آشپزی

طرز تهیه ترش سماق چالوس، غذایی خوشمزه برای مهمانی

با مرغ غذاها و خورش‌های زیادی می‌توان درست کرد اما مازندرانی‌ها خورش ترش سماقی دارند که مزه و طعمش بی‌نظیر است.طعمی که روزهای سبز و خوش عطر بهار را به یادتان می‌اندازد.اگر دلتان می‌خواهد امسال عید با خورش خوشمزه و سنتی از مهمان‌های تان پذیرایی کنید این خورش بهترین پیشنهاد است. طرز تهیه ی  ترش سماق چالوس با ما در پرشین وی همراه باشید .

مواد لازم ترش سماق چالوس

۳ عدد سینه مرغ

۵۰۰ گرم سبزی (گشنیز، جعفری، تره، اسفناج و شنبلیله)

۲ عدد پیاز

۵ ق س سماق حل شده

۵ حبه سیر

نمک و زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه  ترش سماق چالوس

۱٫پیاز و سیر را نگینی خرد کنید.حالا سینه مرغ را به پیاز و سیر اضافه کنید..بعد از ۱۵ دقیقه سماق، زرد چوبه و نمک را به بقیه موادتان اضافه کنید..سبزی‌ها را ریز خرد کنید و تفت دهیدبعد سبزی را به مرغ و بقیه مواد اضافه کنید..خورش را بگذارید روی حرارت کم تا خوب جا بیفتد و بپزدنکتهبیشتر از ۵ قاشق حل شده سماق باعث می‌شود خورش‌تان تلخ شود.پس حواستان باشد سماق زیادی نریزید.

ترش سماق چالوسغذای محلی

خواص سیر

امروزه نیز بسیاری از پزشکان و متخصصان طب سنتی مردم را به مصرف این گیاه پرخاصیت تشویق می کنند تا همه بتوانند از خواص بی نظیر سیر بهره ببرند. اگر نمی دانید سیر چه خاصیتی دارد و برای درمان چه بیماری هایی مفید است، مطالعه این بخش از نمناک به شما کمک می کند.سیر حاوی ویتامین هایی مانند ویتامین ث، ویتامین ب۶، مواد معدنی ضروری مانند فسفر، منگنز، روی، کلسیم، آهن و تیامین، اسید پانتوتنیک، کربوهیدرات و مقدار کمی پروتئین است.

سیر به دلیل داشتن خاصیت ضد عفونی کنندگی به طور سنتی برای پوشاندن زخم ها در زمان جنگ استفاده می شد همچنین سرشار از مواد معدنی کمیاب مانند ید، کلر، گوگرد و آلیسین است.مهم نیست که چقدر پیشنهاد در مورد چگونگی جلوگیری از مصرف کالری در غذا می شنوید اما کالری ها همچنان نقش مهمی در متابولیسم بدن دارند و بدون مصرف آنها انرژی کافی برای انجام فعالیت های روزمره دریافت نمی کنید. با این حال، کالری موجود در سیر به میزان مناسب است، بدون اینکه باعث افزایش نامناسب وزن شود.

خواص سیرخواص سیر و درمان بیماری ها

معجزات خوردن یک حبه سیر

مطالعات نشان می دهد یکی از فواید خوردن سیر تازه به افراد کمک می کند سیستم ایمنی بدنشان بهبود یابد. به همین دلیل هر زمان که احساس ضعف کردید و به تقویت ایمنی نیاز دارید، سیر بخورید تا یک لایه محافظ برای سیستم ایمنی بدن خود داشته باشید.سیر یک تقویت کننده ایمنی طبیعی است و برای درمان سرماخوردگی عالی می باشد. سرماخوردگی یا آنفولانزا یکی از بیماری های شایع است که نیاز به درمان خاصی ندارد. با این حال، با خوردن سیر به‌طور مرتب در هنگام سرماخوردگی می توانید به تسریع روند بهبودی و کوتاه شدن زمان استراحت کمک کنید.

تعداد افراد مبتلا به فشار خون بالا روز به روز در حال افزایش است و به همین دلیل فشار خون یکی از بزرگترین عوامل مرگ و میر جهان بشمار می رود اما می توان از آن جلوگیری کرد. مصرف منظم سیر تازه می تواند به شما در کاهش سطح فشار خون کمک کند و سیستم قلبی عروقی را بهبود بخشد.

مجله آشپزی مثبت  – تبیان

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.