آشپزی

طرز تهیه سوپ سرد ( بدون نیاز به پختن و فوق العاده خوشمزه )

در اینجا طرز تهیه ی سوپی متفاوت از سوپ های دیگر را به شما آموزش می دهیم که نیاز به پخت
روی آتش و گاز رو ندارد . برای تهیه ی سوپ سرد مجلسی با ما در پرشین وی همراه باشید .

مواد لازم سوپ سرد مجلسی:

دوغ: ۱لیوان

ماست ساده یا همزده: ۱ لیوان

گوجه فرنگی رسیده: ۱ عدد  متوسط

دانه ذرت :نصف لیوان

شوید تازه به مقدار دلخواه

خیار: ۱ عدد متوسط

نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم

طرز تهیه سوپ سرد مجلسی :

گوجه و خیار رو یه صورت نگینی خرد کنین.شویدها رو هم شسته و درشت خرد کنین.
در ظرفی ماست و دوغ رو مخلوط کنین و گوجه فرنگی ها و خیار ها و ذرتهای پخته رو در
اون بریزید و مقدار کمی نمک و فلفل سیاه اضافه کنین.میتونید این سوپ رو با برشهای
زیبای نان به عنوان پیش غذا سرو کنین.از اونجایی که طبع این غذاسرد هست میتونید
برای معتدل کردنش کمی نعنا خشک اضافه کنین.

نکته:
اگر از شیرینی خوشتون میاد، باید بگم اضافه کردن کشمش به این مخلوط طعم فوق العاده ای بهش میده.

برای تزیین سوپ

باید:قبل از هر چیز سعی کنین مخلوط رو زیاد هم نزنین، چون ممکنه گوجه فرنگی ها
له بشه و ظاهر سوپ رو زشت کنه.از گل محمدی هم میتونین برای تزیین روش استفاده کنیند

سوپ سرد مجلسی

سوپ سرد مجلسی

دلیل خواب آور بودن دوغ چیست؟

خیلی اوقات اکثر افراد بعد از نوشیدن دوغ احساس خواب آلودگی به آنها دست می دهد. علت
خواب آور بودن دوغ بدلیل پیتیدهای موجود در کازئین که از پروتنین های موجود در شیر است، می
باشد. برخی از پزشکان طب سنتی نیز پیشنهاد می کنند برای داشتن یک خواب آرام وراحت دوغ
بنوشید و از خواب خود نهایت لذت را ببرید. از این رو بدلیل خواب آور بودن دوغ توصیه می شود قبل
از کارهایی که احتیاج به هوشیاری کامل دارند از مصرف دوغ بپرهیزید.

بطور کلی اکثر کارشناسان و پزشکان معتقد هستند از مصرف دوغ گازدار می بایست بپرهیزید.
دوغ گازدار مخصوصا به افرادی که دارای بیماری های گوارشی هستند توصیه می شود اکیدا
پرهیز نمایند. زیرا مصرف دوغ گاز دار می تواند باعث برخی بیماری های گوارشی مثل زخم اثنی
عشر، ورم معده، نفخ شکم و برخی مشکلات گوارشی دیگر شود. دوغ گاز دار بصورت کلی برای
سلامت انسان ضرر دارد و باعث ایجاد برخی مشکلات گوارشی می شود.

خواص دوغ

خواص دوغ

تحقیقات نشان داده است دوغ به نسبت سایر لبنیات بسیار راحت‌تر هضم می‌شود. لاکتیک اسید
موجود در دوغ، منجر به هضم آسان لاکتوز می‌شود. لاکتوز در واقع یک قند طبیعی در محصولات لبنی
است. بدن بسیاری از مردم تحمل لاکتوز را ندارد. این بدان معناست که آن‌ها آنزیم مورد نیاز برای
شکستن لاکتوز و تبدیل آن به قند را ندارند. برآورد می‌شود دستکم ۶۵ درصد مردم جهان پس از
دوره نوزادی به درجاتی از عدم تحمل لاکتوز دچار می‌شوند.

محققان می‌گویند دوغ یکی از منابع غنی کلسیم، فسفر و ویتامین D است. به همین دلیل این
نوشیدنی لبنی می‌تواند باعث تقویت و استحکام استخوان‌ها شود. همچنین دوغ دارای خواص
ضد التهابی است که می‌تواند در مبارزه با التهابات به وجود آمده از سوی باکتری‌ها در دهان
و دندان مفید باشد.

با این وجود، نمی‌توان در کنار فواید بی شمار دوغ، از مضرات این نوشیدنی لبنی سخنی نگفت.
سطح سدیم موجود در دوغ بالاست و برخی افراد به این نوشیدنی نمک می‌افزایند. از این رو،
کسانی که به دنبال کاهش فشار خون هستند نباید در مصرف دوغ نمک دار زیاده روی کنند.

خانه داری  – شهر آرانیوز

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن