آشپزی

طرز تهیه ته چین مرغ و قارچ در با پلوپز

ما در این مطلب از پرشین وی قصد داریم طرز تهیه
یک پلو بسیار مجلسی و خوشمزه را به اشتراک بگذاریم
طرز تهیه ته چین مرغ و قارچ با پلوپز یکی از پلوهای بسیار خوشمزه ای
است که می توانید در میهمانی ها به راحتی درست کنید

ته چین مرغ و قارچ با پلوپز

ته چینی یکی از خوشمزه ترین غذاهای اصلی ایرانی است که پایه ثابت تمام
میهمانی هاست.
اگر می خواهید یک ته چین تمام عیار و عالی درست کنید، با دستور زیر می توانید این بار
با پلوپز یک ته چین عالی درست کنید.ته چین قارچ و مرغ، این بار با پلوپز
ته چین یکی از خوشمزه هایی است که تمام مدل های مختلف آن طرفداران زیادی دارد.
به دلیل حجم زیاد علاقه مندان، هر روز دستور پخت های متنوعی برای این نوع غذا ارائه می شود.
علاوه بر تنوع، راحتی پخت آن نیز مهم است.

 

مواد اولیه برای تهیه ته چین با پلوپز :

برنج : ۳ پیمانه
ماست : ۱ لیوان
زرده تخم مرغ : ۳ عدد
زعفران دم کرده : ۳ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل، زرد
چوبه و دارچین : به مقدار لازمقارچ خرد شده :
۱۰۰ گرممرغ : ۲ تکه
زرشک : ۱/۳ پیمانه
روغن مایع :
نصف لیوانپیاز کوچک : ۱ عدد

طرز تهیه ته چین با پلوپز :
ابتدا مرغ را با کمی آب و پیاز و نمک و زرد چوبه
میپزیم.
زرشک را هم از قبل پاک کرده و با آب سرد شسته و در کمی روغن و زعفران و شکر
تفت می دهیم و در اخر تفت دادن کمی گلاب اضافه میکنییم.

ته چین مرغ و قارچ با پلوپز

ته چین مرغ و قارچ با پلوپز

( گلاب عطر فوق العاده ای به زرشک می دهد )

قارچ رو هم شسته اسلایس کرده و در تابه
به حرارت زیاد تفت می دهیم کمی آبلیمو زده تا سیاه نشود.
مرغ پخته شده اگر با کمی رب باشه خیلی بهتره پس به مرغ در حال پخت کمی رب هم اضافه
کنید.
وقتی کاملا پخت و خیلی کم آب شد (حدود نصف لیوان آب کافیه ) مرغ را از ظرف در اورده
و ریش ریش میکنیم و به قارچ و زرشک اضافه می کنیم.

برنج رو از قبل خیس کرده و آبکش می کنیم.
بهتره که برنج رو کمی زنده برداریم.

تخم مرغها رو خوب زده و دارچین و نمک و فلفل اضافه می کنیم و ماست و روغن مایه و
زعفران.
در اخر برنج رو اضافه کنید.
و خوب مخلوط کنید.

کف دیگ پلوپز را چرب کرده ( البته از چرب کردن گذشته روغن بریزید ) نیمی از مایه برنج رو
داخل دیگ پلوپز می ریزیم و با پشت قاشق فشار می دهیم تا منسجم بشه.
بعد از مواد مرغ روی برنج ریخته و کمی از آب مرغ رو روی مواد بریزید.
باقی برنج رو می ریزیم.
روغن روی سطح برنج ریخته و پلوپز را به برق می زنیم بدون دمکنی حدودا ۱ ساعت.
(درجه پلوپزها با هم فرق داره من روی سومین ته دیگ درجه رو تنظیم کردم و۱ ساعت)

ته چین بعد
از ۱ ساعت آماده شده و می توانید با هر موادی که دوست دارید تزیین کنید.

بیشتر بدانید از ارزش غذایی قارچ

قارچ‌ها منابع غذا‌های سالم و سرشار از مواد مغذی مختلف هستند. مطابق با بانک اطلاعات مواد مغذی USDA، قارچ منبع خوبی از ویتامین‌ها و مواد معدنی از جمله پتاسیم، فسفر، منیزیم، سدیم، ویتامین C.، ویتامین‌های B. (نیاسین، ریبوفلاوین، تیامین، فولات) و ویتامین D. است.

فواید سلامتی قارچ
مزایای سلامتی قارچ فراوان است، بنابراین اجازه دهید در این مطلب خواص شان را با جزئیات بررسی نماییم.

۱. منبع غنی سلنیوم
قارچ منبع خوبی از سلنیوم است. مطالعات نشان می‌دهد که سلنیوم دارای خواص پیشگیری از سرطان، سرشار از آنتی اکسیدان و ضد التهاب است و همچنین در کاهش ابتلا به بیماری‌های قلبی، تیروئید و اختلالات شناختی موثر است. با این حال، آزمایش‌های بالینی و تحقیقات بیشتری برای تأیید این مزیت مورد نیاز است.

ته چین مرغ و قارچ با پلوپز

ته چین مرغ و قارچ با پلوپز

۲. کاهش کلسترول
قارچ‌ها کلسترول یا چربی ندارند و کربوهیدرات بسیار کمی را شامل می‌شوند. فیبر و برخی آنزیم‌های موجود در آن‌ها نیز به کاهش سطح کلسترول کمک می‌کند. علاوه بر این، مقدار زیاد پروتئین بدون چربی به سوزاندن کلسترول بدن هنگام هضم کمک می‌کند. مصرف قارچ برای متعادل ساختن سطح کلسترول LDL (بد) و HDL (خوب) توصیه می‌شود و در پیشگیری از انواع بیماری‌های قلبی عروقی مانند آترواسکلروز، حمله قلبی و سکته مغزی فوق العاده عمل می‌کند.

۳. جلوگیری از ابتلا به دیابت
قارچ‌ها جزو منابع غذایی کم کربوهیدرات و کم انرژی برای یک فرد دیابتی است. آن‌ها چربی، کلسترول، سطح پایین کربوهیدرات، پروتئین زیاد و مقادیر زیادی ویتامین و مواد معدنی را شامل می‌شوند و حاوی مقدار زیادی آب و فیبر هستند. علاوه بر این، قارچ‌ها حاوی انسولین طبیعی و آنزیم‌هایی هستند که به تجزیه قند یا نشاسته در مواد غذایی کمک می‌کند. آن‌ها همچنین حاوی ترکیبات خاصی هستند که عملکرد صحیح کبد، لوزالمعده و سایر غدد درون ریز بهبود می‌بخشد و از این طریق تشکیل انسولین و تنظیم مناسب آن در بدن را تحت تاثیر قرار می‌دهند.

محققان مرکز پزشکی دانشگاه جرج تاون در یک مطالعه انجام شده بر روی موش‌ها، ادعا کردند: “قارچ میتایک (Maitake) برای درمان مقاومت به انسولین به تنهایی یا همراه با سایر مواد طبیعی مانند خیار چنبر تلخ مفید است.
سوران

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن