آشپزی

طرز تهیه خوراک مرغ لیمویی

خوراک مرغ یکی از خوراک های بسیار پر طرفدار و بسیار خوشمزه ای
است که افراد با رسپی های مختلف آن را درست می کنند ما در این مطلب از پرشین وی
قصد داریم برای شما عزیزان طرز تهیه خوراک مرغ لیمویی و مواد لازم برای تهیه خوراک
مرغ اسپانیایی را به اشتراک بگذاریم

 خوراک مرغ لیمویی

طرز تهیه خوراک مرغ لیمویی یک از پرطرفدارترین غذاها در کشورهای حوضه مدیترانه است این غذا فواید بسیاری دارد و
به علت مزه فوق‌العاده‌اش کودکان نیز عاشق این غذا خواهند بود.

ما پیشنهاد می‌کنیم حتی برای یک بار هم که شده این غذا ساده را درست کنید و از خوردنش لذت
ببرید.

 خوراک مرغ لیمویی

خوراک مرغ لیمویی

مواد لازم :

•سه عدد سینه مرغ بدون پوست

•یک چهارم فنجان آب

•نصف فنجان روغن زیتون

•دو عدد لیمو ، آب لیموها را نیاز داریم

•نصف
فنجان خرده نان

•یک قاشق غذا خوری پودر سیر

•یک قاشق غذا خوری جعفری خشک

•یک قاشق چای خوری فلفل قرمز

•نمک و فلفل
سیاه به مقدار لازم

طرز تهیه :

ابتدا فر را روی دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت ( ۱۷۵ درجه سانتی گراد ) قرار می‌دهیم.

سینه‌های مرغ را درون یک ظرف بزگ قرار می‌دهیم و آب ، روغن زیتون و آب لیمو را اضافه می‌کنیم
و هم می‌زنیم و کم کم خرده نان ، پودر سیر ، جعفری ، فلفل قرمز و نمک و فلفل
سیاه را اضافه کرده و هم می‌زنیم تا کاملا به خورد گوشت روند سپس سینه‌های مرغ را درون فویل قرار
می‌دهیم و کاملا می‌بندیم و با چنگال چند سوراخ درست می‌کنیم.

حدود ۴۵ دقیقه فویل را درون فر قرار می‌دهیم تا کاملا سینه مرغ ترد شود.

بیشتر بدانید از مواد لازم برای تهیه خوراک مرغ اسپانیایی

ران مرغ (با پوست و استخوان)هشت عدد

پیازسه عدد

پودر فلفل پاپریکادو قاشق غذاخوری

لیموترشی ک عدد

جعفری تازه (خرد شده)یک مشت کامل

عصاره آب مرغ۱۵۰ میلی‌گرم

روغن زیتون یک قاشق غذاخوری

نمک و فلفل به مقدار لازم

 خوراک مرغ لیمویی

خوراک مرغ لیمویی

طرز تهیه خوراک مرغ اسپانیایی

مرحله اول:
فر را در دمای ۱۷۰ تا ۱۹۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید. پیاز و جعفری تازه را به شکل نگینی و ریز خرد کنید. سپس در در یک ظرف بزرگ و پهن بریزید. ران مرغ، پودر فلفلپاپریکا، عصاره آب مرغ، روغن زیتون را هم به مواد اضافه کنید. آب یک عدد لیموترش را هم در مواد بریزید. سپس به مقدار دلخواه برای طعم‌دار کردن به آن‌ها نمک و فلفل اضافه کنید.

مرحله دوم:
ظرف را به مدت ۴۵ دقیقه در فر بگذارید تا مرغ‌ها پخته شود. بعد از گذشت ۲۰ دقیقه، ظرف را از فر خارج کرده و دوباره مواد را هم بزنید. سپس دوباره در فر قرار دهید. بعد از گذشت ۴۵ دقیقه،‌ مرغ‌ها باید طلایی شده و پیازها نرم شوند. حالا خوراک مرغ اسپانیایی شما آماده است.

نکات

در صورت تمایل می‌توانید این غذا را با پلوی سفید سرو کنید.
برای این که طعم غذا خوب حفظ شود تمام مراحل درست کردن غذا را از ابتدا داخل یک ظرف انجام دهید.

ایران / کاله

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *