آشپزی

طرز تهیه بیسکویت های شکری خوشمزه !

بیسکوییت ها یکی از دسر هایی مناسب برای دور همی ها و وعده عصرانه و پیک نیک ها
هستند می توانید به راحتی در منزل یک بیسکوییت خوشمزه خانگی درست کنید تا انتهای مطلب
از مطلب از پرشین وی همراه ما باشید تا برای شما عزیزان طرز تهیه بیسکویت شکری خانگی بسیار
خوشمزه را به اشتراک بگذاریم

بیسکویت شکری خانگی

بیسکویت های شنی، همان بیسکویت های شکری هستند که به آنها بادام و اندکی طعم لیمو اضافه کردیم.
وقتی آنها را بپزید، شکلشان شما را به یاد دریا می اندازد.زمان آماده سازی ۲۷۰ دقیقه زمان پختن ۱۰ دقیقه درجه دشواری آسان وعده غذایی دسر

 

مواد لازم:
کره
۱۲۰ گرم

شکر ۱ پیمانه

تخم مرغ ۲ عدد بزرگ

وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری

پوست لیموترش ۱ قاشق چای
خوری

آرد دو و نیم پیمانه

نمک ۱/۴ قاشق چای خوری آب

۱ قاشق چای خوری

بادام به میزان لازم دارچین ۱ قاشق غذاخوری

 

بیسکویت شکری خانگی

بیسکویت شکری خانگی

نکاتی در رابطه با تهیه ی این بیسکویت:

۱- در تهیه این دستور، به ۲ عدد تخم مرغ بزرگ، نیاز دارید.
از یک عدد تخم مرغ و یک زرده درتهیه خمیر و از یک عدد سفیده، در تزیین بیسکویت ،
استفاده می شود.

۲- برای تهیه این دستور، اگر دسترسی دارید از ۱ قاشق چای خوری عصاره وانیل، استفاده کنید.

۳- در این دستور،از رنده پوست لیمو ، استفاده کنید.

۴-برای این دستور، به پرک بادام برای تزیین، نیاز دارید.

۵-در تهیه این دستور، به ترکیب شکر و پودر دارچین برای روی بیسکویت ها، نیاز دارید.برای تهیه آن، یک چهارم
پیمانه شکر و۱ قاشق غذاخوری پودر دارچین را با هم ترکیب کنید.

۶- با این میزان مواد ، ۲۴ عدد بیسکویت خواهید داشت.

طرز تهیه بیسکوییت :

۱ کره (به دمای محیط) را در کاسه همزن برقی بریزید وبا درجه متوسط بزنید ، تا پف کند .
شکر را کم کم به آن اضافه کنید و تا رنگ مواد روشن شود، بزنید.

۲ یک عدد تخم مرغ به اضافه یک زرده تخم مرغ، وانیل و رنده پوست لیمو را به سایر مواد،
اضافه کنید و بزنید.
آرد را با نمک الک کنید و به ترکیب کره(با سایر مواد)، اضافه کنیدو با درجه پایین همزن،تا خمیر فرم
بگیرد، بزنید.
خمیر را در کیسه بپیچید و برای ۴ ساعت در یخچال قرار دهید.

۳ از قبل، فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد ، گرم کنید.
سفیده تخم مرغ و آب را در کاسه ای با هم بزنید و کنار بگذارید.
خمیر را به پهنای ۳ میلی متر باز کنید و با قالب گرد ،به سایز حدود هفت و نیم سانتی
منری ، قالب بزنیدو در سینی فر چرب نشده، قرار دهید.
با قلموی آشپزی روی خمیر ها،ترکیب سفیده تخم مرغ بمالید، سه برش پرک بادام قرار دهید و ترکیب پود قند
و پودر دارچین بپاشید.
سینی را در فر قرار داده و برای ۸ تا ۱۰ دقیقه ، تا بیسکویت ها طلایی شوند بپزید(سینی را
در میانه پخت بچرخانید).
بیسکویت ها را از فر خارج کنید و بگذارید تا خنک شوند.

بیشتر بدانید از خمیر بیسکویت

– سرد بودن خمیر بیسکویت
در بسیاری از موارد پخت به ویژه پخت برخی از شیرینی ها، توجه به سرد و گرم بودن برخی مواد
در کیفیت پخت آن اهمیت دارد. لذا یکی دیگر از نکات پخت بیسکویت ، توجه به میزان گرمی و
سردی خمیر آن است. زیرا یک علت ترک خوردن خمیر بیسکویت رعایت نکردن همین نکته است.

برای پخت بیسکویت باید دقت کنید که خمیر آن کاملا سرد باشد. اگر هنگام پخت بیسکویت
احساس کردید خمیر به اندازه ی کافی سرد نیست آن را چند دقیقه در فریزر قرار دهید
تا کاملا سرد شود. زیرا خمیر سرد شده در فر تغییر حالت نمی دهد و شل و پهن نمی شود.

همچنین هنگام استراحت خمیر در یخچال مواد و طعم های آن بهتر ترکیب می شود و این
مسئله باعث خوشمزه تر شدن بیسکویت می گردد. خمیر خنک به صورت یک دست پخته
می گردد و این روش یکی از نکات کلیدی پخت شیرینی های ترد، کاتر زده و فرم دار است.

اگر هنگام درست کردن خمیر بیسکویت احساس کردید بیش از حد به دستتان می چسبد،
به آن آرد اضافه نکنید چون بیسکویت را بسیار سفت می کند. بلکه با گذاشتن خمیر
در یخچال می توانید از این کار جلوگیری کرده و آن را راحت تر برش بزنید و یا گلوله کنید.
لذا یکی از مهمترین نکات پخت بیسکویت توجه به یرد بودن خمیر بیسکویت قبل از قرار دادن آن در فر است.

بیسکویت شکری خانگی

بیسکویت شکری خانگی

– باز کردن خمیر بیسکویت
یکی دیگر از نکات پخت بیسکویت دقت در باز کردن خمیر است. برای این کار بهتر است
از سلفون و یا کاغذ شیرینی پزی استفاده کنید. با استفاده از آن ها خمیر راحت تر باز
می شود و دیگر به آردپاشی نیاز ندارد. در اغلب دستورها باز کردن خمیر بدین صورت است
که خمیر بیسکویت را قبل از قرار دادن آن در یخچال باز می کنیم. ابتدا خمیر را لای سلفون
یا کاغذ شیرینی پزی قرار دهید و آرام صاف کنید. برای آن که بیسکویت مسطح شود کمی
شکر و چند قطره آب به خمیر اضافه کنید

آشپز باشی / spbaking

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *