آشپزی

طرز تهیه بیسکویت بکینگ پودر، با این بیسکویتها بچه ها را خوشحال کنید

اگر تمایل دارید یک بیسکوییت خوشمزه خانگی نوش جان کنید
ما در این مطلب از پرشین وی قصد داریم طرز تهیه بیسکویت بکینگ پودر و
طرز تهیه ساده خانگی در فر را برایتان به اشتراک خواهیم گذاشت تا انتها
همراه ما باشید

بیسکویت بکینگ پودر

● مواد لازم برای ۱۴ عدد
۱) دو فنجان آرد۲ – سه قاشق مرباخوری

بکینگ پودر
۳) نصف قاشق مرباخوری

نمک

۴) نصف فنجان کره

۵ ) سه چهارم
تا یک فنجان شیر

● طرز تهیه ▪ فر را روی ۲۰۰ درجه سلسیوس تنظیم …

مواد لازم برای ۱۴ عدد
۱) دو فنجان آرد

۲ – سه قاشق مرباخوری بکینگ پودر

۳) نصف قاشق مرباخوری نمک

۴) نصف فنجان کره

۵ ) سه چهارم
تا یک فنجان شیر

بیسکویت بکینگ پودر

بیسکویت بکینگ پودر

طرز تهیه بیسکویت بکینگ پودر

فر را روی ۲۰۰ درجه سلسیوس تنظیم کنید.

آرد، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید و با استفاده از چنگال، کره را با آرد
مخلوط کنید تا شبیه خرده نان درآید.

در حالی که با چنگال هم می زنید شیر را به اندازه ای اضافه کنید تا خمیر نرم و مرطوبی
به دست بیاید.

خمیر را با وردنه باز کنید با استفاده از برش زن مخصوص، برش بزنید و روی سینی حاوی کاغذ روغنی
قرار دهید.

بیسکویت ها را به مدت ۸ تا ۱۲ دقیقه و تا این که کمی طلایی شود بپزید.

بیشتر بدانید از بیسکویت ساده خانگی در فر

مواد لازم

آرد: ۲۸۰ گرم
کره: ۱۵۰ گرم
پودر قند: ۱۰۰ گرم
تخم مرغ: ۱ عدد
بیکینگ‌پودر: ۱/۲ قاشق چای‌خوری
وانیل: ۱/۲ قاشق چای‌خوری

بیسکویت بکینگ پودر

بیسکویت بکینگ پودر

طرز تهیه بیسکوییت

مرحله اول: کره را بیرون یخچال قرار دهید تا کاملا نرم شود. سپس آن را به
همراه پودر قند با همزن بزنید تا کرمی و روشن شود. اگر همزن ندارید
دستکش آشپزی بپوشید و با نوک انگشتانتان کره و پودر قند را ترکیب کنید.

حالا آرد و بیکینگ‌پودر را از الک رد کنید و در چند مرحله به این مخلوط اضافه
کنید. نکته‌ای که باید برای تهیه خمیر بیسکویت خانگی بدانید این است که
میزان دقیقی برای آرد وجود ندارد. خمیر بیسکویت در ابتدا شل و چسبناک
است. شما باید آرد را به تدریج اضافه کنید تا جایی که خمیر جمع شود.
زمانی که بتوانید خمیر را با دست یا کاردک جمع کنید یعنی آرد کافی است.
نکته مهم بعدی این است که به هیچ‌وجه خمیر بیسکویت را ورز ندهید.
ورز دادن موجب می‌شود خمیر روغن بیاندازد و خراب شود. خمیرتان را در نایلون بپیچید و برای ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا استراحت کند.

مرحله دوم: اگر می‌خواهید بیسکویت را در فر بپزید، فر را با دمای ۱۸۰
درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود. خمیر را از یخچال بیرون بیاورید
و بین دو کیسه فریزر به ضخامت ۰.۵ سانتی‌متر باز کنید. در این مرحله
می‌توانید به کمک کاتر به هر شکلی که دوست دارید خمیر را قالب بزنید.

اگر کاتر ندارید می‌توانید با دهانه لیوان یا استکان بیسکویت گرد ساده درست
کنید. سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید، اما آن را چرب نکنید. کره درون
خمیر به اندازه کافی روغن پس می‌دهد و بیسکویت‌ها نخواهند چسبید.
بیسکویت‌ها را با کمی فاصله، روی سینی بچینید و برای ۱۳ تا ۱۵ دقیقه
در فر قرار دهید. پس از ۱۳ دقیقه زیر یکی از بیسکویت‌ها را چک کنید. اگر طلایی شده باشد پخت کافی است.

سرزه / ilna

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن