آشپزی

طرز تهیه تورت شکلات و فندق ، این کیک بدون آرد است

قطعا خیلی از افراد به عنوان دسر کیک های شکلاتی را ترجیح می دهند کیک شکلاتی یکی
از پرطرفدارترین کیک ها در بین طعم های مختلف است ما در این مطلب
از پرشین وی قصد داریم برای شما عزیزان طرز تهیه تارت شکلات و فندق بدون آرد  را برایتان به
اشتراک خواهیم گذاشت تا انتهای این مطلب همراه ما باشید

طرز تهیه تارت شکلات

طرز تهیه کیک شکلاتیِ بدون آرد
تورت شکلات و فندق (کیک بدون آرد) از مجموعه دستورغذایی های مارتا استوارت است که طرز تهیه
آن را برای شما آماده کرده ایم.
تورت (Torte) به نوعی از کیک گفته می شود که در پخت آن از آرد استفاده نشده و یا
با آرد کمی پخته می شود.
این کیک بافتی فشرده دارد و برشی نازک از آن برای یک نفر کافی است(dot)

مواد لازم
کره ۳/۴ پیمانه

پودر کاکائو به میزان لازم

خامه یک و یک سوم پیمانه

شکلات ۴۵۰ گرم

تخم مرغ ۶ عدد بزرگ

شکر ۱ پیمانه

نمک ۱/۴ قاشق چای خوری

فندق یک و نیم پیمانه

کشمش ۱ پیمانه آب گرم ۱/۲ پیمانه

طرز تهیه تارت شکلات

طرز تهیه تارت شکلات

 طرز تهیه کیک شکلاتی

۱- از قبل فر را با حرارت ۱۱۰ درجه سانتی
گراد گرم کنید.
قالب کمربندی ۲۲ سانتی متری را با کره چرب کنید، در آن پودر کاکائو بپاشید و پودر کاکائو اضافی را
با ضربه خارج کنید(dot) 2-در قابلمه ای کوچک روی حرارت متوسط، کره و خامه را بجوشانید(مطمئن شوید که کره کاملا
آب شود).
آن را روی شکلات خرد شده ریخته و هم بزنید تا شکلات کاملا آب شده و ترکیبی یکدست داشته باشید.

۳-در ظرفی دیگر، تخم مرغ، شکر و نمک را با هم بزنید و به ترکیب شکلات اضافه کنید.
فندق و کشمش خیس شده را هم اضافه کنید و مواد را خوب با هم ترکیب کنید.

۴- ترکیب را در قالب آماده شده بریزید و برای حدود ۲ ساعت تا کیک در لبه ها کاملا سفت
ولی در وسط کمی نرم باشد، بپزید.

۵-کیک را روی توری قرار دهید تا کاملا خنک شود و سپس روی آن را بپوشانید و یک شب در
یخچال بگذارید.

۶-کیک را از یخچال خارج کرده، کمی پودر کاکائو روی آن الک کرده و آن را میل کنید(dot) نکاتی در
رابطه با تهیه ی تورت شکلات و فندق (کیک بدون آرد):

۱- به کره و پودر کاکائو اضافی برای قالب
نیاز دارید.

۲- از شکلات نیمه شیرین استفاده کنید.
آن را خرد کنید.

۳- از فندق بوداده استفاده کنید.
آن را خرد کنید.

۴- کشمش ها را در آب گرم برای ۱۰ تا ۳۰ دقیقه خیس کنید.
آن ها را آبکشی کرده و کنار بگذارید.

۵- کیک باید قبل از میل کردن ۱ شب در یخچال قرار بگیرد.

طرز تهیه تارت شکلات

طرز تهیه تارت شکلات

بیشتر بدانید از خواص فندق

۱. فندق سرشار از آنتی‌اکسیدان است

فندق مقادیر زیادی آنتی اکسیدان دارد. آنتی‌اکسیدان بدن را از استرس اکسیداتیو که می‌تواند
موجب تخریب ساختار سلول، تسریع پیری، سرطان و بیماری های قلبی شود، دور نگه می‌دارد.
فراوان‌ترین آنتی‌اکسیدان‌های موجود در فندق به‌عنوان ترکیبات فنولیک شناخته می‌شوند. پ
ژوهش‌ها ثابت کرده‌اند که این ترکیبات مانع از التهاب و باعث کاهش کلسترول در بدن می‌شوند. ضمن اینکه برای سلامت قلب مفید هستند.

بیشتر آنتی‌اکسیدان فندق و سایر دانه‌های مشابه آن، در پوست‌شان ذخیره می‌شود
و پس از سرخ‌شدن و به‌اصطلاح «بو‌دادن» از بین می‌روند. بنابراین بهتر است که فندق را با پوست و بدون تفت‌دادن مصرف کنید.

خواص فندق برای قلب

۲. فندق برای قلب مفید است

تحقیقات نشان می‌دهد که فندق برای سلامت قلب بسیار مفید است. وجود آنتی‌اکسیدان
و اسیدهای چرب سالم، ظرفیت آنتی‌اکسیدانی فندق را افزایش می‌دهد و سطح کلسترول
خون را پایین می‌آورد. پژوهشی یک‌ماهه روی ۲۱ نفر با سطح کلسترول بالا صورت گرفته است.
این افراد ۱۸ تا ۲۰ درصد از کالری روزانه‌شان را از مصرف فندق به‌دست می‌آوردند.
نتیجه‌ی پژوهش نشان می‌داد که کلسترول، تری‌گلیسیرید و کلسترول بد یا LDL در آن‌ها کاهش داشته است.

مطالعات نیز نشان می‌دهند که مصرف فندق باعث کاهش چربی خون و افزایش سطح ویتامین E می‌شود. درواقع به‌نظر می‌رسد که وجود اسیدهای چرب، فیبر غذایی، آنتی‌اکسیدان‌ها، پتاسیم و منیزیم به تعادل فشار خون کمک زیادی می‌کند.

آشپز باشی / chetor

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *