آشپزی

طرز تهیه خورش ماست ، پیش غذای خوشمزه اصفهانی ها

خورشت ماست یکی از غذاها و پیش غذای بسیار خوشمزه
و اصیل اصفهانی ها است به شما پیشنهاد می کنیم حتما این غذای خوشمزه
را در اصفهان میل کنید در ادامه مطلب از پرشین وی قصد داریم
برای شما عزیزان طرز تهیه خورش ماست اصفهان را به اشتراک بگذاریم

طرز تهیه خورش ماست اصفهان

خورش ماست غذای اصیل و سنتی مردم نصف جهان است.
البته این غذا خورش نامیده می شود اما به‌ عنوان خورش خورده نمی‌شود و همیشه نقش دسر و یک پیش
غذا را دارد.
خورش ماست عکس اسمش طعمی شیرین دارد.اگر دلتان می‌خواهد با غذاهای اصیل مردم اصفهان آشنا شوید این خورش بهترین
است.

مواد لازم برای ۴ نفر
۲۰۰ گرم گوشت گردن گوسفند ۲ /۱ پیمانه شکر ۱ عددپیاز ۳ پیمانه ماست ۱ عددزرده تخم‌مرغ ۱ ق س
زعفران دم شده ۱ ق س گلاب ۱ ق س مغز خلال بادام به میزان لازم زردچوبه، نمک و فلفل
۱ ق س مغز گردو

طرز تهیه خورش ماست اصفهان

طرز تهیه خورش ماست اصفهان

طرز تهیه:
۱گوشت را با یک عدد پیاز و زردچوبه بگذارید خوب بپزد و له شود.

۲٫
حال گوشت را از استخوان جدا کنید و در ظرف مسی خوب بکوبید.گوشت را باید آن‌قدر بکوبید تا کش بیاید.

۳٫
زرده تخم‌مرغ را با شکر و ماست مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید تا کش بیاید.

۴٫
وقتی ماست جوش آمد،گوشت‌کوبیده شده راروی آن بریزیدو هم بزنید.

۵٫
حالا مغز گردو، خلال بادام، زعفران و گلاب را هم اضافه کنید وهم بزنید.
بعد از چند دقیقه از روی حرارت بردارید.

۶ خورش را ۲۴ ساعت درون یخچال بگذارید تا خوب جا بیفتد.
این خورش سرد سرو می‌شود.

طرز تهیه خورش ماست اصفهان

طرز تهیه خورش ماست اصفهان

بیشتر بدانید از خواص خورشت ماست

مهم‌ترین خواص خورش ماست
حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی در گفت وگو با خبرنگار  حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران، درباره مهم‌ترین خواص خورش ماست گفت: این خورش به علت داشتن کلسیم، منیزیم، فسفر و سلنیوم موجب تقویت و استحکام استخوان و دندان شده و از پوکی استخوان و آرتروز پیشگیری می‌کند.

وی افزود: وجود ویتامین‌ B12، آهن و اسیدفولیک در خورش ماست، موجب افزایش گلبول‌های قرمز خون و رفع کم‌خونی می‌شود؛ لذا برای زنان باردار و جنین بسیار مفید است.

عظمایی بیان کرد: این غذا موجب تقویت حافظه و پیشگیری از آلزایمر، تقویت بینایی، کنترل قند، فشار و چربی خون و بهبود عملکرد سیستم عصبی می‌شود.

این محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت: خورش ماست به علت داشتن انواع ویتامین‌ها و املاح معدنی مفید موجب تقویت، طراوت و جوان‌سازی پوست و مو می‌شود.

وی اظهار کرد: خورش ماست دارای پروتئین بالایی است؛ لذا باعث تقویت عمومی، افزایش سطح انرژی و عضلانی شدن بدن می‌شود و برای ورزشکاران، سالمندان و کودکان در حال رشد بسیار مفید و اثربخش است.

عظمایی بیان کرد: فیبر بالا در این غذا موجب تقویت دستگاه گوارش، بهبود عملکرد روده و رفع یبوست می‌شود.

مجله آشپزی مثبت / yjc

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *