آشپزی

طرز تهیه خوراک مرغ و سیب‌ زمینى

اگر طرفدارا غذاهای گوشتی و خوشمزه هستید ما در این مطلب از پرشین وی قصد داریم
برای شما عزیزان طرز تهیه خوراک مرغ و سیب‌ زمینى و واویشکای بسیار خوشمزه گیلانی
را برایتان به اشتراک خواهیم گذاشت  که هم با برنج و هم با نان سرو می شود تا انتهای این
مطلب همراه ما باشید

 

خوراک مرغ و سیب‌ زمینى

مواد لازم:
سینه مرغ: ۲۰۰ گرم، پخته شده

رب گوجه‌فرنگی: ۳ قاشق سوپ‌خوری

روغن زیتون: ۲قاشق سوپ‌خوری

پیاز: ۲عدد متوسط

آب گوجه‌فرنگی: یک پیمانه

ادویه دلخواه شامل
دارچین، پاپریکا، نمک و اورگانو: به میزان لازمسیب‌زمینی: ۲عدد متوسط

خوراک مرغ و سیب‌ زمینى

خوراک مرغ و سیب‌ زمینى

روش تهیه:
۱- پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و در
روغن زیتون به مدت ۲دقیقه تفت دهید تا نرم شود.

۲- سپس رب را به آن بیفزایید و حرارت دهید تا بوی خامی آن برود.
بعد آب گوجه را به مواد اضافه کنید و بگذارید تا مواد به حد ریزجوش رسیده و سس غلیظی به
دست آید.

۳- مواد را از حرارت برداشته و مرغ را به صورت تکه شده به آن بیفزایید و مدتی بگذارید در
سس بماند.

۴- در یک ظرف سرامیکی مخصوص فر، مواد مرغ سس‌دار را قرار دهید.

۵- سیب‌زمینی را پخته و به صورت حلقه شده روی آن قرار دهید.

۶- کمی فلفل سیاه پودر کرده روی مواد بریزید.

۷- داخل فر با دمای ۱۸۰درجه سانتی‌گراد تنها به مدت ۲۰دقیقه حرارت دهید تا کمی مواد برشته شود.

۸- برای سرو از جعفری ریز شده هم می‌توانید استفاده کنید.

بیشتر بدانید از طرز تهیه گام به گام واویشکا رشتی

 

واویشکا یکی از غذاهای محبوب گیلانی هاست. این غذای خوشمزه توی وعده قبل
نهار برای کارگران مزرعه یا نهار همراه با پلو خورده میشه. ولی اگه تو کوچه پس کوچه
های شهرها و روستاهای گیلان بچرخین می بینید که جلوی قهوه خانه ها یه تشت
بزرگ هست که توش واویشکا درست می کنند. تو این جاها واویشکا رو با نون سرو می کنند و در کنارش پیاز خام می زارن.

واویشکا رو به چند روش مختلف میشه درست کرد. گوشت قطعه شده، گوشت چرخ کرده، دل و جگر و قلوه همه ی اینها می تونن توی واویشکا استفاده بشن. گوشت قطعه قطعه شده رو اول باید جداگانه بپزید و بعد به مواد اضافه کنید. اما گوشت چرخ کرده و دل و جگر و قلوه نیاز به پختن ندارن.

حالا بریم ببینیم چه طور این غذای خوشمزه پخته می شه.

واویشکا رشتی

واویشکا رشتی

مواد لازم

 

دل، جگر و قلوه یا گوشت      ۵۰۰گرم

پیاز                                   ۱عدد بزرگ

گوجه فرنگی                       ۴ عدد

روغن                                دلخواه

آب انار یا آبغوره                  دلخواه

نمک، فلفل، زردچوبه           دلخواه

 

 

طرز تهیه واویشکا

گوشت یا دل و جگر سیاه و قلوه رو می شوریم، پوست نازک قلوه را جدا می کنیم و
آن ها را خرد می کنیم. یه بار دیگه بگم که اگه قراره از گوشت قطعه شده استفاده کنید همین اول بزارید جداگانه بپزه.

 

یه پیاز درشت رو بردارید و به صورت خلالی خرد کنید. بعد پیاز رو با کمی زردچوبه و روغن
در تابه تفت می دهیم، قبل از سرخ شدن پیاز، دل، جگر و قلوه ی ریز شده یا گوشت رو
اضافه می کنیم و هم می زنیم تا رنگ مواد تغییر کنه. بعد پوست گوجه فرنگی ها رو جدا
می کنیم و گوجه ها رو خرد می کنیم و به بقیه مواد اضافه می کنیم. وقتی گوجه ها
رو اضافه کردیم خوب با بقیه مواد مخلوط می کنیم. در این مرحله باید حسابی زیر اجاق
گاز رو کم کنید و در قابلمه رو بزارید و تا وقتی که آب گوجه خشک نشده صبر کنید تا موادمون با آب گوجه به خوبی مغز پخت بشن.

حالا نمک، فلفل و در صورت تمایل ترشی مورد علاقه خودتون رو اضافه کنید. من خودم
آب انار رو ترجیح می دم و اگه آب انار نداشته باشم آبغوره می ریزم. اگه دوست داشته
باشید می تونید از آب نارنج هم استفاده کنید. اما لطفا آب لیمو نریزید چون کلا طعم اصیل این غذا رو خراب می کنه.

مجله سیب سبز / tamenab

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *