آشپزی

طرز تهیه سوپ جو با سس سفید

سوپ جو یکی از سوپ های بسیار پر طرفدار است که در میهمانی ها و
به عنوان پیش غذا آن را درست می کنند سوپ جو را با دو روش  قرمز و
سفید درست می کنند ما در این مطلب از پرشین وی
قصد داریم برای شما عزیزان طرز تهیه سوپ جو با سس سفید را به اشتراک
بگذاریم

سوپ جو با سس سفید

مواد لازم: جو پوست کنده یا بلغور جو ۲/۱ پیمانه

– آب گوشت یا آب مرغ ۲ پیمانه

– هویج رنده شده ۲ قاشق غذاخوری –

سس سفید غلیظ ۱ پیمانه –

جعفری خرد شده ۲ قاشق غذاخوری

– نمک و فلفل و آبلیمو به مقدار لازم

طرز تهیه:
۱- جو را با آب گوشت و مقدار کافی آب بگذارید
بپزد تا کاملاً لعاب بیندازد.

۲- هویج رنده شده را به جو پخته اضافه کنید.
پس از آن که هویج پخت، جعفری خرد شده را به آن اضافه کنید و پس از آن که سبزی
پخت سس سفید را به سوپ بیفزایید و بگذارید سوپ آهسته بجوشد و کمی غلیظ شود.
به آن نمک و فلفل بزنید و از آبلیمو به عنوان چاشنی استفاده کنید.

سوپ جو با سس سفید

سوپ جو با سس سفید

بیشتر بدانید از راز خوشمزه شدن سوپ جو

• در صورت شور شدن سوپ، یک عدد سیب زمینی پوست کنده در آن قرار دهید و بعد از ۱۵ دقیقه پخت سوپ روی حرارت کم، آن را بردارید.

• برای غلیظ شدن سوپ یا خورش، مقداری از آن را در غذاساز بریزید و پوره کنید و به قابلمه اصلی برگردانید.

• یک و نیم قاشق چایخوری آرد را به یک فنجان آب سوپ اضافه و مخلوط کنید و به ظرف اصلی اضافه کنید و هم بزنید تا سوپ غلیظ شود.

سوپ جو با سس سفید

سوپ جو با سس سفید

• افزودن خامه هم می تواند باعث غلیظ شدن سوپ شود.

• سوپ جو را می توان با جوی معمولی هم پخت. اما باید بدانید برای پخت به مدت زمان بیشتری نیاز دارد و ممکن است در اثر غفلت ته بگیرد. ترجیحا از جوی پرک استفاده کنید که سریع تر آماده می شود و احتمال ته گرفتن آن هم کم است.

• لازم نیست پیاز و سیب را خرد کنید. آنها را به شکل درسته داخل قابلمه بیندازید و در مراحل آخر به طور کامل از قابلمه بیرون بیاورید. به این ترتیب هم به مرغ طعم داده اند و هم تکه های ریز آنها در ظرف باقی نمی ماند.

اکا ایران / بیتوته

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *