آشپزی

طرز تهیه سس بشامل فرانسوی

حتما شما هم نام سس بشامل را شنیده اید این سس بسیار پر طرفدار و خوشمزه را می توانید
برای انواع غذا ها ،پاستاها و لازانیا استفاده کنید در ادامه مطلب از پرشین وی همراه ما باشید
تا طرز تهیه سس بشامل فرانسوی را و نکات طلایی پیرامون آن را برایتان به اشتراک گذاریم.
تا انتهای مطلب همراه ما باشید

طرز تهیه سس بشامل فرانسوی

سُس فرانسوی سس بشامل یه سس بسیار بسیار خوشمزه و ساده فرانسوی هست که تو کل اروپا رواج داره
اگه طرفدار غذاهای ایتالیایی باشید حتما به اسم این سس توی طبخ پاستا و لازانیا برخوردید…
این سس رو میتونید جایگزین سس لازانیا کنید یا بریزیدش روی ماکارونی آماده یا حتی ساندویج و انواع خوراک و
دیپ!حتی توی سوپ هم خوشمزه میشه خلاصه سس همه فن حریفیه و دستتونم توی به کار بردن ادویه کاملا بازه.

طرز تهیه سس بشامل فرانسوی

طرز تهیه سس بشامل فرانسوی

مواد لازم:

آرد سفید ۱۰ گرم

کره ۱۰ گرم

شیر ۲۰۰ میلیمتر

پیاز ۱ عدد کوچک

برگ بو ۱
عدد

نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه:

۱- برای تهیه شیر طعم دار برگ بو را با
میخک به پیاز وصل کرده و داخل شیر قرار میدهیم.
شیر را حرارت داده تا جوش آمده و از روی حرارت بر میداریم .

۲- آرد را در کره تفت داده تا رنگ آن عوض نشود.
توجه کنید که برای تهیه سس بشامل از white roux استفاده میکنیم .

۳- سپس شیر طعم دار را که گرم است آرام آرام به کره و آرد روی حرارت اضافه کرده هم
میزنیم تا آرد در شیر باز شود.
کمی حرارت داده تا سس کمی غلیظ شود .

۴- نمک فلفل (ترجیحا فلفل سفید) به سس اضافه کنید.
سس آماده است و میتوانید از این سس به صورت مستقل و یا به عنوان پایه سایر سس ها
که در آینده برای شما قرار خواهم داد استفاده کنید.

نکات :
توجه کنید که این دستور بر طبق متد فرانسوی است.
میتوانید از مزه دار کردن شیر بگذرید و کار را راحت تر انجام دهید .
به این معنی که تنها شیر را گرم کنید و پس از کمی خنک شدن ادامه مراحل را انجام دهید
.

سس بشامل یکی دیگر از سس های پایه شش گانه است.
این سس که پایه بسیاری از سس های دیگر است بسیار راحت تهیه شده و بسیار نیز پر کاربرد است

طرز تهیه سس بشامل فرانسوی

طرز تهیه سس بشامل فرانسوی

بیشتر بدانید از نکات طلایی سس بشامل

چه موادی و به چه میزان؟

مواد اولیه و طرز تهیه سس بشامل ساده است. برای تهیۀ این سس کره، آرد و شیر لازم است. از این مواد به میزان یکسان نیاز دارید. مثلاً برای داشتن ۵۰ میلی لیتر سس بشامل، ۵۰ گرم کره، ۵۰ گرم آرد و ۵۰ میلی لیتر شیر لازم است.

شیر کاملاً خنک باشد

یکی از ترفندهای ساده برای داشتن سس بشامل حرفه‌ای این است که شیر هم دمای محیط نباشد. بلکه بسیار خنک و سرد شده باشد. هرچه شیر خنک‌تر باشد، سس بهتر می‌شود.

طرز تهیه سس بشامل فرانسوی

سس را مرتب هم بزنید

داشتن سسی حرفه‌ای و یکدست، مستلزم هم زدن مداوم است. در غیر این صورت کره و آرد جداگانه غلیظ می‌شوند. در نتیجه سس یا گلوله‌گلوله می‌شود، یا به ته تابه می‌چسبد. بنابراین در طول آماده‌سازی سس، دست از هم زدن آن برندارید. چون پس از ترکیب کره و آرد لازم است شیر را کم‌کم به آن بیفزایید.

چطور سس گلوله‌گلوله نشود؟

قبل از افزودن آرد به کرۀ ذوب شده، آن را الک کنید. هرچه آرد ریزتر باشد، احتمال تشکیل گلوله‌ها کمتر می‌شود. نکتۀ دیگر این‎که به جای آرد گندم، از آرد ذرت استفاده کنید. این آرد سبک‌تر از آرد گندم است و گلوله‌گلوله نمی‎شود. اما چون آرد گندم غلظت خوبی به سس می‌دهد، می‌توانید از هر دو آرد به میزان یکسان استفاده کنید.

اضافه کردن چاشنی‌ها در دقایق آخر

نمک، فلفل و کمی جوز هندی، چاشنی‌های مناسب سس بشامل است. حتماً این چاشنی‌ها را در دقایق آخر اضافه کنید تا عطر و طعم خوبی به سس بدهند. اگر می‌خواهید سس خاصی داشته باشید، می‌توانید کمی پنیر پارمسان با چاشنی‌ها به آن بیفزایید. این کار برای تهیۀ لازانیا فوق‌العاده است.

پیمونه / دلتا

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *