آشپزی

طرز تهیه ترشی مخلوط خوشمزه و دلچسب

ما ایرانی ها دوست داریم با انواع غذاها ترشی میل کنیم و بر روی سفره ما ترشی باشد ما در این
مطلب از پرشین وی قصد داریم برای شما عزیزان طرز تهیه ترشی مخلوط بسیار خاص و خوشمزه
به همراه انواع ادویه فوت و فن ترشی مخلوط برای خوشمزه تر شدن آن را به اشتراک بگذاریم
تا انتهای مطلب همراه ما باشید

طرز تهیه ترشی مخلوط

مواد لازم برای ترشی مخلوط  :

گل کلم بزرگ ۱ عدد

هویج ۱ کیلو

خیار ۲ کیلو

لوبیا سبز ۲۰۰ گرم

موسیر ۱۵۰ گرم

کلم برگ ۱ عدد

تمبر هندی ۲ بسته
نمک
به مقدار دلخواه

سبزی ترشی ۱ کیلو

فلفل دلمه ۱
کیلو

طرز تهیه ترشی مخلوط

طرز تهیه ترشی مخلوط

سیر ۰/۵ کیلو

بادمجان
۱ کیلو زرد چوبه
۵ قاشق غذاخوری فلفل سبز ۷۵۰ گرم کرفس ریز

۲ شاخه ادویه ترشی به مقدار دلخواه

طرز تهیۀ ترشی مخلوط

ابتدا همه مواد را
بشویید و وقتی آبشان کاملاٌ رفت، آنها را خرد کنید.
سیر و فلفل دلمه‌ای را با همدیگر چرخ کنید.
موسیر را باید از ۱۲ ساعت قبل در ظرفی خیس کرده باشید.

اجازه دهید مواد شسته شده خشک شوند و رطوبتشان برود.
بادمجان ریز ترشی را با سرکه بجوشانید، آبکِش کنید و در قطعات کوچک خرد کنید.
دقت کنید که آبش کاملا رفته باشد.
تمبر را در سرکه حل کرده، سپس از صافی رد کنید.
پس از آن که همه مواد کاملا آبشان رفت آنها را لایه به لایه همراه با نمک و ادویه در
ظرفی ترجیحاً شیشه‌ای بریزید و ظرف را از سرکه پر کنید.

بیشتر بدانید از فوت و فن ترشی مخلوط برای خوشمزه تر شدن آن

سعی کنید ترشی‌هایتان را داخل شیشه قرار دهید و از ظروف پلاستکی جهت نگهداری استفاده نکنید.
ترشی ها را جلوی نور خورشید نگهداری نکنید.
دقت کنید تمام مواد ترشی شما قبل از درست کردن کاملا خشک باشند تا دچار کپک نشوند.
به هیچ عنوان گل کلم را نجوشانید سعی کنید بصورت خام استفاده کنید تا سفید و ترد بماند.

اگر دوست داشته باشید می توانید از پودر انبه هم استفاده کنید . نعنا و پونه هم می توانید بدلخواه اضافه کنید.
در صورت دلخواه می توانید کلم بنفش را نریزید و بجای آن برگ کلم سفید ریخته شود.
بعضی ها لوبیا سبز خرد شده به مواد ترشی اضافه می‌کنند بدلخواه است.
اگر پیاز ریز نبود می‌توانید پیاز خوراکی را ریز کنید و به ترشی اضافه کنید.

طرز تهیه ترشی مخلوط

طرز تهیه ترشی مخلوط

موسیر حتما باید در ترشی باشد. اما سیر بدلخواه است. موسیر به علت عطر و بوی خاص آن است.
سبزی خشک مثل نعنا یا پونه در ترشی استفاده شود بهتر است.
اگر بتوانید از سرکه طبیعی استفاده کنید خیلی بهتر است.
ترشی آماده شده را داخل ظرف بریزید و همراه با غذاها استفاده کنید.

فرمول بهتر شدن شور و ترشی

اگر از سرکه و آب از هر کدام یک فنجان و شکر یک دوم فنجان و نمک یک قاشق غذاخوری استفاده شود . این فرمول همیشه کاربرد دارد. فقط می‌توانید ادویه اضافه کنید و درون شور بریزید. به همین روش استفاده کنید و نتیجه را ببنید هرگز شور شما دچار کپ ک زدگی نمی‌شود.
توجه: اگر خواستید شور یا ترشی به نسبت کمتر یا بیشتر درست کنید، مواد را نصف کنید یا تعداد موادتان را کمتر بریزید. اگر هم خواستید بیشتر درست کنید به نسبت دو برابر تهیه و درست کنید.

نسبت آب و سرکه در ترشی مخلوط:
اگه سرکه خیلی تیز هست با نسبت ۱ به ۳ با آب مخلوط و روی حرارت بگذارید. بعد از جوش آمدن ۵ دقیقه اجازه بدهید تا به جوش اید و بعد اجازه بدهید کاملا سرد بشود.
امیدوارم با این دستورات بتوانید شور و ترشی مورد دلخواهتان را درست کنید.

جام جم  / اکالا

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *