آشپزی

طرز تهیه املت کالباس- سوسیس

املت ها یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و راحت هستند که می توانید در دور همی های دوستانه و برای عصرانه ها و صبحانه درست کنید. در ادامه مطلب از پرشین وی قصد داریم طرز تهیه املت با سوسیس و کالباس را به اشتراک گذاریم.

املت با سوسیس و کالباس

مواد لازم:

کالباس (سوسیس) ۱۵۰ گرم

– تخم مرغ ۲ عدد

– شیر ۲ قاشق غذاخوری

– نمک و فلفل به مقدار لازم *

طرز تهیه :

۱- کالباس را خرد کنید.
(سوسیس را به قطعات ریز برش بزنید و با مقدار کمی روغن آن را سرخ کنید).

۲- تخم مرغها را
در ظرفی شکسته، آن را هم بزنید.
به آن شیر و نمک و فلفل اضافه کنید و مواد را با هم کاملا مخلوط نمایید.

۳- در یک تابه با گنجایش مناسب مقداری روغن بریزید.
پس از آن که روغن داغ شد تخم مرغها را به آن اضافه کنید و در تابه را بگذارید تا
یک طرف املت سرخ شود.
سپس کالباس (سوسیس سرخ شده) را روی آن بریزید و املت را لوله کنید و در دیس بگذارید.

املت با سوسیس و کالباساملت با سوسیس و کالباس

بیشتر بدانید از طرز تهیه املت فرانسوی

مواد لازم برای املت فرانسوی

تخم مرغ : ۳ عدد

کره : ۱ قاشق سوپخوری

نمک و فلفل : به اندازه

برای درست کردن این املت تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید و مقداری نمک و فلفل به آن اضافه کنید و تن تن هم بزنید تا سفیده و زرده با هم مخلوط شوند.

سپس تابه ای را روی حرارت  نسبتا زیاد قرار دهید و کره را داخل آن بریزید تا کره کف کند و کفش بخوابد.

با تکان دادن تابه تمام دیواره و سطح تابه را چرب کنید در این زمان مایه املت را در تابه بریزید.

 مواد لازم و طرز تهیه املت با سوسیس و کالباساملت با سوسیس و کالباس

وقتی مایه در تمام قسمت تابه پخش شد . دسته تابه را با دست چپ بگیرید و با سرعت عمل بالا و حرکات منظم تخم مرغ را به عقب و جلو حرکت دهید تا به تابه نچسبد.

در همین زمان با دست دیگر و با چنگال املت را جا به جا کنید تا تمام قسمت آن بپزد.

در کل تمام این مراحل فقط یک دقیقه طول میکشد و تخم مرغ در مدت کوتاهی بسته میشود .پس از پخته شدن املت ، تابه را کج کنید و با چنگال یک طرف املت را روی طرف دیگر آن برگردانید . املت لول شده را در ظرف مورد نظرتان بکشید و با نان برشته نوش جان کنید

دونفره / شفقنا

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن