آشپزی

شکلات داغ یخ زده یک نوشیدنی پر طرفدار از مارتا استوارت

در این روزهای گرم تابستانی خیلی خوب است که یک نوشیدنی خنک وخوشمزه درست
کنیم و قطعا یک نوشیدنی شکلاتی بسیار خوشایندتر خواهد بود ما در این مطلب از پرشین وی
قصد داریم طرز تهیه نوشیدنی شکلات داغ یخ زده را به اشتراک بگذاریم تا انتهای این مطلب
همراه ما باشید تا طرز تهیه نوشیدنی موکای سرد با بستنی را با هم ببینیم

نوشیدنی شکلات داغ یخ زده

شکلات داغ یخ زده
ترکیب خامه با شکلات داغ سر شده بافتی نرم به این نوشیدنی می دهد.

مواد لازم
یک و نیم پیمانه شیر

۶۰ گرم شکلات

۴ قاشق غذاخوری شکر

۲ قاشق چای خوری پودر کاکائو

۱/۸ قاشق چای خوری نمک

۱/۲ پیمانه
خامه

نوشیدنی شکلات داغ یخ زده

نوشیدنی شکلات داغ یخ زده

طرز تهیه
۱- از شکلات نیمه شیرین استفاده کنید.
آن را خرد کنید.۲- شکلات داغ باید برای حدود ۱ ساعت در فریزر قرار گرفته و ببندد.در قابلمه ای، شیر
را با شکلات، شکر، پودر کاکائو و نمک ترکیب کنید.
قابلمه را روی حرارت متوسط گذاشته و مواد را مدام هم بزنید تا شکلات آب شده و ترکیب یکدستی داشته
باشید.شکلات داغ را کنار بگذارید تا خنک شود.

۱ پیمانه از آن را در قالب یخ ریخته و در فریزر قرار دهید تا ببندد و بقیه آن در
یخچال بگذارید تا سرد شود.خامه را بزنید تا فرم بگیرد.
دو سوم خامه را با شکلات داغ یخ زده و سرد شده در مخلوط کن ریخته و بزنید.
شکلات داغ یخ زده را در لیوان های مورد نظر بریزید و با بقیه ی خامه زده شده سرو کنید.

بیشتر بدانید از نوشیدنی موکای سرد با بستنی

۱- نوشیدنی موکای سرد با بستنی

این نوشیدنی تابستانه، جایگزین مناسبی برای قهوه‌های داغ و لب‌سوز زمستانی است. بستنی وانیلی از تلخی قهوه کاسته و این نوشیدنی را برای کودکان نیز به یک انتخاب مناسب تبدیل کرده است.

مواد لازم جهت این دسر:

قهوه سرد بدون شکر: ۱ پیمانه

یخ: ۱ پیمانه

بستنی وانیلی: ۱ پیمانه

شیر کم‌چرب: نصف پیمانه

پودر شیرکاکائو: ۲ قاشق غذاخوری

وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری

شکر: به میزان دلخواه

خامه آماده و شیرین (اسپری خامه)

نوشیدنی شکلات داغ یخ زده

نوشیدنی شکلات داغ یخ زده

طرز تهیه نوشیدنی موکای سرد:
۱. قهوه سرد شده و تکه‌های یخ را در مخلوط‌کن ریخته و برای ۱۰ تا ۲۰ ثانیه با سرعت بالا مخلوط کنید.

۲. سپس بستنی، شیر، پودر شیرکاکائو و وانیل را به آن اضافه کرده و برای ۲۰ تا ۳۰ ثانیه دیگر مخلوط کنید.

۳. برای افزایش شیرینی می‌توانید به آن شکر نیز اضافه کنید.

۴. ترکیب نهایی را در ۳ لیوان تقسیم کرده و روی هر لیوان را با خامه پر کنید. این نوشیدنی تابستانی را می‌توانید با تزئین پودر شیرکاکائو یا تکه‌های شکلات، پودر قهوه و … سرو کنید.

آشپزباشی / yjc

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *