آشپزی

طرز تهیه ته چین مرغ ، غذای محبوب هر ایرانی

یکی از بهترین و جذاب ترین غذاهای ایرانی ته چین است که می توان ان را با انواع گوشت و انواع سبزیجات تهیه کرد. محبوب ترین و مشهور ترین گوشت برای ته چین گوشت مرغ است. طرز تهیه ته چین مرغ را در پرشین وی بخوانید.

طرز تهیه ته چین مرغ

ته چین مرغ هم از غذاهای پرطرفدار هست.
البته زیاد مرسوم نیست ولی اونقدر خوشمزه هست که اگر یک بار امتحان کنین دیگه نمیتونین ازش بگذرین.
امروز تصمیم به آموزش تهیه ته چین مرغ گرفتیم.

مواد لازم برای تهیه ته چین مرغ:

برنج آبکش شده سه لیوان زرده تخم مرغ دو عدد ماست نصف لیوان زعفران دم کرده نصف لیوان مرغ پخته
و ریش شده دو لیوان نمک و دارچین به مقدار لازم

این مقدار مواد برای ۴ تا ۵ نفر کافیه.

طرز تهیه ته چین مرغ

طرز تهیه ته چین مرغ

بهترین راه آبکش کردن برنج

برای آبکش کردن برنج، اون رو از قبل سه چهار ساعت با نمک زیاد خیس میدیم.
بعد آبش رو خارج میکنیم و برنجها رو آب میکشیم تا نمک اضافیش بره.
بعد در قابلمه حدود پنج لیوان آب رو به جوش میاریم و برنجهای خیس داده شده رو با مقدار کمی
نمک در آب جوش میریزیم و میذاریم که بجوشه، وقتی کمی جوشید یک دانه از برنج رو برمیداریم و با
ناخن نصفش میکنیم، وقتی به اندازه یک نقطه سفید وسطش خام بود آبکشش میکنیم.
این بهترین راه برای آبکش کردن برنج هست.

طرز تهیه ته چین مرغ

مرغ رو همیشه بهتره در آب کم بپزین.
اینطوری تمام طعمش رو به خودش میگیره و به آبش نمیده و خوشمزه تر میشه.
مرغ رو در مقدار کمی آب با پیاز و کمی نمک و زردچوبه و دارچین (در صورت تمایل) روی حرارت
ملایم میگذاریم که بپزه.
و بعدش ریش ریش میکنیم.دم کشیدن زعفران

زعفران رو در آب جوش میریزیم و میگذاریم تا حدود نیم ساعت دم
بکشه.

طرز تهیه ته چین مرغ

طرز تهیه ته چین مرغ

برای تهیه ته چین

مهمترین قسمت ته چین مرغ همون ته دیگش هست، در واقع برای همین هم اسمش ته چین هست.
به این صورت که ماست و زرده تخم مرغ و نصف زعفران دم کشیده رو با تقریبا نصف مقدار از
برنجی که داریم مخلوط میکنیم و در قابلمه نچسبی که کفش رو از قبل چرب کردیم میریزیم.
بعدش هم مقداری از مرغهای ریش شده رو روش میچینیم.

و روی اون رو یک لایه از برنج و زعفران میریزیم و روی اون رو مرغ های ریش شده
میچینیم و اونقدر این کارو تکرار میکنیم تا مرغ و برنجمون تموم شه.بعش هم روش رو کاملا با قاشق فشار
میدیم تا مواد فشرده بشه و بعدش روی حرارت ملایم میگذاریم تا دم بکشه.
اگر دوست داشته باشین میتونین از زرشک و خلال بادام و پسته خیس داده و تفت داده در لایه ها
استفاده کنین.
در انتها کمی زیرش رو زیاد میکنیم تا ته دیگش بگیره و بعد از یک دقیقه زیرش رو خاموش میکنیم.

وقتی که دم کشید برای اینکه راحت و یکدست از کف قابلمه جدا شه پشت قابلمه رو کمی آب سر
میزنیم و بعد در ظرفی قابلمه رو برمیگردونیم تا ته چین کامل و یکدست برگرده.
میتونید روش رو با زرشک و خلال بادام و پسته خیس کرده و تفت داده تزیین کنید.

خواص مرغ برای پیشگیری از سرطان:

* مرغ منبع بسیار خوبی از ویتامین B3 (نیاسین)است که یک ویتامین ضد سرطان می ‏باشد. DNA به ویتامین B3 نیاز دارد و کمبود نیاسین به اندازه ‏ی کمبود سایر ویتامین‏های گروه B در ارتباط مستقیم با بیماری های ژنتیکی می ‏باشد.

مصرف ۱۲۰ گرم گوشت مرغ حدود ۷۲ درصد نیاز بدن به این ویتامین را برآورده می ‏سازد.

* گوشت مرغ همچنین یک منبع خوب سلنیوم می‏ باشد. سلنیوم برای سلامتی انسان یک اهمیت ویژه و اساسی دارد. سلنیوم یکی از اجزای بسیار مهم واکنش‏های متابولیکی در بدن می‏ باشد که عبارتند از متابولیسم هورمون ‏های تیروئیدی ، سیستم دفاعی آنتی اکسیدانی و سیستم ایمنی. مطالعات گوناگون نشان داده است که بین بروز سرطان ‏ها و دریافت سلنیوم یک ارتباط مهم وجود دارد. سلنیوم مانع سرطان می ‏شود.

دونفره ـ تبیان

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن