آشپزی

طرز تهیه ساندویچ مرغ با سیب زمینی در فر

همه ما دوست داریم در مهمانی ها یا دورهمی های دوستانه غذاهایی خوشمزه و ساده داشته باشیم که صمیمیت را بین ما تقسیم کند. طرز تهیه ساندویچ مرغ با سیب زمینی در فر را برای یک مهمانی ساده در پرشین وی بخوانید.

مواد لازم ساندویچ مرغ با سیب زمینی

سیب زمینی پخته و رنده شده=۲ عدد

متوسط فلفل دلمه=۲ عدد

پیاز=۲ عدد

سینه مرغ پخته شده=۲ عدد

ماست=۱ لیوان

نمک و فلفل سیاه=بمقدار لازم

گشنیز خرد شده=نصف لیوان

پودر فلفل قرمز=بمقدار لازم

سیر نرم شده=۲ حبه

تخم مرغ =۱ عدد

پنیر پیتزا رنده شده=۱ لیوان

نان مخصوص تست=بمقدار لازم

ساندویچ مرغ با سیب زمینی

ساندویچ مرغ با سیب زمینی

طرز تهیه ساندویچ مرغ با سیب زمینی

۱٫
نانهای مخصوص تست را به ترتیب و کنار هم در ظرف نسوزی می چینیم بطوریکه بین نانها فاصله نباشد.

۲٫
سینه مرغ پخته شده را ریش ریش می کنیم و روی نانها می ریزیم بطوریکه تمام سطح نانها را
بپوشاند.

۳٫
سیب زمینی پخته شده را با فلفل دلمه و پیاز که بصورت باریک و نازک خلال کرده ایم مخلوط می
کنیم و روی مرغ می ریزیم.

۴٫
ماست را با نمک و فلفل سیاه،گشنیز خرد شده،پودر فلفل قرمز و سیر نرم شده و ۱ عدد تخم مرغ مخلوط کرده و خوب هم می زنیم.
سپس سس بدست آمده را روی سیب زمینی می ریزیم.

۵٫
پنیر پیتزای رنده شده را روی مواد می ریزیم بطوریکه تمام سطح مواد را بپوشاند.

۶٫
روی پنیر را با نانهای تست که کنار هم می گذاریم،می پوشانیم.

ساندویچ مرغ با سیب زمینی

ساندویچ مرغ با سیب زمینی

۷٫
سینی ساندویچ را بمدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه با حرارت ۱۶۰ درجه سانتیگراد در فر می گذاریم تا روی نانها
طلایی رنگ شود./ن-ج

سیب زمینی حاوی مواد مغذی مهمی است، حتی در هنگام پخت و پز، که به روش های مختلفی می تواند به نفع سلامت انسان باشد.

در اینجا ما چند مورد از خواص سیب زمینی را برای شما فراهم آورده ایم.

۱) سلامت استخوان از خواص سیب زمینی

آهن ، فسفر ، کلسیم ، منیزیم و روی موجود در سیب زمینی ها به بدن کمک می کند تا ساختار و استحکام استخوان را بسازد و حفظ کند.

آهن و روی نقش مهمی در تولید و بلوغ کلاژن دارند.

فسفر و کلسیم هر دو در ساختار استخوان نقش بسیار مهمی دارند،
اما باید این دو ماده معدنی با هم متعادل باشند تا در ساختار استخوان نقش داشته باشند.
اگر فسفر زیاد و کلسیم بسیار کمی باعث از بین رفتن استخوان می شود و به پوکی استخوان کمک می کند.

۲) کاهش فشار خون

دریافت سدیم کم برای حفظ فشار خون سالم ضروری است، اما افزایش مصرف پتاسیم
ممکن است به همان اندازه مهم باشد. پتاسیم باعث ترشح عروق یا گسترش عروق خونی می شود.

پتاسیم ، کلسیم و منیزیم همه در سیب زمینی وجود دارند. مشخص شده است که این مواد معدنی بطور طبیعی فشار خون را کاهش می دهد.

۳) سلامت قلب

فیبر ، پتاسیم ، ویتامین C و ویتامین B6 سیب زمینی، همراه با کمبود کلسترول، همه از سلامت قلب پشتیبانی می کند.

سیب زمینی حاوی مقدار زیادی فیبر است. فیبر به کاهش مقدار کلسترول خون کمک می کند، در نتیجه خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش می دهد .

تحقیقات بر اساس NHANES ، مصرف بیشتر پتاسیم و مصرف سدیم کمتر با کاهش خطر مرگ و میر ناشی از بیماری قلبی را کاهش داده است.

۴) التهاب

کولین یک ماده مغذی مهم و همه کاره است که در سیب زمینی وجود دارد. این امر به حرکت عضله ، خلق و خوی ، یادگیری و حافظه کمک می کند.

سیب سبز ـ تبیان

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن