آشپزی

طرز تهیه آسان‌ترین دسر با انجیر

طرز تهیه آسان‌ترین دسر با انجیر آشپزی و شیرینی

ما در این مطلب برای شما عزیزان طرز تهیه آسان‌ترین دسر با انجیر را به اشتراک خواهیم گذاشت

اگر طرفدار دسر هستید ما در این مطلب از پرشین وی برای شما عزیزان طرز تهیه
یک دسر بسیار راحت و خوشمزه با انجیر را برایتان به اشتراک خواهیم گذاشت
تا انتهای این مطلب همراه ما باشید تا طرز تهیه دسر با انجیر را به اشتراک بگذاریم

دسر با انجیر

بسیارند کسانی که طرفدار یادگیری طرز تهیه دسرهای آسان و ساده باشند.
انجیر عسلی، دسر ی که در ادامه طرز تهیه آن گفته شده یکی از همین موارد است.
دستور و روش تهیه آن هم ساده و ارزان است و سریع آماده می‌شود.انجیرهای بزرگ و سیاه را با چاقو برش می‌زنیم.
کمی گردوی خرد شده روی آن‌ها می‌ریزیم و حدود ٧ دقیقه در فر با دمای ١٧٠ درجه می‌گذاریم.بعد از خنک
شدن، و هنگام سرو روی انجیر‌ها کمی عسل می‌ریزیم و با پودر پسته آن را تزیین می‌کنیم.

دسر با انجیر

دسر با انجیر

بیشتر بدانید  از خواص انجیر برای سلامتی

انجیر ویتامین‌ها و مواد معدنی زیادی دارد و سلامتی بدن را به روش‌های مختلف بهبود می‌بخشد. می‌توانید انجیر را به‌عنوان یک میان وعده‌ی سالم و مقوی نوش جان کرده یا با آن خوردنی‌های مختلفی درست کنید تا از فواید آن بهره‌مند شوید. در ادامه تعدادی از مهم‌ترین خواص انجیر برای سلامتی بدن را بررسی کرده‌ایم.

۱‌. سرشار از آنتی‌اکسیدان‌های قدرتمند است
انجیر به دلیل آنتی‌اکسیدان‌هایی که دارد، سلامتی بدن را بهبود می‌بخشد. اکسیداسیون تقریبا تمام بدن را تحت تأثیر قرار می‌دهد و با بیماری‌های مختلف مثل پیری زودرس و سرطان ارتباط دارد. مواد غذایی سرشار از آنتی‌اکسیدان مثل انجیر به مبارزه با عارضه‌های ذکر شده کمک می‌کنند.

دسر با انجیر

دسر با انجیر

بعضی از انواع انجیرها آنتی‌اکسیدان بیشتری دارند؛ با این حال تمام انواع این میوه‌ی
تابستانی سرشار از پلی‌فنول‌های مختلف هستند و می‌توانند با استرس اکسیداتیو مبارزه کنند. مطالعات همچنین نشان می‌دهند که انجیر خشک شده منبع بهتری از ترکیبات پلی‌فنولی محسوب می‌شود و فعالیت آنتی‌اکسیدانی آن بیشتر از انجیر خام است.

۲. خواص ضدسرطانی دارد
به‌طور سنتی از انجیر برای درمان بیماری‌های مختلف از جمله سرطان استفاده می‌شود. یک مطالعه در دانشگاه چین نشان داد بعضی از ترکیبات موجود در انجیر به از بین بردن پوشش سلول‌های سرطانی مختلف کمک می‌کنند. اگرچه به مطالعات بیشتری در این زمینه نیاز است، اما محققان به این نتیجه رسیده‌اند که انجیر به دلیل دارا بودن ترکیبات بیواکتیو می‌تواند با بیماری‌های مختلف مبارزه کند.

جام جم /digikala

۲۰۲۱-۰۷-۳۰ / گردآوری:

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *