آشپزی

طرز تهیه رولت بادمجان ساده غذایی شیک و لذیذ

اگر طرفدار بادمجان هستید ما در این مطلب از پرشین وی قصد داریم
برای شما عزیزان طرز تهیه رولت بادمجان و نکات مهم درست کردن آن را
یک غذای لذیذ وخوشمزه را برایتان به اشتراک خواهیم گذاشت تا انتهای
مطلب همراه ما باشید

رولت بادمجان

مواد لازم
بادمجان ۱ عدد متوسط

سیر چند حبه

گوجه فرنگی ۲ عدد متوسط

شوید خرد شده مقداری

نمک به مقدار لازم

روغن برای سرخ کردن

طرز تهیه:
ابتدا بادمجان ها و گوجه فرنگی را به صورت ورقه ورقه برش بزنید.

بادمجان ها را سرخ کنید و گوجه های ورقه شده را داخل آن قرار دهید .
سپس یک تکه از سیر خرد شده و مقداری شوید ریز شده و نمک را روی آن بریزید .

بادمجان ها و مواد داخل آن را را رول کنید و در ظرف مورد نظر سرو کنید.

بیشتر بدانید از طرز تهیه رولت بادمجان با گوشت چرخ‌ کرده

مواد لازم
گوشت چرخکرده: ۵۰۰ گرم

بادمجان قلمی متوسط: ۵ عدد

پیاز: ۱ عدد بزرگ

پنیر چدار یا پنیر پیتزا: به مقدار دلخواه

جعفری ساطوری خرد شده: ۳ قاشق غذاخوری

نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز و زردچوبه: به مقدار لازم

رولت بادمجان

رولت بادمجان

 

مواد لازم برای سس رولت گوشت و بادمجان

پیاز: ۱ عدد متوسط

گوجه فرنگی: ۲ عدد متوسط

سیر: ۲ حبه رنده شده

نمک و فلفل: به مقدار لازم

 

 

طرز تهیه رولت بادمجان

مرحله اول
ترکیب گوشت و بادمجان همیشه بی‌نظیر می‌شود مثلا در غذایی محبوب و مشهور مثل موساکا. برای درست کردن رولت گوشت و بادمجان هم ابتدا بادمجان‌ها را بشورید و پوست بگیرید اما کلاهک بادمجان‌ها را جدا نکنید. روی بادمجان‌ها مقداری نمک بپاشید و ۱ ساعت صبر کنید تا تلخی آن‌ها با نمک گرفته شود.

سپس بادمجان‌ها را بشورید و با دستمال خشک کنید. برای درست کردن رولت گوشت چرخ کرده با بادمجان هم می‌توانید بادمجان‌ها را سرخ کنید و هم در فر گریل یا روی منقل کبابی کنید.

مرحله دوم
از طول بادمجان‌ها را برش بزنید و شکم بادمجان را با جعفری ساطوری شده و پنیر چدار یا پیتزا پر کنید و سپس لبه‌های شکم بادمجان را روی هم بگذارید.

 

مرحله سوم رولت بادمجان

برای درست کردن مایه گوشت رولت ابتدا پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرید. سپس گوشت را به همراه فلفل، نمک و زردچوبه با پیاز مخلوط کنید و خوب ورز دهید. ورز دادن گوشت رولت هم مثل ورز دادن گوشت کباب کوبیده باید حسابی با دقت انجام شود و آنقدر آن را ورز دهید که وقتی گوشت را با یک دست از ظرف برمی‌دارید و سپس در ظرف می‌اندازید از هم نپاشد.

رولت بادمجان

رولت بادمجان

مرحله چهارم
روی سطح کارتان سلفون بکشید و برای هر عدد رولت به اندازه یک نارنگی درشت از گوشت بردارید. گوشت را روی سلفون پهن کنید و وسط آن یک بادمجان بگذارید. گوشت را به همراه سلفون به آرامی دور بادمجان رول کنید و سپس به آرامی سلفون را جدا کنید. گوشت باید کاملا سطح بادمجان را بپوشاند و آن را به اصطلاح کاور کند.

 

مرحله پنجم
رولت بادمجان با گوشت چرخ کرده را هم می‌توانید بدون فر و در ماهیتابه سرخ کنید و هم در فر. برای این کار در یک ماهیتابه مناسب مقداری روغن بریزید و رولت را در ماهیتابه بگذارید. هر دو طرف رولت را سرخ کنید. یک روش دیگر این است که رولت گوشت را در فر درست کنید. اگر قصد انجام این کار را دارید از همان ابتدای کار فر را روشن و در دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید.

ممتاز / blog.okcs

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن