آشپزی

سیب زمینی پنیر با سس آلفردو

اگر شما هم تمایل دارید که یک سیب زمینی بسیار خوشمزه و خاص درست کنید
با سس خاص و خوشمزه آن تجربه کنید ، ما در این مطلب از پرشین وی قصد داریم
برای شما عزیزان طرز تهیه سیب زمینی پنیری با سس خوشمزه آلفردو را برایتان به اشتراک
خواهیم گذاشت

سیب زمینی پنیری

یک شام خوشمزه برای افرادی که خیلی شکمو نیستند و یک میان وعده وسوسه کننده برای شکموها سیب زمینی پنیر است.
هیچکس وجود ندارد که دست رد به سینه سیب زمینی پنیر بزند مخصوصا اینکه سس آن آلفردو باشد(dot)

مواد لازم:
سیب‌زمینی درشت ۳ عدد

پودر پنیر پارمسان ۴ قاشق چایخوری

پیازچه خرد شده ۴/۱ پیمانه

سیب زمینی پنیری

سیب زمینی پنیری

مواد لازم برای تهیه سس

شیر پرچرب ۲ پیمانه

آرد سفید ۱ قاشق سوپخوری کره ۵۰ گرم تخم‌مرغ زده شده ۲ عدد نمک و فلفل سیاه به میزان
لازم آویشن، تخم گشنیز و فلفل سیاه پودرشده (معمولا ۱ قاشق چایخوری) قرص عصاره مرغ یا گوشت
۱ عدد خامه ۲ قاشق سوپخوری

روش تهیه سیب زمینی پنیری:

۱٫
سیب‌زمینی‌ها را فویل پیچیده و درون فر ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت یک ساعت بپزید.
سپس فویل‌ها را باز کرده و آنها را خرد کنید.

۲٫
سیب‌زمینی خرد شده را درون ظرف‌ها یا کاسه‌های سوفله ریخته و سس آلفردو را روی آن بریزید.
پودر پنیر پارمسان و پیازچه روی آن بپاشید و مجددا ۱۵ دقیقه در فر با دمای۲۰۰ درجه سانتی‌گراد بپزید تا
پنیر و سس گرم شود
سس آلفردو:

۳٫
کره و آرد سفید را درون تابه روی حرارت کمی تفت دهید.
سپس شیر اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا یکدست شود.

۴٫
به مدت ۴ الی ۵ دقیقه روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و غلیظ شود؛ سپس قرص عصاره، تخم‌گشنیز، آویشن
و فلفل سیاه را نیز اضافه کنید و بگذارید روی حرارت تا سس به غلظت مورد نظر برسد.
حال از روی حرارت بردارید و تخم‌مرغ‌ها و خامه را اضافه کنید.

۵٫
حدودا ۲ الی ۳ دقیقه حرارت دهید.
شما می‌توانید برای خوش عطر شدن سس ۱ الی ۲ قاشق سوپخوری پیازچه خرد شده نیز به سس اضافه کنید.
درآخر از روی حرارت برداشته و برای روی سیب‌زمینی‌های کبابی استفاده کنید.

بیشتر بدانید از طرز تهیه سس آلفردو ایتالیایی

مرحله اول:
کره را در تابه ای بچسب ذوب کنید.

مرحله دوم:
سیر را رنده یا له کنید(اگر سیر له کن در دسترس نبود سیر را همراه مقداری نمک در هاون بریزید و آن را بکوبید تا له شود.).

سیر را با کره تفت دهید(نیاز به طلایی شدن نیست در حدی که عطر آن بلند شود و کمی سبک شود کافی است)

مرحله سوم:
خامه را در ظرفی جداگانه گرم کنید تا روان شود(این کار از بریدن احتمالی سس جلوگیری می کند).
خامه گرم، نمک و فلفل را به مواد بیافزایید تا رقیق شود.(اگر فلفل سفید در دسترس نبود از فلفل سیاه استفاده کنید)

مرحله چهارم:
در این مرحله پنیر پارمزان را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا گلوله نشود(هم زن مفتولی یا چنگال بهترین وسیله برای هم زدن سس آلفردو است.)

با اضافه کردن پنیر سس غلظت بهتری پیدا می کند اجازه دهید مایه سس دو سه دقیقه بجوشد و بعد شعله را خاموش کنید .

در این مرحله یعنی پس از خاموش کردن شعله می توان جعفری خرد شده را به سس افزود اما اصولا آن را به عنوان تزیین سس آلفردو به کار می برند.

سیب زمینی پنیری

سیب زمینی پنیری

نکات کلیدی تهیه سس آلفردو ایتالیایی:

– به جای سیر می توان از پودر سیر استفاده کرد ولی عطر سیر تازه سس را لذیذتر می کند. اگر مایلید از پودر سیر استفاده کنید به ازای هر حبه سیر از یک قاشق مرباخوری پودر سیر استفاده کنید.

– می توان به جای کره از روغن زیتون مخصوص پخت و پز استفاده کرد.

– اگر مایل بودید سس آلفردو با آرد تهیه کنید به جای خامه از شیر ولرم استفاده نمایید و ۱ قاشق غذاخوری آرد در سس به کار ببرید.

در این صورت پس از تفت دادن سیر آرد را در تابه بریزید تا بوی خامی آن گرفته شود و مدام با هم زن مفتولی هم بزنید تا گلوله های آرد باز شود. پس از آن شیر را به تدریج اضافه کنید و سریع هم بزنید تا گلوله آرد در سس دیده نشود. اجازه دهید شیر بجوشد تا زمانی که مایه ای به غلظت فرنی گرم بدست آید و بعد پنیر را اضافه و زیر شعله را خاموش  کنید.

اگر در سس گلوله آرد وجود داشت نگران نشوید؛ فقط کافی است آن را از صافی رد کنید تا یکدست شود.(دقت کنید مخلوط آرد و شیر را پیوسته هم بزنید چون آرد سریع ته نشین می شود و ممکن است بسوزد.)

 

مجله زندگی ایده آل / ایران کوک

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن