آشپزی

صبحانه های پیشنهادی از املت آویشن تا اسنک پنیر

املت ها غذای بسیار مناسبی برای صبحانه ها و عضرانه ها هستند
اگر طرفدار املت ها هستید ما در این مطلب از پرشین وی قصد داریم برای شما عزیزان
طرز تهیه انواع املت از جمله املت آویشن و اسنکهای پنیری را برایتان به اشتراک خواهیم گذاشت
تا انتهای این مطلب همراه ما باشید

املت آویشن

خیلی از افراد وقت و حوصله کافی برای درست کردن صبحانه ندارند.
گاهی هم پایین بودن تنوع غذایی در این وعده، باعث می شود ما از خیر خوردن آن بگذریم…به همین دلیل در این بخش شما را با ۵ نوع صبحانه جدید که دستور پخت ساده ای هم دارند،
آشنا می کنیم

۱. املت آویشن
مواد لازم (برای ۱ نفر)

تخم مرغ ۱ عدد

پودر آویشن ۱ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل
سیاه به میزان دلخواه

روغن یا کره آب شده۲ قاشق چای خوری

طرز تهیه: ابتدا تخم مرغ، نمک، فلفل و
پودر آویشن را با چنگال خوب مخلوط کنید.
سپس روغن یا کره را داخل تابه کوچکی بریزید و تابه را روی حرارت بگذارید تا داغ شود.
پس از داغ شدن روغن، موادی که مخلوط کرده اید، درون آن بریزید و در تابه را بگذارید.
حرارت را کم کنید و اجازه دهید که املت حدود ۴ ۳ دقیقه بپزد.
در مدت پخت، در تابه را برندارید تا املت کاملا پف کند.

املت آویشن

املت آویشن

۲. املت فلفل دلمه ای
مواد لازم (برای ۲ نفر)

تخم مرغ کامل ۱ عدد

زرده تخم مرغ ۱ عدد

گوجه فرنگی بزرگ ۲ عدد

روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری

فلفل دلمه ای ۱ عدد

ریحان خرد شده،

نمک و پودر سیر به میزان دلخواه

طرز تهیه املت آویشن :

ابتدا گوجه ها را پوست بکنید و نگینی خرد کنید.
فلفل دلمه ای ها را هم نگینی خرد کنید.
گوجه ها را با روغن، نمک و پودر سیر مخلوط کنید و ۴ دقیقه درون تابه ای دربسته روی حرارت
ملایم بگذارید تا کمی نرم شوند.
حالا تخم مرغ کامل، زرده تخم مرغ، برگ های ریزشده ریحان را با هم مخلوط کنید و کمی نمک به
آن بزنید.

این مایه را روی گوجه فرنگی پخته بریزید و در تابه را ۲ دقیقه بگذارید.
سپس فلفل های خردشده را روی تمام مواد بریزید و دوباره ۲ دقیقه در تابه را بگذارید.
بهتر است برای حفظ ظاهر اصلی املت فلفل دلمه ای، از هم زدن مواد پرهیز کنید و اجازه دهید املت
حالت لایه لایه داشته باشد.
این املت ساده جزو محبوب ترین صبحانه های ایتالیایی است.

۳. املت اسفناج

مواد لازم (برای ۱ نفر)

تخم مرغ ۱ عدد

اسفناج خردشده ۳۰۰ گرم

روغن کانولا ۱ قاشق غذاخوری

نمک و
فلفل به میزان دلخواه

طرز تهیه:

ابتدا تخم مرغ را با روغن و نمک و فلفل خوب مخلوط کنید.
سپس اسفناج های خردشده را داخل این مخلوط بریزید و آرام آن را هم بزنید تا اسفناج ها آب نیندازند.
تابه ای را روی حرارت ملایم گرم کنید و این مواد را داخل آن بریزید.
حدود ۱۵ ۱۰ دقیقه در تابه را ببندید و اجازه دهید این املت مدیترانه ای روی حرارت ملایم بپزد و
پف کند.

۴. ماست یونانی
مواد لازم (برای ۱ نفر)

ماست شیرین و کم چرب ۱ پیاله

توت خشک ۸ عدد

عسل ۱ قاشق چای
خوری

طرز تهیه:

برای تهیه این صبحانه یونانی کافی است تمام مواد را با یکدیگر مخلوط و سپس آن را
میل کنید.
ماست یونانی را می توان به تنهایی یا با نان های سبوس دار مصرف کرد.
این صبحانه مغذی بیشتر به درد کسانی می خورد که اهل تنوع غذایی هستند و وقت زیادی برای آماده کردن
و خوردن صبحانه ندارند.

۵. اسنک پنیر
مواد لازم (برای ۱ نفر)

پنیر صبحانه ۲۰ گرم (حدود نصف قوطی کبریت)

کره ۵ گرم

کنجد خام ۱ قاشق
چای خوری

جعفری خرد شده نصف استکان

نان تست ۲ عدد

طرز تهیه:

ابتدا کره و پنیر را روی نان
تست بمالید و بعد کنجدها را روی پنیر بپاشید.
جعفری تازه و خرد شده را هم روی کنجدها بریزید و دومین نان تست را روی این مواد قرار دهید.
البته می توانید به جای کنجد از سایر مغزها مانند گردو، بادام، پسته یا فندق هم به شرطی که خام
باشند، استفاده کنید.

بیشتر بدانید از طرز تهیه املت قارچ

مواد اولیه برای املت قارچ:
تخم مرغ: ۴ عدد
قارچ: ۲۰۰ گرم خرد شده
گوجه فرنگی: ۲ عدد خرد شده
پنیر پیتزا رنده شده: ۷۵ گرم
کره ۳۰ گرم
جعفری: نصف فنجان

نمک: به میزان لازم
فلفل: به میزان لازم
تجهیزات لازم برای تهیه املت قارچ:
کاسه
همزن دستی یا چنگال
ماهیتابه نچسب
گاز

املت آویشن

املت آویشن

دستور پخت املت قارچ با گوجه فرنگی

در مرحله اول از طرز تهیه املت قارچ، ابتدا ماهیتابه را روی حرارت گاز قرار دهید تا داغ شود. سپس دو سوم کره را داخل آن بریزید تا ذوب شود. بعد قارچ خرد شده و گوجه فرنگی خرد شده را درون ماهیتابه ریخته و تفت دهید تا آب قارچ و گوجه کشیده شده و کاملا پخته شوند.
در مرحله دوم از طرز تهیه املت قارچ، تخم مرغ‌ها را در یک کاسه شکسته و با جعفری خرد شده، پنیر پیتزا رنده شده، نمک، فلفل و یک قاشق غذاخوری آب یا شیر مخلوط کنید. می‌توانید از پنیر چدار یا هر پنیر دلخواه دیگری برای املت قارچ استفاده کنید.

در مرحله سوم از طرز تهیه املت قارچ، باقیمانده کره را به مخلوط قارچ و گوجه اضافه کرده و سپس مخلوط تخم مرغ را به ماهیتابه اضافه کنید. پس از ۵ دقیقه و زمانی که کف املت طلایی شد، آن را برگردانید و طرف دیگر آن را هم برای ۳ دقیقه حرارت دهید. البته می‌توانید در یک تابه جداگانه مخلوط تخم مرغ را بریزید. سپس زمانی که یک طرف آن پخته شد، تخم مرغ را برگردانید و مخلوط قارچ و گوجه را روی نصف تخم مرغ درون تابه بریزید. سپس سمت دیگر را روی مواد برگردانده و رول کنید.
املت قارچ شما به همین آسانی آماده شد. می‌توانید روی آن را با کمی پنیر رنده شده یا فلفل دلمه‌ای حلقه شده تزیین کنید. نوش جان ….

منبع: Eating well.روزنامه سلامت / lilimag

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن