آشپزی

طرز تهیه خوراک شتر مرغ خوشمزه

گوشت شترمرغ طبع گرم و خشکی دارد و برای بسیاری این طبع می تواند مفید باشد دردهای مفصلی مانند درد پا
دردهای کمر سیاتیک را می تواند از بین ببرد این گوشت بسیار سرشار از ویتامین و پروتئین است ما در این مطلب از
پرشین وی این بار قصد داریم برای شما عزیزان مواد لازم و طرز تهیه خوراک شترمرغ را برایتان به اشتراک بگذاریم و از
خواص بینظیر این گوشت برایتان به اشتراک بگذاریم

طرز تهیه خوراک شترمرغ

خوراک شترمرغ وقتی با وجود علاقه زیادی که به گوشت قرمز دارید به هر دلیلی نمی توانید از آن استفاده
کنید،گوشت شترمرغ پیشنهاد خوبی است .
با استفاده از این گوشت انواع و اقسام غذاهایی راکه پیش از این با گوشت قرمز درست می کردید و حالا
خوردن آنها برایتان یک آرزو شده است می توانید بپزید.

مواد لازم برای ۲ نفر
۲۰۰ گرم فیله شترمرغ ۲ عدد پیاز بزرگ۲ ق س رب گوجه‌فرنگی۴ عدد فیله گوجه‌فرنگی۲ /۱ پیمانه نخودفرنگی۲ عدد
سیب‌زمینی۲ عدد هویجبه میزان لازم نمک و فلفلبه میزان لازم روغن

طرز تهیه خوراک شترمرغ

۱٫ابتدا فیله‌ شتر مرغ را به‌صورت تکه‌های ۲ سانتی خرد کنید.
پیازها را هم خلالی خرد کنید.
در یک قابلمه کمی روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید.
وقتی روغن داغ شد، پیازها را داخل آن سرخ کنید تا نرم و طلایی شوند.

طرز تهیه خوراک شترمرغ

طرز تهیه خوراک شترمرغ

۲ حالا گوشت‌های خرد شده را داخل قابلمه بریزید و همراه پیاز با حرارت بالا تفت دهید تا گوشت آب
نیندازد و خشک نشود.
ادویه و رب گوجه‌فرنگی را هم اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید.
حدود یک لیتر آب داخل قابلمه بریزید، حرارت را کم کرده و صبر کنید تا خوراک با حرارت پایین جا
بیفتد.

۳ در این میان سیب‌زمینی و هویج را پوست بگیرید و به‌صورت دلخواه خردشان کنید.
بعد از حدود نیم ساعت آ‌نها را همراه با نخودفرنگی داخل تابه بریزید.
در تابه را بگذارید و حدود یک ساعت صبر کنید تا خوراک جا بیفتد.

۴٫بعدازآنکه خوراک آماده شد، آن را داخل ظرف مورد نظرتان بریزید و سرو کنید.

بیشتر بدانید از خواص گوشت شتر مرغ

گوشت شترمرغ که در گروه گوشت های قرمز طبقه بندی می شود، از ارزش غذایی بسیار
بالایی برخورداراست، طوری که می توان گفت یکی از کم چرب ترین و سالم ترین نمونه های گوشت قرمز در دسترس است.

نکته جالب توجه در مورد گوشت شترمرغ این است که کالری، کلسترول و چربی آن
حتی از گوشت مرغ و بوقلمون هم پایین تر است (در جدول زیر این مقایسه انجام شده است).

به همین دلیل گوشت شترمرغ برای بیماران قلبی – عروقی ، افراد دچار چربی خون
بالا و کسانی که دچار چاقی هستند، غذای بسیار مناسبی می باشد.

همچنین اسیدهای چرب غیراشباع موجود در گوشت شترمرغ ۳۰ درصد مجموع اسیدهای
چرب را تشکیل می دهد که یکی از مزیت های این گوشت محسوب می شود.

این مزایا به همراه میزان بالای اسید چرب امگا-۳ در گوشت شترمرغ باعث شده که این گوشت
انتخاب بسیار خوبی برای بیماران قلبی- عروقی و سالمندان باشد تا با اطمینان بیشتری بتوانند نیازهای پروتئینی خود را برطرف سازند.

گوشت شتر مرغ

استفاده از اسید چرب امگا-۳ تأثیرات مفیدی در کاهش بیماری های قلبی عروقی
داشته و برای رشد و نمو مؤثر است. به نظر می رسد که این اسید چرب در مقایسه
با اسید چرب غیراشباع امگا-۶ تأثیرات مفیدی در جلوگیری از لخته شدن دارد.
اکثرجیره های غذایی افراد از لحاظ اسیدهای چرب امگا-۳ کمبود دارند.

از طرف دیگر میزان کم سدیم در گوشت شترمرغ، استفاده از آن را برای افرادی که دچار فشار خون بالا هستند، ممکن می سازد.

گوشت شتر مرغ

شتر مرغ و گوشت آن

شتر مرغ و گوشت آن

گوشت شترمرغ از نظر پروتئین و آهن نیز از جایگاه بسیار خوبی برخوردار است و لذا برای افراد کم خون و زنان باردار انتخاب مناسبی خواهد بود.

به علاوه گوشت شترمرغ میزان بالایی از عناصری مانند روی و منیزیم را داراست.

 

علاوه بر موارد بالا، گوشت شتر مرغ به میزان بسیار چشمگیری ترد بوده و از
قابلیت هضم استثنائی برخوردار است، طوری که ۹۰ درصد آن قابل هضم بوده و از
این حیث پس از گوشت ماهی در رتبه دوم قرار دارد. در صورتی که گوشت مرغ و گاو ۸۷ درصد قابلیت هضم دارند.

آشپزی مثبت / beytoote

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *