آشپزی

طرز تهیه رول بادمجان و اسپاگتی ، غذای فوق العاده خوشمزه !

ما در این مطلب از پرشین وی قصد داریم برای شما عزیزان طرز تهیه رول بادمجان و اسپاگتی ، غذای فوق العاده خوشمزه ! را به اشتراک بگذاریم ،رول بادمجان با ماکارونی یک پیش غذای عالی نیز برای میهمانی ها است

رول بادمجان با ماکارونی

اگر از غذای ناهار یا از شب قبل کمی اسپاگتی باقی مانده است، با آن یک غذای خوشمزه و هیجان
انگیز درست کنید؛ غذایی که با یک چشم بر هم زدن آماده می شود.

مواد لازم برای رول بادمجان و اسپاگتی برای ۴ نفر
بادمجان بزرگ : ۲ عدد اسپاگتی پخته : ۲ پیمانه سس قرمز : ۲ /۱ ۱ پیمانه روغن : به
میزان لازمپنیر پارمسان رنده شده : ۱ پیمانه جعفری خرد شده : ۲ ق س ریحان خرد شده : ۱
ق س روغن زیتون : مقداری

طرز تهیه رول بادمجان و اسپاگتی

بادمجان‌ها را خوب بشویید، سپس با یک
چاقوی تمیز پوست روی بادمجان را بگیرید.
سر بادمجان را جدا کنید.
حالا بادمجان را به‌صورت نوارهای باریک برش بزنید.مقداری روغن داخل یک تابه مناسب بریزید و آن را روی حرارت قرار
دهید.
حالا ورقه‌های بادمجان را داخل تابه سرخ کنید.
دقت کنید که دو طرف ورقه‌ها باید خوب سرخ شوند.فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید.

رول بادمجان با ماکارونیرول بادمجان با ماکارونی

در یک ظرف اسپاگتی پخته را با سس قرمز مخلوط کرده و آن را روی حرارت قرار دهید
تا گرم شوند، سپس آن را از روی حرارت بردارید.

حال رول‌ها را آماده کنید ، بدین صورت که روی هرکدام از تکه‌های بادمجان مقداری اسپاگتی بریزید، سپس روی آنها
۱ قاشق سوپخوری پنیر رنده شده بریزید.

بادمجان‌ها را به‌دقت لوله کنید.
به کمک خلال‌دندان رول‌ها را محکم کنید.
رول‌ها را داخل سینی فر بچینید.
مقداری پنیر روی هرکدام از رول‌ها بریزید.
سینی را به مدت ۵ تا ۸ دقیقه داخل فر قرار دهید.بعد از آنکه رول‌ها را از فر درآوردید، مقداری
روغن‌ زیتون روی آنها بریزید و با جعفری و ریحان تازه سرو کنید.

بیشتر بدانید از ارزش تغذیه‌ای ماکارونی

ارزش تغذیه‌ای ماکارونی در اصل وابسته به آردی است که در تهیه‌ی ماکارونی از آن استفاده می‌شود.
این ماده‌ی غذایی غنی از نشاسته است، در حالی که میزان پروتئین آن حدود ۷ تا ۸ برابر کم‌تر از میزان
نشاسته‌ی آن است. از نظر عناصر معدنی به خصوص آهن و روی، در مقایسه با غذا‌های دیگر که منبع اصلی
املاح معدنی و ویتامین‌ها هستند، در حد متوسطی است.

تجزیه‌ی اسید‌های آمینه‌ی ترکیبات پروتئینی ماکارونی در مقایسه با ترکیبات پروتئینی غذا‌های دیگر مانند
شیر، تخم مرغ و پروتئین سویا که روزانه مصرف می‌کنیم، نشان می‌دهد که از نظر اسید آمینه‌ی ضروری
لیزین در حد پایینی قرار دارد و به دلیل همین محدودیت اسید آمینه‌ای، ارزش تغذیه‌ای آن کاهش می‌یابد؛
بنابراین فاکتور ارزش بیولوژیکی و فاکتور میزان پروتئین ماکارونی در مقایسه با تخم مرغ و گوشت پایین‌تر است.

رول بادمجان با ماکارونیرول بادمجان با ماکارونی

از طرفی این ارزش تغذیه‌ای ماکارونی از مرحله‌ی خرید در سوپر مارکت تا پختن آن و قرار گرفتن روی میز غذا
دست خوش تغییر می‌شود. در بعضی از موارد نزدیک به ۲۰ درصد ترکیبات انرژی‌زای آن به هنگام پخت از
دست می‌رود، اما باید به خاطر داشته باشیم که ماکارونی هیچ‌گاه به تنهایی و بدون چاشنی خورده نمی‌شود.
ماکارونی محصولی نیمه فرایند شده است که در تهیه‌ی آن؛ فانتزی بودن، نوآوری و حتی علم تغذیه سهم زیادی
دارد. از دیدگاه تغذیه‌ای ماکارونی دارای ویژگی‌های زیر است: – ارزش انرژی زایی بالایی که به طور عمده از
طریق قند‌ها تأمین می‌شود؛ ارزش چربی کم یا خیلی کم؛ قابلیت هضم آسان؛ مواد زائد کم.

 

آشپزی / fardanews

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *