آشپزی

طرز تهیه دو نوع وافل پیتزا و پنینی ، به همراه مارمالاد یا شکلات عالی می شود

وافل یک نوع شیرینی پر طرفدار و خوشمزه است که معمولا آن را به همراه شکلات و میوه به عنوان صبحانه یا عصرانه میل می‌کنند .ترکیب این شیرینی همراه مارمالاد یا شکلات  بسیار لذیذ است. برای تهیه ی وافل پیتزایی با ما در پرشین وی همراه باشید.

مواد لازم وافل پیتزایی  (۴ نفر)

وافل، نان ترد و شیرینی است که می توان آن را به بیسکوئیت تشبیه کرد که به همراه شکلات
یا مارمالاد سرو می شود.اما از دستگاه وافل ساز می توان استفاده های بهینه تری هم داشت
و مثلا اسنک های ساده اماخوشمزه پخته و از طعم آنها لذت برد.به همین خاطر، در این مطلب
دو نوع وافل پیتزا و پنینی برایتان آموزش داده ایم که امیدواریمموردتوجهتان قرار بگیرد.

خمیر آماده  پیتزا۴ قاشق غذاخوری

سس گوجه فرنگی۱ پیمانه

پنیر موزارلا رنده شده

۱۲ ورقه پپرونی

طرز تهیه وافل پیتزایی

خمیر پیتزا را به اندازه قالب های دستگاه وافل ساز برش دهید.دستگاه وافل ساز را روشن کرده و سطح
قالب ها را با روغن چرب کنید.سپس خمیرهای پیتزا را روی آنها بگذارید.یک قاشق غذاخوری سس مارینارا
(یا سس گوجه فرنگی) روی سطح خمیر بمالید.یک چهارم پیمانه پنیر موزارلا ریخته و روی آن سه ورقه پپرونی
بگذارید.دوباره با یک لایه خمیر روی مواد رابپوشانید.هر کدام از وافل های پیتزایی را ۳ تا ۵ دقیقه بپزید تا خمیر
پخته و طلایی شده و پنیرداخلی آنها آب شود.

مواد لازم  وافلِ پنینی پنیر و ژامبون

دو عدد نان تست

۳ عدد تخم مرغ

۱ قاشق غذاخوری پیازچه خرد شده

۲ ورقه ژامبونیک ورقه پنیر موزارلا

طرز تهیه وافلِ پنینی پنیر و ژامبون

تخم مرغ ها را به صورت خاگینه پخته و کنار بگذارید.دستگاه وافل ساز را روشن کنید.
سطح قالب را با روغن چرب کنید.یک لایه نان تست روی آن قرار دهید.روی نان، تخم مرغ
هم زده را بریزید و روی آنها، پیازچه خرد شده را اضافه کنید.ورقه های ژامبون ویک اسلایس
پنیر را روی مواد گذاشته و در آخر، نان دوم را بگذارید.در دستگاه را بسته و به مدت
۳ تا ۵ دقیقه آنها را بپزید تا سطح نان کاملا طلایی شده و پنیرها آب شوند.

وافل پیتزایی

وافل پیتزایی

وافل چیست؟

وافل (waffle) نام نوعی نان ترد و شیرین است که از نظر ظاهری شباهت بسیاری به بیسکوییت
دارد و با آرد و شکر و روغن و تخم مرغ و گاهی اوقات ماست به دو صورت سنتی و صنعتی تولید
می‌شود. البته وافل در نقاط مختلف دنیا با سبک ها و سلیقه های متفاوتی درست می شود
اما در حالت کلی انواع وافل را می توان در “وافل کرپ” (پنکیک نازک)،پنکیک،نان شیرمال،تُست
فرانسوی (نان شیرمال سرخ‌ کرده)،تائیاکی،وافل شیره‌دار (stroop wafel)،پیتزله و لاتکه خلاصه کرد.

وافل(Waffle) در دنیا به عنوان شیرینی شناخته می شود و از شیرینی های برای صبحانه و عصرانه
محسوب می شود و ترکیب آن با توت فرنگی و خامه بسیار لذیذ می شود. البته معمولا وافل را با
عسل و کره و گاهی با انواع مربا و مارمالاد تزیین کرده و سرو می کنند. معمولا وافل تزیین شده
با توت فرنگی یکی از بخش های خوب صبحانه هتل ها است.

وافل

وافل

نان ترد

وافل یا ویفر یک نان ترد ، شیرین و خوشمزه است که از نظر بافت و ظاهر به بیسکوئیت شباهت دارد
اما بسیار تردتر و لطیف تر می باشد . وافل از ترکیب آرد ، شکر ، تخم مرغ و روغن تهیه می شود .
سپس می توان آن را با خامه , عسل ، مربا ، شکلات ، میوه و بستنی سرو نمود .

 

روزیاتو – هانی شف

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *