آشپزی

طرز تهیه شش کباب (کباب سیخی)

اگر شما هم طرفدار کباب خوشمزه هستید ما در این مطلب از پرشین وی برای شما
مواد لازم و طرز تهیه شش کباب، یک کباب بسیار خاص و خوشمزه را برایتان به اشتراک
خواهیم گذاشت ، همچنین نکات مهم در مزه دار کردن کباب ها به همراه فوت و فن پخت
آن را برایتان به اشتراک خواهیم گذاشت

طرز تهیه شش کباب

مواد لازم برای ۶ تا ۸ نفر: گوشت راسته یا فیله پاک کرده=یک کیلو

فلفل سبز دلمه ای=۲ تا
۳ عدد

پیاز ریز سفید=۲۵۰ گرم

گوجه فرنگی ریز=۱۲ عدد

ماست=۱ فنجان

پیاز رنده شده=۱ قاشق سوپخوری

آبلیمو=۲ قاشق
سوپخوری

زعفران سائیده=یک قاشق چایخوری

فلفل کوبیده=یک قاشق چایخوری

طرز تهیه شش کباب

طرز تهیه شش کباب

طرز تهیه:

زعفران را در کمی آبجوش حل می کنیم داخل ماست
می ریزیم.
پیاز رنده شده و فلفل کوبیده و آبلیمو را اضافه می کنیم و بهم می زنیم.
گوشت ها را به شکل مکعبهایی به پهنای دو بند انگشت بریده و در مایه ماست ۱۰ تا ۱۲ ساعت
می خوابانیم.
پیازها را پوست کنده فلفل را هم تکه تکه بریده و گوشت و فلفل و گوجه فرنگی و پیاز
را یک در میان به سیخ می کشیم و روی حرارت ملایم گوشت ها را کباب کرده کبابها را
در دیس می کشیم و روی آن کمی نمک می پاشیم و کمی کره روی آنها قرار می دهیم.
نوش جانتان/

بیشتر بدانید از فوت‌وفن‌های پخت کباب

بهترین کباب ، کبابی است که خشک نشده باشد.
سس کباب به ترد شدن شیشلیک کمک شایانی می‌کند، هر چه این سس غلیظ‌تر باشد؛
کباب خوشمزه‌تر خواهد شد به همین منظور پس‌ از این که مواد سس کباب را مخلوط کردید
آن را روی حرارت ملایم بگذارید تا کمی حالت غلظت به خود بگیرد سپس آن را روی تکه‌های گوشت و دنده بمالید.

گاهی فرصت کافی وجود ندارد تا دنده‌ها را چند ساعت در یخچال بگذارید؛ در این حالت کیوی
معجزه‌گری خواهد شد که روند پخت غذا را سرعت می‌بخشد، می‌توانید کباب‌ها را به مدت
حداکثر یک ساعت داخل ظرفی که کیوی له‌شده درون آن ریخته‌اید قرار دهید؛ کیوی حالت
اسیدی دارد و بافت گوشت را خیلی زود نرم می‌کند.

طرز تهیه شش کباب

طرز تهیه شش کباب

توجه داشته باشید اگر تکه‌های گوشت مدت‌زمان زیادی درون کیوی له‌شده خوابانده شود،
بافت خود را از دست خواهند داد و حتی ممکن است، کیوی گوشت را فاسد کند.
مهم‌ترین نکته‌ای که باید مدنظر داشته باشید این است که گوشت به‌ هیچ‌ وجه نباید قبل
از کبابی شدن، جوشیده شود؛ تنها زمانی اقدام به جوشاندن گوشت کنید که آن را در ماهی‌تابه سرخ‌کرده‌اید.

بهترین کباب را زمانی تحویل خواهید گرفت که صبوری به خرج دهید؛ غذا را با حرارت ملایم بپزید و برای آماده شدن آن عجله نکنید.
حتماً یادتان باشد نمک را در مرحله آخر روی گوشت‌ها بپاشید! اضافه کردن نمک از همان ابتدا سبب سفت شدن بافت گوشت شده و مانع از مغزپخت شدن آن خواهد شد.

سیب سبز / ارکیده

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *