آشپزی

طرز تهیه سالاد هفت رنگ

سالاد های بدون سس یکی از بهتری منابع برای دریافت فیبر و
ویتامین برای بدن هستند ما در این مطلب از پرشین وی قصد داریم
برای شما عزیزان ظرز تهیه سالاد هفت رنگ و سالاد سولاریتو
را برایتان به استراک خواهیم گذاشت

سالاد هفت رنگ

سپس از تخم‌مرغ آب پز شده و گوجه‌فرنگی و فلفل دلمه‌ای برای تزئین استفاده کنید
سالاد یکی از پیش‌غذاهایی
است که در بسیاری از خانواده‌ها طرفداران زیادی دارد.
اگرچه برخی آن را همراه با غذا و بعضی نیز پس از غذا میل می‌کنند.
با این حال، خوردن آن به عنوان پیش غذا از آن رو بهتر است که هم باعث پر شدن معده
پیش از خوردن غذای اصلی می‌شود و هم در نتیجه این احساس سیری کالری زیادی روانه بدن نمی‌شود.
از این رو، نقش زیادی در حفظ تناسب اندام دارد.

 

سالاد هفت رنگ

سالاد هفت رنگ

یکی از سالاد هایی که علاوه بر این‌ها، رنگ و لعاب و تنوعی بهتری دارد و مواد مغذی مناسبی
هم به بدن می‌رساند، سالاد هفت رنگ است.
طرز تهیه آن را در ادامه بخوانید.

مواد لازم : سالاد هفت رنگ

سیب‌زمینی آب پز شده و نگینی خرد شده

: ۲ عدد متوسطلوبیا چیتی پخته

: یک پیمانه کالباس خرد شده :

۱۰۰ گرمپیازچه خرد شده

: ۱۰۰ گرم
کاهو : یک بوته

گوجه فرنگی خرد شده

: ۲ عددتخم‌مرغ آب پز شده :

۲ عددلبو :

یک عددسرکه و روغن زیتون :

یک پیمانه

نمک و فلفل :

به مقدار لازم

فلفل دلمه‌ای : یک
عدد

طرز تهیه :
تمام اجزا و مواد اولیه را خرد کرده، سپس سیب‌زمینی را به همراه لوبیای پخته شده داخل ظرف ریخته،
به ترتیب کاهو، پیازچه، کالباس، لبو، نمک و فلفل و سرکه و روغن زیتون را به مواد اضافه کرده و
مواد مخلوط شده را به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهید.
سپس از تخم‌مرغ آب پز شده و گوجه‌فرنگی و فلفل دلمه‌ای برای تزئین استفاده کنید.

بیشتر بدانید از سالاد سولاریتو

تنوعی از رنگ ها و طعم ها! این سالاد از مواد تازه و مقوی درست می شود و با آن سالادهایی
که پایه و اساس آن ها کاهو است فرق دارند. برای درست کردن این سالاد از سیب زمینی،
گشنیز، پیاز، فلفل قرمز، باقلا، ذرت و پنیری مخصوص استفاده می شود. تمام سبزیجاتی
که در این سالاد به کار می روند به تکه های یک اندازه خورد می شوند و در آخر هم بر روی
آن ها روغن زیتون ریخته می شود. تصور کنید با خوردن یک قاشق از این سالاد که از سبزیجات
و خوراکی های متنوع درست شده تا چه اندازه می توانید طعم انواع مختلف مزه ها را در آن واحد بچشید.

سالاد هفت رنگ

سالاد هفت رنگ

سالاد یونانی
سالادهای یونانی از تکه های گوجه، خیار، پیاز، پنیر فتا و زیتون درست می شوند و معمولا با
نمک و مرزن جوش مزه دار می کند و در آخر بر روی آن روغن زیتون ریخته می شود. در این سالاد
گاهی تکه های از فلفل دلمه هم ریخته می شود که اتفاقا مزه خوبی هم به سالاد می دهند.
مخصوصا در ماه های تابستان از این سالاد زیاد استفاده می شود و آن را در این موقع از سال
بر روی میز بیشتر خانواده های یونانی پیدا می کنید. انواع سالادهای دیگر هم در یوتان درست
می شود که پایه آن ها کاهو و یا کلم است.

جام جم / eligasht

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *