آشپزی

طرز تهیه حلقه های پیاز سوخاری ، خوشمزه و زیبا

پیاز سوخاری می تواند یک دورچین بسیار خوشمزه و خاص برای غذاهای
شما باشد و شما می توانید آن را به راحتی درست کنید ما در این مطلب
از پرشین وی قصد داریم طرز تهیه حلقه های پیاز سوخاری ، خوشمزه و زیبا
را به اشتراک بگذاریم

 پیاز سوخاری

حلقه های پیاز سوخاری از مجموعه دستورغذایی سرآشپز مارتا استوارت است که دستور پخت آن را برای شما آماده
کرده ایم.
آب گازدار راز این پیش غذای خوشمزه است.
می توانید به راحتی آن را در منزل تهیه کرده و از خوردن آن لذت ببرید.

مواد لازم:

۲ عدد بزرگ پیاز

یک و یک چهارم پیمانه آرد۱/۲ پیمانه

آرد ذرتی ک و نیم قاشق چایخوری

بیکینگ
پودربه میزان لازم

نمک۱۰۰ میلی لیتر

آب گازدار به میزان لازم

۱/۲ روغن پیمانه

برگ جعفری تازه حلقه های
پیاز سوخاری

 پیاز سوخاری

پیاز سوخاری

طرزتهیه:
۱٫در سینی فر دستمال حوله ای پهن کنید.
حلقه های پیاز را برای ۱۰ دقیقه در ظرفی از آب و یخ قرار دهید.
سپس آن ها را آبکشی و خشک کنید.

۲٫در ظرفی آرد، آرد ذرت، بیکینگ پودر، ۱ قاشق چای خوری نمک و آب گازدار را با هم ترکیب کنید.

۳٫در قابلمه ای روی حرارت بالا روغن را داغ کنید.
در چند نوبت، حلقه های پیاز را در خمیر بزنید، خمیر اضافی آن را بگیرید و با دقت در روغن
قرار دهید و برای ۲ تا ۳ دقیقه تا طلایی شوند، سرخ کنید.

۴٫پس از خارج کردن حلقه های سرخ شده، آن ها را روی دستمال حوله ای قرار دهید، و بر روی
آن ها نمک بپاشید.
سینی فر را در فر با حرارت ۱۲۰ درجه سانتی گراد قرار دهید، تا گرم بماند.
قبل از سرخ کردن بخش بعدی حلقه ها روغن را داغ کنید.

۵٫بعد از سرخ کردن تمامی حلقه ها، با احتیاط برگ های جعفری را در روغن بریزید و برای ۱۰ ثانیه
تا ترد شوند، سرخ کنید.
آن ها را از قابلمه خارج کرده، رویشان نمک بپاشید .
برای سرو حلقه های پیاز سوخاری از جعفری های تفت داده شده رویشان بریزید.

بیشتر بدانید از انواع پیاز

پیاز زرد: این نوع از پیاز بافت سفید عاجی دارد، پوست آن قهوه‌ای است و عطری قوی، شبیه به گوگرد دارد.
پیاز شیرین: این پیاز پپوستی نازک و کمی مات دارد و اندازه‌ی آن بزرگتر از پیازهای دیگر است.
پیاز قرمز: اگر دوست دارید پیاز شیرین و ملایم بخورید، پیاز قرمز انتخاب مناسبی است. پوست این پیاز سرخابی پررنگ است و می‌توانید به‌راحتی آن را به صورت خام بخورید.
موسیر: اندازه‌ی موسیر خیلی کوچکتر از پیاز است، پوست قهوه‌ای دارد و گوشت آن بنفش است.
پیاز سبز: این نوع از پیاز درواقع نارس است و هنوز شروع به رشد نکرده است.
تره فرنگی: شکل ظاهری آن شبیه به پیازچه است،‌ البته در اندازه‌ی بسیار بزرگتر. از این سبزی در تهیه‌ی سس و سوپ استفاده می‌شود.

 پیاز سوخاری

پیاز سوخاری

آیا پیاز برای شما خوب است؟

پیاز پر از فایده است؛ فرقی هم ندارد خام خورده شود یا پخته، روز خورده شود یا شب، به هر حال تمام اعضای خانواده‌ی پیازها برای سلامتی مفید هستند. پیاز منبعی عالی از ویتامین‌های C و B6، فولات، آهن و پتاسیم است. سرشار از منگنز است و از شما در برابر سرماخوردگی و آنفولانزا محافظت می‌کند.

دو ماده‌ی شیمیایی آلیوم و آلیل دی سولفید موجود در پیاز پس از مصرف تبدیل به آلیسین می‌شوند که بر اساس شواهد بعضی از تحقیقات برای مبارزه با سرطان و دیابت مفید است. همچنین سختی رگ‌ها را کاهش داده و فشار خون را هم پایین می‌آورد.

میزان کوئرستین با پخته شدن میزان آن کاهش پیدا نمی‌کند و در تمام سوپ پخش می‌شود.
در پیاز نوعی آنتی اکسیدان به نام کوئرستین وحود دارد که با انواع التهاب مبارزه می‌کند. پس اگر می‌خواهید سوپی سرشار از آنتی اکسیدان بخورید حتما در آن پیاز بریزید.

شاید باور نکنید اما اسانس پیاز هم فواید زیادی دارد. این روغن معطر ضدعفونی کننده و ضد باکتری است و می‌توانید برای تمیز کردن پوست یا سطوح از آن استفاده کنید. اگر پیاز و سیر را با هم ترکیب کنید خواصشان افزایش پیدا می‌کند. این ترکیب را می‌توانید به عناون داروی ضد افسردگی، مسکن، ضد انعقاد خون و ضد التهاب مصرف کنید.

آشپز باشی / digikala

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *