آشپزی

طرز تهیه جوجه کباب تابه ای خوشمزه و ترد

جوجه کباب یکی از غذاهای بسیار پر طرفدار و خوشمزه ای است که افراد آن را در میهمانی
ها و پیکنیک ها درست می کنند ما در این مطلب از پرشین وی قصد داریم برای شما عزیزان
طرز تهیه جوجه کباب تابه ای بسیار خوشمزه به همراه ترفندهای آن و مزه دار کردنش را
به اشتراک بگذاریم

جوجه کباب تابه ای

مواد اولیه :

مرغ (مخصوص جوجه کباب ) مرغ نیم کیلو

روغن زیتون ۳قاشق سوپخوری

زیتون (برای تزیین) به میزان لازم

نمک به میزان لازم

زعفران (ساییده)

نصف قاشق چایخوری آبلیمو

پیاز ۲عدد

جوجه کباب تابه ای

جوجه کباب تابه ای

طرز تهیه:

۱٫
ابتدا پیاز را رنده کرده و آب آن را کامل میگیریم و آب آن را روی جوجه های تمیز شده
ریخته و ۳قاشق سوپخوری ابلیمو به آنها اضافه میکنیم مقداری زعفران آب کرده و روی آن میریزیم و مواد را
داخل ظرف در بسته ای به مدت حداقل ۳ساعت داخل یخچال قرار میدهیم.

۲٫
داخل تابه ای نچسب و در دار روغن زیتون را گرم کرده و جوجه‌کباب‌ ها را داخل آن می‌ریزیم
، در ظرف را گذاشته هر ۱۰ دقیقه یک‌بار جوجه ها را پشت و رو میکنیم تا زمانی که آب
جوجه‌کباب کشیده شود و به روغن بیفتد، در این مرحله نمک و دانه‌های زیتون را به غذا اضافه می‌کنیم و
پس از دو دقیقه از روی حرارت برمی‌داریم.

نکات:

۱)اگر دوست دارید به جای روغن زیتون از کره استفاده کنید.

۲)بهتر است جوجه ها را از شب داخل یخچال قرار دهید تا خوشمزه تر شوند.

۳)اگر دوست دارید افزودنیهای دیگری مثل برگ بو،فلفل دلمه ای، سیر و…
را هم به جوجه ها اضافه کنید.

۴)این نوع جوجه را بهتر است با کره و نان سرو کنید.

بیشتر بدانید از طعم دار و مزه دار کردن جوجه کباب:

نکته ی نخست :

در خصوص آبلیمو و نمک است. نخست این که آبلیو و نمک جوجه را سفت می کند
. حذف آن هم جوجه را بی مزه می کند . برس کشیدن ترکیب آبلیمو و نمک به
جوجه ی نیم پز شده هم به اندازه ی کافی به آن طعم و مزه نمی دهد و باید همراه این ماده ها بماند تا طعم بگیرد.

پس چه کار کنیم که هم گوشت سفت نشود و هم به مقدار کافی طعم بگیرد.

ما باید دور تا دور جوجه ها را با روغن مایع کاور کنیم تا در اثر ماندن طولانی
مدت از نفود آبلیمو و نمک به تکه های جوجه جلوگیری کند در عین حال حسابی طعم دار شود.

بنابراین پیش از افزودن آبلیمو و نمک به آن روغن مایع (نه کره توضیح می دهم)
اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم تا جوجه ها با روغن پوشیده بشوند
بعد آبلیمو و نمک اضافه می کنیم به این شکل جوجه های طعم دار شده ی ما هیچوقت و هیچوقت سفت نخواهند شد.

کره هم چون در اثر سرما سفت می شود حتی درصورتی که آن را ذوب کنیم

باز چون جوجه ها سردند سفت می شود و جوجه ها خوب کاور نمی شوند و
جوجه در اثر تماس با آبلیمو و نمک سفت می شود برای این قسمت توصیه
نمی شود. ولی در پایان می توانید برای عطر و طعم بیشتر به آن ۱ قاشق غذاخوری کره ی مذاب اضافه کنید.

جوجه کباب تابه ای

جوجه کباب تابه ای

نکته ی دوم :

در خصوص نحوه ی خرد کردن پیاز است. برخی اشخاص پیاز را رنده می کنند
تا تکه های جوجه را خوب بپوشاند. برخی دیگر هم پیاز را داخل خرد کن یا بلندر له می کنند تا جوجه ها حسابی مزه بگیرند.

به نظر من این نحوه نادرست است، به چه دلیل ؟ زیرا در شرایطی که پیاز له
یا رنده شود به تکه های جوجه می چسبد و جدا نمی شود. بعد که ما روی
حرارت کباب می کنیم این پیازها سریع می سوزند و ما گمان می کنیم رنگ جوجه عوض شده و پخت آن کافی است.

سوران / بیتوته

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *