آشپزی

طرز تهیه رولت کوکو سبزی خوش مزه مجلسی

کوکوسبزی ها یکی از پر طرفدارترین فینگر فودهایی هستند که می توانید برای ناهار و شام طبخ کنید ولی این بار ما در این مطلب از پرشین وی قصد داریم طرز تهیه رولت کوکو سبزی را برایتان به اشتراک گذاریم.

رولت کوکو سبزی

رولت کوکو سبزی پفکر کنید قرار است یک مهمانی فوق العاده بدهید و کلی مهمان خاص دارید، شما باید
در این روز تمام توانایی هایتان را به رخ بکشید.
حتما نیازی نیست با مواد عجیب و غریب غذاهای شگفت انگیز درست کنید.
کافی است کمی خلاقیت به کار ببرید

.مواد لازم:

سبزی‌ پلو خردکرده: سه کاسه ماست‌خوری

جعفری خردکرده : دو قاشق غذاخوری

زعفران : یک‌چهارم قاشق مرباخوری

آرد گندم : سه قاشق غذاخوری

تخم‌ مرغ: ۱۲ عدد

تن ماهی:
یک قوطی روغن: نصف فنجان

با
این مقدار مواد لازم به اندازه یک دیس متوسط از ”‌رولت کوکو سبزی” خواهیم داشت.

رولت کوکو سبزیرولت کوکو سبزی

طرز تهیه:

دو عدد تخم‌مرغ را شکسته، سه قاشق آرد گندم را به آن اضافه کرده، هم می‌زنیم تا مایه یکنواختی به
دست آید.
سپس چهار عدد تخم‌مرغ دیگر، کمی زعفران آب کرده، نمک و دو قاشق جعفری خردکرده را اضافه کرده، هم می‌زنیم
تا مایه تخم‌مرغی به دست آید.

نصف فنجان روغن ته یک قالب مستطیلی (به ابعاد ۳۷ در ۲۷ سانتی‌متر) می‌ریزیم.
سپس مایه تخم‌مرغی را ته قالب ریخته، طبقه بالای فر با حرارت متوسط (۱۸۰ درجه سانتی‌گراد) برای مدت ۵ دقیقه
قرار می‌دهیم تا مایه تخم‌مرغی بسته شود.

سه کاسه ماست‌خوری سبزی‌پلو خردشده را با شش عدد تخم‌مرغ و کمی نمک مخلوط کرده، هم می‌زنیم تا مایه کوکو سبزی حاضر شود.

مایه کوکو سبزی را روی مایه تخم‌مرغی بسته‌شده ریخته، روی آن را صاف می‌کنیم و دوباره آن را برای ۱۰
دقیقه در طبقه بالای فر با حرارت متوسط ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار می‌دهیم تا کوکو سبزی بسته شود.

سپس روغن یک عدد تن ماهی را جدا کرده، کنار می‌گذاریم و تن ماهی را روی کوکو سبزی قرار می‌دهیم
و کوکو سبزی را حول تن ماهی لوله کرده، دوباره برای ۵ دقیقه در فر قرار می‌دهیم تا رولت کوکو
سبزی آماده شود.

رولت کوکو سبزی را یکی دو ساعت در یخچال قرار داده، تا سرد و سفت شود.
سپس آن را برش می‌زنیم تا آماده پذیرایی شود.

بیشتر بدانید از ده نکته کلیدی در مورد کوکو سبزی

۱٫      بهتر است که سبزی کوکو را از قبل تفت داده زیرا به دلیل اینکه هنگام سرخ کردن فقط دو طرف کوکو سرخ می‌شود و مواد داخل کوکو خام خواهند ماند.

۲٫       بهتر است سعی کنید که سبزی کوکو را با کره تفت دهیم تا مزه و عطر متفاوتی داشته باشید.

۳٫       اگر می‌خواهید کوکو سبزی شما خوشمزه‌تر شود می توانید از زرشک و گردو داخل کوکوها استفاده کنید. حتماً گردوها را له نکنید و زرشک‌ها را بعد از شستشو آن را به خوبی آبکشی کنید.

۴٫      بهتر است برای سرخ کردن از شعله پخش کن استفاده کنید.

۵٫       برای جلوگیری از تکه‌تکه شدن کوکو زمانی مایه کوکو داخل ماهیتابه بریزیم که روغن داخل آن کاملاً داغ شده باشد

رولت کوکو سبزیرولت کوکو سبزی

۶٫      بهتر است برای  خوش طعم تر کردن کوکو از ماست استفاده کنید تا کوکو یکدست و لطیف شود، باید آب ماست را گرفت و یا از ماست چکیده استفاده کنید. و همچنین می‌توان از یک قاشق غذاخوری شیر هم استفاده کرد.

۷٫       برای یکدست‌تر شدن بافت کوکو می‌توان از مقداری بیکینگ‌پودر استفاده کرد

۸٫      برای بهبود مزه کوکو از خرد کردن سبزی کوکو جلوگیری کنید و از سبزی تازه در کوکو استفاده نمایید.

۹٫      سبزی کوکو عبارت‌اند از گشنیز ، تره، جعفری و شوید که بسته به ذائقه شما میزان هر یک متفاوت یا برابر می‌تواند باشد اما عموماً بیشترین قسمت سبزی کوکو را تره تشکیل می‌دهد و بعد به ترتیب جعفری و گشنیز و شوید.

۱۰٫  استفاده زیاد از گشنیز موجب تلخ شدن کوکو خواهد شد. دقت به این مسئله غذای شما را خوشمزه‌تر خواهد کرد.

توتیا / سلام نو

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *