه۲ قاشق غذاخوری

پنیر پارمسان۳ قاشق غذاخوری

شیر

روغن سرخ کردنی

 سیب زمینی مارپیچی 

سیب زمینی مارپیچی

طرز تهیه

سیب زمینی ها را یا آب پز کنید تا
کاملا پخته و نرم شوند، یا آن ها را درون مایکروفر بپزید.
سپس با قاشق یا گوشت کوب آن ها را له کنید.تخم مرغ هم زده، تخم مرغ، شیر، نمک، فلفل سیاه و پنیر پارمسان را اضافه کنید و هم بزنید.مخلوط سیب زمینی را داخل قیف قنادی بریزید.درون یک تابه بلند،
مقدار زیادی روغن بریزید و روی حرارت زیاد قرار دهید تا کاملا داغ شود.
سپس مخلوط سیب زمینی را به صورت مارپیچی درون روغن بریزید و شکل دهید.تا زمانی که سیب زمینی ها طلایی
شوند، آنها را بپزید.از تابه خارج کرده و روی یک دستمال کاغذی حوله ای قرار دهید تا روغن اضافه
شان گرفته شود.این غذا را با سس دلخواه خود سرو کنید.

بیشتر بدانید از انواع سیب زمینی کنار غذا

سیب زمینی سرخ کرده دالبری

این سیب زمینی ها فقط ظاهر زیبایی داشته و با سیب زمینی سرخ کرده معمولی فرقی ندارند.

سیب زمینی سرخ کرده با پنیر چیلی

اگر هوس اسنک تند و آتشین کرده باشید، یکی از بهترین گزینه ها، سیب زمینی سرخ کرده با سس چیلی و پنیر است که ترکیب بسیار خوبی به شمار می رود.

سیب زمینی سرخ کرده در کنار استیک

این سیب زمینی ها چندان ترد نیستند و وقتی با آب استیک مخلوط می شوند، طعم تازه ای به خود می گیرند.

پوتین

نوعی سیب زمینی سرخ کرده است که اهالی کبک در کانادا آن را درست می کنند به این صورت که روی سیب زمینی ها، پنیر و آب گوشت ریخته شده و سرو می کنند.

نوارهای باریک سیب زمینی

سیب زمینی های Shoestring که به صورت نوارهای بسیار باریک و بلند برش داده شده و در روغن سرخ می شوند یکی دیگر از اسنک هایی است که با سیب زمینی تهیه می شود.

 سیب زمینی مارپیچی 

سیب زمینی مارپیچی

سیب زمینی سرخ کرده معمولی

خلال های باریک و نمکین که همه مردم به آن علاقه ویژه ای دارند.

سیب زمینی سرخ کرده بلژیکی

خلال های ترد و کریسپی که با دیپ و سس مایونز و اغلب درون قیف های کاغذی سرو می شود.

خلال های سرخ شده قارچ ترافل (دنبلان)

برای خوش طعم کردن این خلال های خوشمزه از نمک و سیر استفاده می کنند.

سیب زمینی شیرین سرخ کرده

سیب زمینی شیرین به رنگ نارنجی است و وقتی با نمک سرخ می شود طعم جالبی به خود می گیرد و بسیار سالم تر از سیب زمینی معمولی نیز هست.

سیب زمینی سرخ کرده وافلی

با رنده های مخصوص، سیب زمینی را به شکل وافل برش داه و آن را با نمک در روغن زیاد سرخ می کنند. عریض بودن سطح این اسنک کمک می کند تا سس بیشتری روی آن ریخته و از طعمش بیشتر لذت ببرید.

سیب زمینی سرخ کرده فنری

با استفاده از ابزار ویژه، سیب زمینی را به صورت فنری برش داده و آن را سرخ می کنند.

روزیاتو / برترین ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *