آشپزی

طرز تهیه سالاد کلم پیچ سفید

اگر طرفدار یک سالاد بسیار خوشمزه و مقوی هستید ما در این مطلب
از پرشین وی قصد دریم برای شما عزیزان طرز تهیه سالاد کلم پیچ سفید یک
سالاد بسیار کاربردی برای میهمانی ها را به اشتراک بگذاریم تا انتهای این
مطلب همراه ما باشید

سالاد کلم پیچ سفید

مواد لازم:
کلم پیچ سفید ریز شده : ۲ لیوانهویج ریز شده : یک عددآب : یک فنجانشیر خشک : یک فنجانشکر
: یک فنجانسرکه : یک قاشق غذاخوریمایونز : ۴ قاشق غذاخورینمک : به مقدار لازم

 

طرز تهیه:
۱٫
آب، شیرخشک، شکر، سرکه را در مخلوط کن خوب با هم مخلوط کنید.

۲٫
کلم پیچ و هویج ریز شده را در ظرفی بریزید و با سس بدست آمده مخلوط کنید.

۳٫
سالاد را با مایونز و کمی نمک مخلوط کنید.

۴٫
سالاد را به مدت ۱۵ دقیقه در یخچال قرار دهید سپس سرو کنید

سالاد کلم پیچ سفید

سالاد کلم پیچ سفید

بیشتر بدانید از خواص کلم سفید برای سلامتی:

مصرف انواع مختلفی از میوه‌ها و سبزیجات می‌تواند خطر ابتلا به بیماری‌ها را کاهش دهد.
مطالعات انجام شده نشان می‌دهد که مصرف گیاهانی همچون کلم خطر چاقی، دیابت و
بیماری‌های قلبی را کاهش می‌دهد و می تواند سطح انرژی بدن را افزایش دهد.

کلم برای حفاظت از اشعه درمانی(پرتودرمانی):
ترکیبی که در کلم و سایر سبزیجات قرار گرفته در خانواده کلم‌ها یافت می‌شود به عنوان ۳٬۳-
دی‌ایندولیل‌متان( DIM ) شناخته شده است و می‌تواند در برابر اثرات مضر اشعه درمانی از بدن
محافظت کند. در یک مطالعه انجام شده در دانشگاه جورج تاون، موش‌ها در معرض دوز کشنده‌ای
از تابش مضر قرار گرفتند. برخی از این موش‌ها به صورت درمان نشده رها شدند و برخی نیز با
تزریق روزانه DIM درمان شدند. تمامی موش‌های درمان نشده مردند اما بیش از ۹۰ درصد از
موش‌هایی که با DIM درمان شده بودند زنده ماندند. موش‌هایی که با DIM درمان شده بودند
گلبول‌های قرمز و سفید بالاتری در خون خود داشتند . این گلبول‌ها معمولا در اثر تابش درمانی
کاهش پیدا می‌کند. به خوبی مشخص شده است که DIM دارای اثر محافظتی در برابر سرطان
است. دانشمندان امیدوارند از این ماده برای محافظت از سلول‌های سالم در طی پرتودرمانی سرطان استفاده کنند.

سالاد کلم پیچ سفید

سالاد کلم پیچ سفید

سالاد کلم پیچ سفید

پیشگیری از ابتلا به سرطان با مصرف کلم سفید:

ترکیب دیگری که در برگ کلم یافت می‌شود سولفورافان است . این ترکیب می‌تواند با سرطان
مبارزه کند. تحقیقات انجام شده در طول سی سال گذشته نشان می‌دهد که مصرف منظم
سبزیجاتی همچون کلم می‌تواند خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهد. تحقیقات اخیر نیز توانایی
این ترکیب حاوی سولفور را تایید کرده است. . نتایج امیدوار کننده نشان می‌دهد انواع مختلفی
از سرطان همچون مری، پروستات و پانکراس با مصرف این ماده بهبود ‌یابد.

دریافته‌اند که سولفورافان توانایی مهار آنزیم مضرهیستون داستیلاز را دارد. این آنزیم در توسعه
و پیشرفت سلول‌های سرطانی نقش مهمی دارد. ماده طبیعی دیگری که در کلم، جعفری و کرفس
یافت می‌شود آپی ژنین است. این ترکیب می‌تواند اندازه تومور را در سرطان‌ سینه کاهش دهد.
محققان ادعا می‌کنند که یافته‌های آنان نشان می دهد آپی ژنین توانایی کافی برای درمان سرطان
را دارد . کلم قرمز حاوی یک آنتی اکسیدان قدرتمند به نام آنتوسیانین است که می تواند سرعت
تکثیر سلول‌های سرطانی را کم کند، سلول‌های سرطان تشکیل شده را از بین ببرد و از ایجاد تومورهای جدید جلوگیری کند.

خواص برگ کلم برای سلامت قلب:

آنتوسیانین موجود در کلم قرمز می‌تواند التهاب را سرکوب نماید . همین امر موجب می‌شود
ابتلا به بیماری‌های قلبی- عروقی نیز کاهش پیدا کند. مطالعات اخیر نشان می‌دهد که مصرف
غذاهای غنی از فلاونویید همچون کلم می‌تواند خطر مرگ ناشی از بیماری قلبی را کاهش دهد.
محتوای بالای پلی فنول در کلم ممکن است بتواند خطر بیماری‌های قلبی –عروقی را با کاهش تجمع پلاکت و فشارخون کاهش دهد.

آشپز آنلاین / majalesalamat

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *