آشپزی

طرز تهیه سالاد نودل با سس ارده ، یک غذای رژیمی خوشمزه

اگر تمایل دارید یک سالاد بسیار خوشمزه و متفاوت را تجربه کنید ما
به شما طرز تهیه سالاد نودل با سس خوشمزه با سس ارده را برایتان
به اشتراک خواهیم گذاشت تا انتهای این مطلب همراه ما باشید تا
خواص سس ارده را نیز آماده کرده ایم

طرز تهیه سالاد نودل

سالاد نودل یکی از چیزهایی که این سالاد را از بقیه سالادها متمایز کرده است، سس آن است.
سس این سالاد دارای ارده است که هم آن را تبدیل به یک سالاد مقوی کرده و هم طعم
بی‌نظیری به آن داده است.

مواد لازم برای ۴ نفر
۱ بسته نودل ۲ /۱ کلم سفید ۲ /۱ کلم قرمز ۴ /۳ پیمانه پنیر پارمسان رنده شده ۲ عدد
خیار ۳ عدد تربچه ۱ عدد تره‌فرنگی ۱ عدد آووکادو ۲ عدد تخم‌مرغ مقداری سیاه‌دانه برای تزیین

طرز تهیه سالاد نودل

طرز تهیه سالاد نودل

مواد لازم برای سس
۴ /۱ پیمانه
ارده ۲ /۱ ۲ ق س آب‌لیمو ۲ /۱ ق چ سس سویا ۲ /۱ ق چ سرکه سیب ۱
حبه سیر رنده شده ۴ /۱ ق چ نمک ۸ /۱ پیمانه روغن‌زیتون ۴ /۱ پیمانه آب

طرز تهیه:
۱٫
برای تهیه سس سالاد، همه مواد برای تهیه سس را داخل یک کاسه مناسب بریزید و با هم مخلوط کنید.
سس را تا موقع آماده شدن سالاد، داخل یخچال قرار دهید.

۲(dot) نودل را طبق دستور روی بسته‌بندی‌اش بپزید، سپس آن را داخل یک کاسه مناسب بریزید و کنار بگذارید.
تخم‌مرغ‌ها را هم آب‌پز کنید.
کلم‌ها را بعد از شست‌وشو در سبدی بریزید تا کاملاً خشک شوند، سپس آن‌ها را ریز خرد کنید.
خیار، تربچه و تره‌فرنگی را هم بعد از شست‌وشو خرد کرده و کنار بگذارید.

۳ داخل یک کاسه مناسب نودل، کلم‌های خردشده، تربچه و تره‌فرنگی را بریزید و با هم مخلوط کنید.
آووکادوی خردشده را هم روی مواد قرار دهید.
تخم‌مرغ را از وسط نصف کنید.
آن را هم روی سالاد قرار دهید.

۴ در این مرحله سس را روی سالاد بریزید.
در انتها مقداری سیاه‌دانه روی مواد بریزید.
حالا می‌توانید سالاد را سرو کنید.

بیشتر بدانید از خواص ارده

خواص ارده و خرما برای سلامتی
۱- تقویت استخوان ها و بهبود عملکرد مغز

۲- پیشگیری از کم خونی

۳- ضد سرطان طبیعی

۴- جذب بهتر آهن و کلسیم

۵- سلامت قلب و رگ ها

۶- تقویت نیروی جنسی و چاق کننده

سس ارده

سس ارده

روش درست کردن ارده و روغن ارده کنجد
تهیه ارده:کنجد خمیر شده ، ارده نام دارد. برای درست کردن ارده ، ابتدا باید دانه های کنجد را خیس کنید تا پوسته سیاه یا قهوه ای رنگ و نازک آن به راحتی جدا شود. در مرحله بعد دانه های سفید و پوست گرفته شده کنجد را در آسیاب بریزید تا خمیری نسبتا نرم بدست آید. این خمیر ، ارده نام دارد.

تهیه روغن ارده:روغن ارده یا همان روغن کنجد از ارده تهیه می شود. این روغن از طریق حرارت دادن و سرخ کردن کنجد و سپس آسیاب نمودن آن حاصل می شود. به عبارتی دیگر روغن ارده توس کنجد بو داده بدست می آید در صورتی که روغن پرس سرد کنجد، مستقیما از کنجد خام بدست می آید. برای تهیه روغن کنجد پرس سرد از وارد کردن فشار به دانه های کنجد استفاده می شود و استخراج آن از دانه روغن صرفا یک روش مکانیکی است که از هیچ ماده افزودنی و یا فراوری در دانه های کنجد استفاده نمی شود.

 

خاصیت ارده برای کاهش وزن
ارده معمولا در وعده صبحانه مصرف می شود تا انرژی لازم برای تمام روز را جذب بدن کند. این ماده غذایی مقوی و طبیعی هیچ گونه افزودنی شیمیایی و غیر شیمیایی ندارد. ارده خواص بسیاری برای بدن به خصوص برای لاغری و تناسب اندام دارد. افراد سرد مزاج برای کاهش وزن خود می توانند پیش از وعده غذای خود ، یک تا دو قاشق از ارده میل کنند تا موجب کم شدن اشتها شود و در نتیجه دچار کاهش وزن و لاغری شود.

مجله آشپزی مثت / ilna

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *