آشپزی

طرز تهیه حلوای پاستیلی با شیره

حلوا دسری هست که در کشور ما بسیار تهیه می شود ، تهیه ی یک دسر ایرانی و خوشمزه کار سختی و دشواری هم نیست ،دستور تهیه حلوای پاستیلی با شیره را در پرشین وی همراه ما باشید .

مواد اولیه حلوای پاستیلی با شیره:

گلاب: به میزان لازم

دارچین: به میزان لازم

آب: ۲ و نیم لیوان

آرد: ۴ قاشق غذاخوری سرپر

روغن: ۳قاشق سوپ‌خوری

شیره: یک لیوان

طرز تهیه حلوای پاستیلی با شیره:

۱٫ابتدا در یک ظرف بزرگ شیره ، آب و آرد را با همزن دستی خوب هم می‌زنیم به شکلی که اصلا آرد گلوله
نشده باشد و یک مایع شل داشته باشید بعد یک مقدار گلاب ،زعفران و دارچین به آن اضافه کنید.

۲٫قابلمه تفلون را روی گاز بگذارید حتما روی شعله متوسط باشد مایع را داخل قابلمه بریزید و مرتب هم بزنید.

۳٫وسط پخت که نصف آب آن تمام شد روغن را اضافه کنید بعد مجدد هم بزنید تا ببندد البته نه
اینکه خیلی سفت شود که حالت جامد بگیرد حالت نیمه مایع داشته باشد بعد یک دیس را چرب
کنید موادرا به ظرف منتقل کنید یک کفگیر داخل آب بزنید و روی حلوا بکشید که کاملا تو ظرف صاف
و یکدست پخش شود بعد آن را بگذارید ۳ ساعت دز یخچال بماند

۴٫بعد از آماده شدن یا با چاقو به شکل مکعب برش بدهید یا با قالب آن را به شکل مورد
نظر درآورید.می‌توانید با پودر گردو یا پسته روی آن را تزیین کنید.

 حلوای پاستیلی با شیره

حلوای پاستیلی با شیره

نکته تهیه ی  حلوا:

۱-می‌شود اصلا زعفران را اضافه نکنیم چون رنگ حلوا خیلی تیره می‌شود و رنگ زعفران اصلا مشخص نیست.

۲-از هر نوع شیره‌ای می‌شود استفاده کرد.

۳-اگر شیره خرما دارید که خیلی غلیظ بهتر است مقداری از آب لازم را بجوشانید و با شیره مخلوط کنید
تا شیره نرم شود.

۴-می‌توانید مقداری پودر آجیل مانند گردو یا بادام یا پسته هم به آن اضافه کنید.

۵-رنگ حلوا دقیقا با رنگ شیره مرتبط است یعنی اگر از شیره تیره مانند انگور یا خرما استفاده کنید رنگش
سیاه می‌شود و اگر از شیره‌های روشن یا حتی عسل استفاده کنید رنگش روشن‌تر می‌شود.

۶-می‌توانید به جای آب از گلاب یا شیر استفاده کنید و به مواد حلوا ۲ قاشق چای‌خوری پودر هل سبز
هم اضافه کنید

خواص شیره انگور

شیره انگور سرشار از خواصی است که در فصل پاییز نباید از خوردن آن غافل شد. شیره که از انگور
گرفته می شود، دارای قند بالایی بوده و بسیار مقوی و مغذی است، ضد نفخ است و در تقویت بنیه ب
دن تاثیر زیادی دارد، انرژی زا و خون ساز هم است.

در منابع طب سنتی ایرانی، شیره انگور را دبس یا دوشاب می نامند. طبیعت این خوراکی، گرم و تر
است و بیشتر افراد می توانند از آن استفاده کنند. همچنین بعضی افراد با شیره شربت درست می
کنند که روش بسیار خوبی است و طبع شربت نیز گرم است.

شیره نیز همانند خود انگور دارای مقادیری از ویتامین آ، ب و ث است و مصرف آن نیازهای بدن را به این
ویتامین ها تأمین می کند.یکی از بهترین زمان های استفاده از شیره انگور فصول سرد سال است و به
دلیل خواص مفیدی که این ماده ی غذایی در درمان و تسکین بیماری های فصل سرما دارد، بهتر است
جایی برای آن در برنامه ی غذایی تان باز کنید.

خواص شیره

خواص شیره

از منظر طب سنتی، شیره انگور خصلت های زیادی دارد:

یکی دیگر از فواید دوشاب، غلیظ کردن شیر مادر است، به همین دلیل اگر شیر مادری رقیق باشد، می
تواند در کنار بقیه درمان ها شیره انگور را مصرف کند

* مولد خون صالح (خون سالم و طبیعی و بدون مواد زائد) است. اگر از ضعف عمومی بدن رنج می برید یا
مبتلا به کم خونی هستید می توانید شیره انگور را در برنامه غذایی خود بگنجانید. با توجه به اینکه شیره
انگور خونساز بوده و مقوی بدن است، افرادی که ضعف عمومی دارند یا مبتلا به کم خونی هستند، می
توانند شیره انگور را همراه شیربرنج یا سمنو بخورند، یا به صورت شربت، سرکه شیره استفاده کنند.

* افزایش دهنده وزن بدن است. از دیگر فواید این خوراکی شیرین، افزایش حجم عضلات است. به همین
دلیل است که ترکیب شیره انگور و ارده کنجد را به کسانی که کارهای سنگین انجام می دهند یا ورزشکار
هستند، توصیه می کنند چراکه علاوه بر مقوی بودن، باعث افزایش حجم عضلات می شود.

 

همشهری انلاین  –  ویرگول

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن