آشپزی

طرز تهیه خوراک بوقلمون و قارچ

گوشت سفید مانند گوشت مرغ و یا پرندگانی مانند بوقلمون از بهترین و مفیدترین انواع گوشت برای همه به خصوص کودکان و سالمندان است. برای طعم دادن و تهیه این مدل غذاها باید به روشی عمل کنید که مزه آنها برای عزیزان شما دلپذیر باشد. طرز تهیه خوراک بوقلمون و قارچ را در پرشین وی بخوانید.

خوراک بوقلمون و قارچ

طرز تهیه یک نوع خوراک به همراه بوقلمون را به شما آموزش می دهیم.
در این نوع خوراک از نوعی سس خوش عطر استفاده کرده ایم.
طعم قارچ با بوقلمون به اضافه پنیر روی آنها، حتما ناهار خوبی می شود.

مواد لازم برای تهیه سس

۳ عدد فلفل دلمه‌ای رنگی

۱ پیمانه آب مرغ

۲ حبه سیر خرد شده

۱ عدد پیاز خرد شده

۲ ق س گشنیز خرد شده

به میزان لازم نمک و فلفل

۳ ق س کره نرم شده

۲ ق س آرد

۱ پیمانه شیر

۲ /۱ پیمانه خامه

خوراک بوقلمون و قارچ

خوراک بوقلمون و قارچ

مواد لازم برای خوراک

۳ ق س کره نرم شده

۲ پیمانه قارچ خرد شده

۲ پیمانه ذرت پخته

۲ عدد پیازچه خرد شده

۴ پیمانه بوقلمون پخته و خرد شده

۱ پیمانه آب مرغ

۲ پیمانه پنیر چدار رنده شده

۶ عدد نان ترتیلا

خوراک بوقلمون و قارچ

خوراک بوقلمون و قارچ

طرز تهیه خوراک بو قلمون و قارچ :

۱٫
برای تهیه سس فلفل دلمه‌ای‌ها را خرد کنید و آنها را همراه با آب مرغ، سیر، پیاز، گشنیز و مقداری
نمک و فلفل داخل غذا ساز یا مخلوط‌کن بریزید تا پوره نرمی حاصل شود.
در یک تابه کره را بریزید و آرد را داخل آن کمی تفت دهید.
شیر و خامه را بیفزایید و حرارت را زیاد کنید تا سس کمی غلیظ شود، سپس پوره را داخل آن
بریزید و مواد را باهم مخلوط‌کنید.
تابه را حدود ۲۰-۱۵ دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید تا سس غلیظی حاصل شود.

۲٫ در یک تابه کره بریزید و روی حرارت قرار دهید، سپس قارچ‌ها را داخل آن حدود ۵ دقیقه سرخ
کنید. ذرت و پیازچه را اضافه کرده و همراه با قارچ تفت دهید.حالا بوقلمون خرد شده را
همراه با آب مرغ داخل تابه بریزید.
صبر کنید تا خوراک جا بیفتد.
مقداری نمک و فلفل هم به مواد اضافه کنید.

۳٫
فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید.
ظرف مورد نظرتان را چرب کنید.
نیمی از مخلوط قارچ را داخل ظرف بریزید، روی آن نیمی از سس را بریزید.
روی سس نیمی از پنیر و روی پنیر ۳ عدد نان ترتیلا قرار دهید.
لایه بعدی را هم به همین ترتیب آماده کنید.
در انتها روی نان‌های ترتیلا کمی پنیر بریزید.
ظرف را ۳۰-۲۵ دقیقه داخل فر قرار دهید تا خوراک آماده شود.

خواص گوشت بوقلمون:

به دنبال بوقلمون تازه، لاغر، ارگانیک مرتعی باشید که در شرایط انسانی و
بدون آنتی بیوتیک پرورش یافته اند. بوقلمون های کارخانه ای و معمولی که
معمولاً تولید می شوند اغلب در طول فرآوری با نمک، آب و سایر مواد نگهدارنده
تزریق می شوند تا عمر مفید آنها را کاهش داده و هزینه ها را کاهش دهد. بوقلمون های مرتعی با دسترسی به پوشش گیاهی نیز از نظر امگا ۳ بیشتر از بوقلمون های کارخانه دار هستند.

مصرف گوشت بوقلمون برای کودکان و سالمندان در فصل سرما بسیار مناسب می باشد.

در گوشت بوقلمون پروتئین زیاد و چربی کمی وجود داشته است. بوقلمون از دسته
مواردی است که فسفر، آهن، پتاسیم و ویتامین های B در آن وجود داشته است.

در بوقلمون املاح مفیدی مثل روی، مس، پتاسیم و سلنیوم بسیار دیده می شود.

به دلیل اینکه در گوشت بوقلمون اسید آمینه وجود داشته است می تواند در بدن از
تجمع سرب و جیوه جلوگیری کند و به کارکرد کبد در دفع سموم بدن بسیار کمک کند.

بوقلمون دارای گوشت سفید در ناحیه سینه است که کم چرب است و علاوه بر آن دارای گوشت قرمز و تیره در بخش های ران است.

مجله آشپزی مثبت ـ تبیان

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن