آشپزی

طرز تهیه بیسکوئیت مخلوط ، یک دسر ساده و خوشمزه

دسر بیسکویت مخلوط  از دسر‌های بسیار خوشمزه و شیک است که طرز تهیه بسیار راحتی هم دارد ، بنابراین برای پذیرایی در مجالس و مهمانی‌ها مناسب است . با ما در پرشین وی همراه باشید .

بیسکویت مخلوط

بیسکویت مخلوط این بیسکویت های خوشمزه، راهی عالی برای استفاده از
باقیمانده شکلات، میوه های خشک، تافی و آجیل هستند کهمدتی است
خورده نشده اند.می توانید از انواع سایر خوراکی ها هم استفاده کنید،
فقط برای این تعداد بیسکویت مقدار آن ها را از ۱۵۰ گرم بیشتر نکنید.

نکاتی در رابطه با تهیه ی بیسکویت مخلوط

۱- اگر دسترسی دارید از ۱ قاشق چای خوری عصاره وانیل، استفاده کنید.۲
– از شکلات سفید یا شیری و یاترکیبی از آن ها استفاده کنید.شکلات را خرد
کنید.۳- شکلات تافی را به قطعات کوچک تر برش دهید.۴- می توانید از انواع
میوه های خشکمانند زردآلو، کرنبری و گیلاس و انواع آجیل مانند گردو و بادام
استفاده کنید.۵- خمیر باید حداقل به مدت ۲ساعت در یخچال استراحت کند.۶
– با این میزان مواد ۱۸ عدد بیسکویت خواهید داشت.

بیسکویت مخلوط

بیسکویت مخلوط

طرز تهیه ی بیسکوییت

از قبل فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.در کاسه ای بزرگ، کره
(به دمای محیط) وشکر ها را با هم برای ۲ دقیقه بزنید تا کمرنگ و یکدست شوند.
تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و خوب با هم ترکیب کنید.آرد، نمک و بیکینگ پودر
را اضافه کنیدو مواد را با ترکیب کنید تا خمیر فرم بگیرد.شکلات و تافی خرد شده
را به همراه میوه های خشک،آجیل و هر ماده ی مورد نظر دیگری به خمیر اضافه کنید
و دوباره مواد را با هم ترکیب کنید.

رویخمیر را بپوشانید و آن را حداقل برای ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت و مزه دار
شود.درسینی فر کاغذ روغنی پهن کنید و با اسکوپ بستنی از خمیر برداشته با فاصله
در سینی قرار دهید وبرای حدود ۱۵ دقیقه تا بیسکویت ها طلایی شوند، بپزید(چون
بیسکویت ها در هنگام پخت باز شده و در سینیپهن می شوند، آن ها را با فاصله در سینی
بچینید و همچنین اگر سینی فر کوچکی دارید بیسکویت هارا در چند نوبت بپزید).اجازه دهید
تا بیسکویت ها در سینی کمی خنک شوند، سپس آن ها را روی توریقرار دهید تا کاملا خنک
شوند.

خواص بی نظیر آجیل چهار مغز

مصرف به اندازه آجیل چهار مغز برای حفظ سلامت قلب مفید است . مصرف آجیل خام
برای کسانی است که عادت به خام خواری دارند، توصیه می شود. افرادی که از آجیل
چهار مغز سالم و تازه استفاده می کنند، کلسترول بد خونشان کاهش می یابد و به
همین علت از بیماری های قلبی عروقی در امان می مانند.

خواص مغزیجات

خواص مغزیجات

آجیل چهار مغز سرشار از آنتی اکسیدان
آجیل چهار مغز حاوی آنتی اکسیدان فراوانی است که در پیشگیری از سرطان مفید است.
بنابراین متخصصان توصیه می کنند که هر فرد در طول شبانه روز هفت عدد چهار مغز بخورد.

آجیل چهار مغز منبع پروتئین
آجیل چهار مغز یکی از منابع مهم پروتئین گیاهی و منبع سرشار از چربی های امگا ۳ و اسید
آلفا لینولئیک است که مصرف منظم آن سبب جلوگیری از ابتلا به بیماری قلبی، سرطان، کلیه،
دیابت، سنگ صفرا و دیگر بیماری ها می شود.از دیگر مواد مفید موجود در چهارمغز ملاتونین
است که به بهبود خواب کمک می کند ومصرف آن در کاهش بی خوابی و رفع سایر اختلالات
خواب موثر است.

مغزیجات

آجیل چهار مغز برای بهبود عملکرد سلول های مغز
چنانچه در بخش سلامت نمناک اشاره کرده ایم مصرف آجیل چهار مغز در بهبود عملکرد سلول
های مغز مفید است و به تدریج و با مصرف روزانه منجر به افزایش هوش می شود.

آجیل چهار مغز برای درمان بیماری های گوارشی
مغز ها گرم و خشک هستند و عسل گرم و تر است بنابراین ترکیب مغزها و عسل سبب بهبود
بیماری های گوارشی ناشی از سردی معده خواهند شد . همچنین ترکیب آجیل چهار مغز با
عسل برای تقویت اعصاب، تقویت رحم نیز مفید است.

 

آشپرباشی  -عصر ایران

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *