آشپزی

طرز تهیه ساندویچ پنیر و گردو

ساندویچ پنیر و گردو خیلی مقوی و مفید می باشد شما می توانید هم این ساندویچ را با نان های دلخواه خود میل کنید. حتی میتوانید از ترکیب کره و گردو یک میان وعده خوشمزه ای امتحان کنید . با ما در پرشین وی همراه باشید .

مواد لازم ساندویچ پنیر و گردو:

پنیر معمولی ۵۰ گرم –

ترخان، نعناء، تربچه و ریحان خرد شده ۱ پیمانه

– کره۲۵ گرم –

گردو خرد شده ۲ قاشق غذاخوری

– نان ساندویچ یا نان لواش به مقدار لازم –

سیاه دانه به مقدار کافی – *

 طرز تهیه ساندویچ پنیر و گردو

۱- پنیر را با سبزی و سیاه دانه کاملاً مخلوط کنید.

۲- مقدار کمی از خمیر نان را خارج کرده یا در صورت استفاده از نان لواش آن را به
صورت قطعات مستطیل شکل برش بزنید و به سطح نان کره بمالید.سپس مقدار
کافی از مایه آماده شده را داخل نان قرار دهید.

طرز تهیه ساندويچ پنير و گردو

ساندویچ پنیر و گردو

خواص گردو

خوردن گردو فواید بسیاری برای سلامتی انسان دارد، کاهش بیماری های قلبی، پیشگیری
از سرطان و بهبود عملکرد مغز از فواید گردو است.گردوها برای پوست و بدن واقعاً عالی
هستند و برای همین بسیاری از برندهای مراقبت از پوست و زیبایی محصولاتی شامل
گردو دارند،

چون غنی از مواد مغذی هستند که برای کارهای عادی زیبایی ما مفید هستند. گردوها همچنین
برای مراقبت از مو عالی می باشند و بسیاری از شامپوها شامل عصاره های گردو و روغن گردو
هستند چون مو را سالم نگه می دارند و آن ها را براق می کنند اما این تنها خواص گردو نیست
که در این بخش از سلامت نمناک به آن خواهیم پرداخت.

ویتامین ها و مواد معدنی موجود در گردو

گردو منبع خوبی از برخی ویتامین ها و مواد معدنی است. از جمله ی آنها می توان به موارد زیر
اشاره کرد:ویتامین B6: این ویتامین به تقویت دستگاه ایمنی و سلامت دستگاه عصبی کمک می
کند. کمبود این ویتامین باعث کم خونی (آنمی) می شود.

مس: مس موجود در گردو از مواد معدنی مفیدی است که موجب تقویت سلامت قلب ، بهبود به
عملکرد دستگاه ایمنی بدن، استخوان ها و اعصاب نیز از سایر وظایف این ماده ی معدنی است.
اسید فولیک: با عنوان فولات و ویتامین B9 نیز شناخته می شود و کمبود این ویتامین در دوران
بارداری باعث تولد نوزاد ناقص می شود.

سلامت قلب:
به خاطر سطح بالای اسیده ای چرب امگا ۳ در گردو، برای سیستم قلبی و عروقی بسیار مفید
هستند.مشخص شده است که خوردن تنها چند گردو در روز می تواند به کاهش فشار خون
کمک کند، بنابراین آن هایی که فشار خون بالا دارند توجه بیشتری داشته باشند. اسیده ای
چرب امگا ۳ معروف به کاهش کلسترول بد در بدن و افزایش تولید کلسترول خوب شناخته
می شوند که این اعمال هم برای قلب مفید است.

خواص گردو

خواص گردو

خواص و فواید گردو

. گردو مناسب برای سیستم ایمنی:
گردو مقادیر بالایی از آنتی اکسیدان ها را دارد که سیستم ایمنی بدن شما را سالم نگه می دارند
و از ظهور بیماری ها پیش گیری می کنند.

انجمن تحقیقات سرطان آمریکا در سال ۲۰۰۹، حجم تحقیقات خود را منتشر کرد که مصرف کمی از
گردو، هر روز، می تواند به کاهش خطر سرطان پستان کمک کند.

. گردو مناسب برای بیماری های التهابی:
کسانی که بیماری های التهابی مانند آسم، ورم مفاصل و اگزما دارند، گردو برایشان مفید است
چون مقادیر زیادی از اسیده ای چرب دارند.گردو شامل یک اسید چرب ضروری به نام اسید آلفا
لینولینیک است.این اسید آلفا لینولینیک و ترکیبات آن با استخوان های قوی تر و سالم تر در ارتباط
بوده اند.هم چنین وقتی شما اسیدهای چرب امگا ۳ را از طریق گردو جذب می کنید، التهاب
کاهش می یابد و این مربوط به حفظ استخوان ها برای مدت زمان طولانی تر است.

خبرگزاری دانشجو  – تبیان

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن