آشپزی

طرز تهیه سس ریحان

ما در این مطلب ازپرشین وی قصد داریم طرز تهیه یک سس بسیار
خوش عطر را برایتان به اشتراک بگذاریم سس ریحان یکی از سس هایی
است که می توانید به راحتی درست کنید و با انواع پاستاها و غذاهایی که
دوست دارید میل کنید تا انتهای مطلب همراه ما باشید

سس ریحان

مورد مصرف : پیش غذامناسب فصل : همه فصول آماده سازی : ۱۵ دقیقهپخت : ۱۵ دقیقهمواد لازم برای ۳ نفر :
روغن زیتون ۱/۲ لیوان

سرکه سیب ۱/۳ لیوان

روغن کنجد به میزان لازم

آویشن به میزان لازم

پودر زیره نصف قاشق چای خوری

پودر زنجبیل به میزان لازم

شکر نصف قاشق چای خوری

آبلیمو ۳ قاشق چای خوری

کنجد ۱ قاشق چای خوری

گیاه
کاکوتی ۵ عدد برگچه *

برگ ریحان ۵ یا ۶ عدد

* سیر تازه ۴ عدد تربچه کوچک ۱
عدد نمک و فلفل به میزان لازم

* گیاه کاکوتی ۵ عدد برگچه، در صورت نبود عرق
کاکوتی ۱٫۳لیوان* سیر تازه ۴ عدد ،در صورت تازه نبودن پودر سیر ۱ قاشق چایخوری

سس ریحان

سس ریحان

طرز تهیه :
طرز تهیه سس ریحان ،
این سس یک سس ابتکاریه.
خانواده بینهایت لذت بردن.درست کردنش خیلی راحته .
سس ریحان برای چاقها علاوه بر اینکه مضر نیست مفید هم هست.

تمام مواد را درون میکساتور میکس کرده و سس ریحان رو به عنوان سسی بسیار خوشمزه با هر نوع سالاد
میتوان سرو کرد.

* با کاهو ژاپنی وجوانه گندم کمی گوجه فرنگی و فلفل دلمه رنگی و هویچ برای تزیین سالاد بی نظیر
میشه.

بیشتر بدانید از خواص و اثرات دارویی ریحان

* ریحان دارای خواص آرام بخشی است.
* مقوی معده و روده و تقویت کننده ی قلب است.
* ضد اسهال، بادشکن و ضد عفونی کننده ی دهان و دستگاه گوارش است.
* ریحان ضد گریپ و آنژین، ضد تشنجات دردناک، ضد التهاب و ضد اسپاسم است.
* خواب آوری و ضد سردرد و میگرن از دیگر خواص میگرن است.
* ریحان ملین، تونیک، مقوی و محرک اشتها است.

سس ریحان

سس ریحان

* کمک به هضم غذا و شیر افزا بودن از دیگر خواص ریحان است.
* ریحان مدر است.
جهت انسداد عروق مغزی، تحلیل ورم های جمیع اعضا و تنگی نفس مفید است

* ریحان در موارد سوء هاضمه، قولنج، گزش زنبور، خستگی، دلشوره، رفع سردرد های عصبی، تقویت عمل دستگاه هضم، رفع نفخ، رفع غم و غصه و نوراستنی (بی خوابی و ضعف اعصاب)، رفع التهابات مجاری ادرار و ورم کلیه، دفع ترشحات مهبل، ترش کردن معده و اختلالات هاضمه با منشاء عصبی، اتساع معده، خونریزی دماغ، بواسیر، دل پیچه، سرگیجه، اختلالات دستگاه تنفسی، سرفه، سیاه سرفه، افزایش ترشحات شیر، اسپاسم های معده، بی خوابی های عصبی، سردرد های عصبی و یکطرفه (میگرن) به شکل دم کرده ۲۰ تا ۵۰ گرم در یک لیتر آب مورد استفاده قرار می گیرد.

بریونی / tebyan

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *