آشپزی

طرز تهیه سالاد مغذی برای نقرسی ها

بهتر است که برای پیش غذاها از سالادها استفاده کنید سالادها
می توانند ویتامین های بدنتان را تامین کنند ما در این مطلب از پرشین وی
قصد داریم طرز تهیه سالاد برای نقرسی ها و طرز تهیه سالاد سزار مخصوص
گیاهخواران را به اشتراک بگذریم

سالاد برای نقرسی ها

در بیماری ن قر س مقدار اسید اوریک خون بالا می رود.
تغذیه در این بیماری بسیار مهم است و باید غذاهایی مصرف شوند که اسیداوریک را بالا نبرند.

مواد لازم:

۵عدد سیب زمینی

۲عدد لبو

۲الی ۳ساقه کرفس

۲عدد سفیده تخم مرغ

نصف بسته یا ۲ فنجان جوانه ماش

۱فنجان ذرت ۳عدد سیب

طرز تهیه:

سیب زمینی، لبو، تخم مرغ و ذرت را جداگانه بپزید و همه را خرد کنید.
تخم مرغ باید سفت شود و فقط از سفیده آن استفاده کنید.
ذرت را هم بپزید و سپس از ساقه جدا کنید.
هرگز از کنسرو ذرت استفاده نکنید.

سالاد برای نقرسی ها

سالاد برای نقرسی ها

کرفس را خیلی ریز ساطوری کرده و سیب را با پوست خرد کنید.
تمام مواد را با هم مخلوط کنید و جوانه ماش را نیز به آنها بیفزایید.

کمی هم نمک و فلفل به سالاد اضافه کنید.
برای تهیه سس می توان از مقداری آب پرتقال و آب نارنج استفاده کرد.
کمی روغن زیتون نیز می توانید به آن اضافه کنید.
سپس به مدت ۱۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.
بعد از این مدت سالاد آماده سرو است.

نکات تغذیه ای:
در بیماری نقرس مقدار اسید اوریک خون بالا می رود.
تغذیه در این بیماری بسیار مهم است و باید غذاهایی مصرف شوند که اسیداوریک را بالا نبرند.

بیماران نقرسی باید از خوردن این غذاها کاملاً پرهیز کنند:

مارچوبه، کله ماهی، گوشت قرمز، آب گوشت،
سوسیس ، کالباس، انواع ساردین، کنسروها، بادنجان، قارچ ، دل، جگر، قلوه ، غذاهای سرخ شده، آجیل بو داده و
خشکبار، غذاهای سنگین و چرب، سبزیجات برگ سبز مانند اسفناج، حبوبات به خصوص عدس و ماهی.

این بیماران باید سعی کنند غذاهایی را که مصرف می کنند به شکل بخارپز یا کبابی و یا در
فر پخته شده باشد.
همچنین از خوردن سیب غافل نشوند.

بیشتر بدانید از طرز تهیه سالاد سزار مخصوص گیاهخواران

مواد لازم برای تهیه سالاد:

۴۰۰ گرم نخود پخته

۴ قاشق غذاخوری روغن زیتون

۱ حبه سیر پوست کنده

۲ برش نان

۱ برگ رزماری

۵۰۰ گرم کلم بروکلی بدون ساقه

½ لیمو، آب گرفته شده

مواد لازم برای تهیه سس سالاد:

۱ حبه سیر تفت داده شده

۲۵۰ میلی لیتر شیر سویا

۲۰ میلی لیتر سرکه سیب

۳۰۰ میلی لیتر روغن آفتاب گردان

سالاد سزار مخصوص گیاهخواران

سالاد سزار مخصوص گیاهخواران

طرز تهیه:

۱٫فر را با دمای ۹۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. نخودها را با روغن زیتون مخلوط کزده و در سینی مخصوص فر بریزید و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه حرارت دهید تا به خوبی ترد و طلایی شوند.

۲٫نان را به قطعات کوچکتر برش دهید و سیر را به دو تکه تقسیم کنید. سیر را روی تمام قطعات نان ماساژ دهید. سپس نان ها را روی سینی فر بچینید. روی آن رزماری بپاشید و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید تا برشته شوند.

۳٫کلم بروکلی را در کاسه ای بزرگ بریزید و آن را با روغن زیتون و آب لیمو مخلوط کنید. سپس به مدت ۱۰ دقیقه کلم ها را ماساژ دهید تا رنگ برگ های آن به سبز تیره تغییر رنگ دهند.

۴٫سیر، شیر سویا و سرکه را با هم ترکیب کنید تا سس سالاد آماده شود.

۵٫برای سرو کردن، کلم را با ۳/۲ سس مخلوط کنید و نان و نخود را روی کلم ها قرار دهید.

لقمه / باشگاه جوان

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن