آشپزی

طرز تهیه بیسکویت پرتقالی

استفاده از میوه هایی مانند پرتقال و سایر مرکبات می تواند برای انواع شیرینی بسیار لذت بخش باشد. . امروز می خواهیم یک بیسکویت جذاب و خوشمزه را تهیه کنیم که پوست پرتقال در آن استفاده شده است. طرز تهیه بیسکویت پرتقالی را در پرشین وی بخوانید.

مواد لازم بیسکویت پرتقالی

آرد سفید ———۲۲۵ گرم

کره ——– ۱۵۰ گرم

شکرریز ———– ۷۵ گرم

زرده تخم مرغ ———۲ عدد

دارچین ————-نصف قاشق چایخوری

هل و جوز هندی ———– نصف قاشق چایخوری

پوست رنده شده پرتغال ——— یک قاشق مرباخوری

طرز تهیه بیسکویت پرتقالی

کره، شکر و پوست پرتقال را به مدت ده دقیقه به هم می زنیم.
بعد زرده تخم مرغ ها را به آن اضافه کرده، آرد، دارچین، جوزهندی و هل پودر شده را هم اضافه
می کنیم تا خمیر تهیه شود.

بیسکویت پرتقالی

بیسکویت پرتقالی

خمیر را یک ساعت در جای خنک نگه می داریم تا جا بیفتد.
آن را در کیسه قیفی با ماسوره ساده می ریزیم و خمیر را به شکل بیسکویت دایره ای با
کمی فاصله در سینی فر قرار می دهیم.
سینی را در وسط پنجره فر با حرارت ۲۰۰ درجه فارنهایت ( یا ۹۳ درجه سانتیگراد) می گذاریم.
مدت ۱۵-۱۲ دقیقه طول می کشد تا بیسکویت ها پخته و کمی طلایی شوند.
بعد از پخت ، سینی را مدت ۱۵ دقیقه در فر خاموش شده می گذاریم تا خنک شود.

نکات تغذیه ای : کره پاستوریزه نه مارگارین دارای ویتامین هایA وDاست و برای رشد اطفال مفید است.
بنابراین برای کودکانی که کره یا تخم مرغ نمی خورند به این صورت می توانید بیسکویت یا کیک تهیه
کرده و به عنوان میان وعده همراه با یک لیوان شیربه کودک خود بدهید.

بیسکویت پرتقالی

بیسکویت پرتقالی

خواص پرتقال که نباید از آن غافل بمانید

۱_بر اساس یافته‌های محققان استفاده از پرتقال در جلوگیری از سرطان لوزالمعده موثر است.

۲_ یکی از دارو‌های مفید و موثر در کاهش کلسترول خون به شمار می‌آید.

۳_ پرتقال درمان کننده و ضد عفونت‌های میکروبی است.

۴_مفید برای معده و درمان گاز معده.

۵_استفاده از برگ‌های پرتقال بر شست و شوی ورم‌ها و کاهش درد تاثیر فراوانی دارد.

۶_یک آرام بخش خوب به حساب می‌آید.

۷_مفید برای تمیزی و پاکسازی پوست.

سوران ـ خبرگزاری دانشجو

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *