آشپزی

شیرینی قرابیه تبریز

شیرینی قرابیه تبریز آشپزی و شیرینی

قرابیه یک سوغاتی اصیل تبریزی است که با توجه به مواد اولیه به کار رفته در آن، جزء شیرینی های بسیار گران‌ قیمت محسوب می شود. با ما همراه باشید .

شیرینی قرابیه یک نوع شیرینی محلی تبریزی و یا ترکیه ای اما مجلسی و پرطرفدار،
است که به سادگی و با رعایت نکات آن در منزل قابل تهیه کردن است. با ما در،
پرشین وی همراه باشید .

مواد لازم شیرینی قرابیه :

بادام پوست گرفته خام ۱۵۰ گرم

شکر ۲۰۰ گرم

سفیده تخم مرغ ۳عدد

مخلوط مغز پسته و بادام و شکر به میزان لازم

طرز تهیه شیرینی قرابیه :

* بادام را به صورت پودر درآوردید و همراه با شکر و سفیده یتخم مرغ دو بار، با دنده ریز ،
چرخ گوشت چرخ کنید.* اگر خمیر سفت بود، کمی سفیده ی تخم مرغ به آن اضافه کنید.
* خمیر را ورز دهید تا سفید رنگ شود.* سپس داخل قیف پارچه ای با سر ماسوره ی ف
ساده بریزید.

* داخل سینی فر، کاغذ روغنی گذاشته و خمیر را توسط قیف به شکل دایره، با فاصله
روی سینی بریزید.* سپس روی آن ها پسته و بادام و شکر بریزید.* شیرینی ها را در
طبقه وسط فری که از قبل با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم شده، به مدت۲۰ تا ۳۰
دقیقه قرار دهید تا روی آنها طلایی شود.

* بعد از سرد شدن، شیرینی ها از کاغذ روغنی جدا کنید.* این شیرینی ها در مجاورت،
هوا زود خشک می شوند، لذا آنها را در ظرف دردار یا کیسه ینایلونی دربسته ای نگه دارید.،
نکته تغذیه ای: این شیرینی به دلیل داشتن بادام و پسته، غنی از آهن گیاهی است،
ولی در عوض کالریبالایی دارد، لذا از مصرف زیاد آن پرهیز کنید.

شیرینی قرابیه

شیرینی قرابیه

مصرف بادام

بادام شیرین مصرف خوراکی دارد؛ اما از نوع تلخ آن روغن تهیه می‌کنند که معمولا به‌عنوان،
چاشنی در غذا استفاده می‌شود. معمولا بادام به‌صورت خام مصرف می‌شود، اما می‌توان،
از آن در سالاد و سایر غذاها استفاده کرد. شیربادام نوشیدنیِ لذیذ و جایگزین خوبی برای،
شیر گاو است. می‌توانید مستقیم و با معده‌ی خالی از بادام استفاده کنید؛ مصرف بادام،
با معده‌ی خالی می‌تواند میزان و سرعت جذب مواد مغذی آن را در بدن افزایش دهد.
همچنین می‌توانید شب‌ها بادام را در آب خیس کنید و صبح روز بعد آن را بخورید. خلال،
بادام هم به‌عنوان یک چاشنی فوق‌العاده در بعضی از غذاها استفاده می‌شود.

مصرف بادام
بادام شیرین مصرف خوراکی دارد؛ اما از نوع تلخ آن روغن تهیه می‌کنند که معمولا به‌عنوان،
چاشنی در غذا استفاده می‌شود. معمولا بادام به‌صورت خام مصرف می‌شود، اما می‌توان،
از آن در سالاد و سایر غذاها استفاده کرد. شیربادام نوشیدنیِ لذیذ و جایگزین خوبی برای،
شیر گاو است. می‌توانید مستقیم و با معده‌ی خالی از بادام استفاده کنید؛ مصرف بادام،
با معده‌ی خالی می‌تواند میزان و سرعت جذب مواد مغذی آن را در بدن افزایش دهد.
همچنین می‌توانید شب‌ها بادام را در آب خیس کنید و صبح روز بعد آن را بخورید. خلال،
بادام هم به‌عنوان یک چاشنی فوق‌العاده در بعضی از غذاها استفاده می‌شود.

خواص بادام

خواص بادام

بهبود سلامت استخوان
بادام منبع بی‌نظیری از ویتامین‌ها، مواد معدنی و مقدار زیادی فسفر است. فسفر ،
تأثیر چشمگیری روی قدرت و دوام استخوان ودندان دارد و از بیماری‌های وابسته،
به سن مانند  پوکی استخوان جلوگیری می‌کند.بدن انسان ترکیبات زیادی دارد،
که باعث حفظ سلامت کلی بدن و قلیایی‌بودن محیط آن می‌شود. بادام منبع غنی،
از مواد قلیایی است که برایافزایش قدرت سیستمی بدن بسیار مناسب،
است که توانایی ازبین‌بردن بیماری‌ها را بیشتر می‌کند.علاوه‌بر اینکه میزان مواد قلیایی،
بادام بسیار بالاست، مقدار زیادی ویتامین E هم دارد که آنتی‌اکسیدانی خیلی قوی است.

تبیان  – عصر ایران

۲۰۲۱-۱۰-۲۴ / گردآوری:

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *