آشپزی

طرز تهیه جوجه کباب تابه ای

طرز تهیه جوجه کباب تابه ای آشپزی و شیرینی

جوجه کباب غذای لذیذ و بسیار محبوبی است. طرز تهیه جوجه کباب تابه ای را در ادامه بخوانید.

تهیه کباب معمولا روی زغال و ظرف های کباب پز معمولا عالی می شود . اما گاهی به هر دلیل دسترسی به منقل و زغال ندارید می توانید جوجه را به صورت کبابی داخل تابه تهیه کنید. طرز تهیه جوجه کباب تابه ای بدون سیخ را در پرشین وی بخوانید.

مواد لازم جوجه جوجه کباب تابه ای بدون سیخ

تکه های کوچک شده سینه مرغ =۱ عدد

پیاز رنده شده=۱ عدد

متوسط آبلیمو=۲ قاشق غذاخوری

زعفران=۲ قاشق سوپخوری

نمک=۲ قاشق چایخوری

فلفل=کمی

جوجه کباب تابه ای

جوجه کباب تابه ای

طرز تهیه جوجه کباب تابه ای

ابتدا تکه های کوچک شده سینه مرغ (یک عدد متوسط)را در
مخلوطی از پیازرنده شده(یک عدد متوسط) و آبلیمو(دوقاشق غذا خوری) و زعفران(دو قاشق سوپخوری) و نمک(دو قاشق چایخوری)و کمی فلفل(در
صورت دلخواه) به مدت بیست دقیقه خوابانده سپس در ماهیتابه مقداری کره ریخته و تکه های مرغ را با همان
مواد درون ظرف قرار می دهیم لازم به ذکر است که نیازی نیست که ماهیتابه داغ باشد بعد درب ماهیتابه
را قرار داده و اجازه می دهیم تا با بخار مرغها بخار پز شود .

جوجه کباب تابه ای با سیخ چوبی

جوجه کباب تابه ای با سیخ چوبی

مدت زمان لازم برای پخت این غذای خوشمزه بیست تا سی دقیقه می باشد که بسته به سلیقه خودتان می
توانید اجازه تبخیر کامل سس ایجاد شده را داده جوجه ها را به حالت تفت سرو کنید یا اینکه با
همان حالت آبدار استفاده کنید/

ارزش غذایی زعفران

زعفران چاشنی و رنگ دهنده غذا می باشد زعفران موجب کاهش چربی و کلسترول خون می گردد. زعفران آرام بخش، اشتها آور، ضد اسپاسم، پیشگیری کننده از بیماریهای قلبی و سرطان، تقویت کننده حافظه و کاهش دهنده فشار خون است. از گیاه زعفران در درمان بیماری آسم، بیماریهای پوستی، بیماری های چشم، عفونت ادراری، یرقان، پیش انداختن قاعدگی، رفع نفخ شکم، درمان معده درد و درمان کم خونی استفاده می شود.

زعفران به هضم غذا کمک می کند و تقویت کننده معده می باشد و به عنوان مسکن بویژه در دردهای لثه کاربرد دارد.

سیب سبز ـ تبیان

۲۰۲۱-۰۶-۲۵ / گردآوری:

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *