آشپزی

طرز تهیه خوراک نودل

مصرف برخی غذاها ها مانند رشته های ماکارانی شکل و یا همان نودل تقریبا ده سالی است در کشور ما رایج شده است و استقبال زیادی هم شده است. ذائقه مردم ما به کشورهای غرب اسیا نزدیک تر است و سفرهای متعدد به شرق باعث شده است مردم ما غذاهای شرقی را نیز امتحان کنند.  طرز تهیه خوراک نودل را در پرشین وی بخوانید.

 مواد لازم  خوراک نودل

▪ ۴۵۰ گرم نودل یا ماکارونی رشته ای

▪ پنج فنجان قارچ خرد شده

▪ نصف فنجان کره

▪ یک چهارم فنجان آرد

▪ یک فنجان و نیم شیر

▪ یک چهارم فنجان خامه

▪ دو فنجان آب مرغ

▪ سه فنجان سینه مرغ یا بوقلمون پخته خرد نشده

▪ یک فنجان نخودفرنگی

▪ دوسوم فنجان پنیر پارمسان

▪ یک سوم فنجان پنیر چدار

▪ نصف فنجان نان خرد شده

▪ نمک و فلفل

خوراک نودل

خوراک نودل

طرز تهیه خوراک نودل

ماکارونی را در آب جوش ریخته و صبر کنید تا کاملاً بپزد.
سپس آن را در آبکش ریخته و آب سرد روی آن بریزید.سه قاشق از کره را در تابه ای ریخته
و قارچ ها را در آن تفت دهید، پس از ۱۰ دقیقه قارچ ها آماده شده اند.
در ظرف مناسبی بقیه کره را با آرد بخوبی مخلوط کنید و سپس با حرارت ملایم برای سه دقیقه تفت
دهید.
شیر و خامه و آب مرغ را بخوبی مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید تا در مدت پنج دقیقه
با هم آمیخته و غلیظ شوند.
ظرف بزرگ و مناسبی را برداشته و سپس در آن ماکارونی را با قارچ ، سس آرد و کره
و مخلوط شیر، خامه و آب مرغ و نخودفرنگی و سینه مرغ ریخته و هم بزنید و به میزان کافی
به آن نمک و فلفل بپاشید.

خوراک نودل

خوراک نودل

سپس یک سوم از پنیر پارمسان را به آن بیفزایید.
در ظرف دیگری نان خردشده را با یک قاشق مرباخوری کره و یک سوم از پنیر آمیخته کنید و روی
مواد بریزید.
این ظرف را درون فر با ۳۷۵ درجه فارنهایت برای ۳۰ تا ۴۰ دقیقه قرار دهید تا پخته و طلایی
شود.

بررسی نودل

مردم کره‌جنوبی بیش از هر ملیتی در سال نودل فوری می‌خورند و بسیاری از آن‌ها گفته‌اند خوردن نودل را ترک نخواهند کرد. بسیاری از آن‌ها نیز در تهیه نودل‌ها شیوه‌هایی را ابداع کرده‌اند که قسم می‌خورند برای سلامتی انسان مفید است. آن‌ها نودل‌های حاوی امگا-۳ و محتوی سبزیجات که در آن از ادویه کمتری استفاده شده را مصرف می‌کنند.

در کشورمان ایران نیز، با استفاده از رشته‌های نودل برنج که سفیدرنگ و شفاف هستند، نوعی فالوده شبیه به فالوده شیرازی تهیه می‌شود که البته کیفیت و طعم فالوده شیرازی سنتی که با استفاده از نشاسته تهیه می‌شود را نخواهد داشت.

 نودل چینی را معمولا همراه با سس مخصوص و یا به همراه سوپ سرو می‌‌کنند.

نودل چینی اصیل

نودل چینی اصیل را با استفاده از آرد گندم، آرد برنج و نشاسته ماش تهیه می‌کنند که البته نوع موجود و مورد استفاده در ایران، از نوع آرد گندم یا برنج است.

معمولا برای تغییر رنگ و طعم نودل، به آن تخم‌مرغ یا غلات اضافه می‌شود.

به طور کلی نودل غذای سالمی برای کودکان محسوب نمی‌شود و نمی‌تواند جای غذاهای مغذی خانگی را بگیرد اما اگر کودک شما تمایل به خودن نودل دارد بهتر است ان را همراه با سبزیجت فراوان تهیه کنید و در وعده‌های غذایی کم به آن‌ها بدهید.

ارزش غذایی پنیر پارمسان

پنیر پارمسان نوعی پنیر است که جزو پنیرهای سفت به شمار می‌آید. پارمسان معمولا به صورت ریزدانه یا پودر مصرف می‌شود. مزه‌ی شیری و آجیلی مانند آن باعث می‌شود مردم دوست داشته باشند آن‌ را به هر نوع محصول زراعی و کشاورزی دیگری اضافه کنند. شما می‌توانید آن را روی غذاهای مورد علاقه‌تان مانند اسپاگتی یا پیتزا بپاشید یا آن را با کیک پنیر و چیپس سیب زمینی مخلوط کنید.

قدیمی‌ترین پنیر ایتالیایی پنیر پارمسان است. این پنیر قدیمی ۱۲۰۰ سال قبل در ایتالیا درست شد و شیرگاو ماده اصلی آن است.

پنیر پارمسان به دلیل کلسیم بالایی که دارد برای کودکان بسیار
مفید است. پنیر پارمسان را می‌توان با انواع میوه و غذا سرو کرد.

برای تولید پنیر پارمسان شیر و سرشیر را با هم ترکیب می‌کنند،
به آنها آب پنیر می‌افزایند و ترکیب حاصل را در ظروف مسی حرارت
می‌دهند و بعد به آن مایه‌پنیر اضافه می‌کنند. برای تولید هر قطعه
پنیر پارمسان که معمولا به شکل گرد و دایره‌ای است، حدود ۴۹۰ لیتر شیر مصرف می‌شود. هر تکه دایره‌ای‌شکل از این پنیر هم حدود ۳۲ تا ۳۶ کیلوگرم وزن دارد.

آشپزی ـ ویستا ـ ستاره

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *