آشپزی

طرز تهیه شیرینی بادام زمینی

شیرینی بادام زمینی از جمله شیرینی های مقوی است که شما می توانید برای
پذیرایی در میهمانی ها به همراه چای آن را سرو کرده و از ان لذت ببرید .
با ما در پرشین وی همراه باشید .

مواد لازم  شیرینی بادام زمینی

آرد گندم سفید ۳۵۰ گرم

کره پاستوریزه ۲۳۰ گرم

شکر ۲۵۰ گرم

تخم مرغ ۲ عدد

بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری

وانیل یک هشتم قاشق چای خوری

بادام زمینی بو داده ۲۲۵ گرم

 روش تهیه  شیرینی بادام زمینی:

کره و شکر را باهمزن برقی خوب به هم بزنید.سپس تخم مرغ ها را یکی یکی
همراه با وانیل اضافه کرده و خوب بزنید تا کاملا مخلوط شوند.سپس آرد و
بیکینگ پودر را بر روی مخلوط فوق الک کرده و هم بزنید.در آخر بادام زمینی
بدون پوست و دو نیم شده را اضافه کنید و با هم مخلوط نمایید.

در سینی مخصوص فر کاغذ روغنی قرار دهید و سطح آن را چرب کنید.
با قاشق از مخلوط آماده شده به اندازه یک گردو بردارید و در سینی با
فاصله قرار دهید.سطح شیرینی را با کف لیوان چرب شده صاف کنید و در
فری که با حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گرادگرم شده، به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه
قرار دهید تا رنگ شیرینی طلایی شود.هنگامی که شیرینی خنک شد ، آن
را به ظرف اصلی انتقال دهید.

گندم اصلی ترین و مهمترین غذای بشر محسوب شده، ارزش تغذیه‌ای
و فواید درمانی بسیار دارد. مهمترین خواص گندم سبوس دار برای سلامت بشر،
فواید و موارد مصرف آن شامل خاصیت ملین، صفرابر، ضد چربی، ضد سرطان،
ضد التهاب و آنتی اکسیدان است. استفاده از این ماده غذایی مفید و مهم
به ویژه گندم سبوس دار، به طور مداوم و روزانه از بیماری‌های پوکی استخوان،
یبوست، کم خونی، چاقی، چربی خون، سرطان روده، بیماری‌های قلبی عروقی،
سوء هاضمه، ضعف اعصاب، ضعف جنسی و عمومی پیشگیری می کند. در این
مطلب خلاصه‌ای از مهمترین خواص گندم سبوس‌دار و فواید مصرف آن برای سلامتی
گردآوری شده است. با ما همراه باشید.

 شیرینی بادام زمینی

شیرینی بادام زمینی

گیاه شناسی گندم

گندم گیاهی یکساله و از خانواد گندمیان میباشد و دارای دو گونه اهلی و وحشی
است۳۳۳۳۳/کجج. دانه گندم بین دو پوشش قاشق مانند قرار گرفته که سبوس
گندم نامیده میشود، برگهای آن مانند برگهای سایر خانواده غلات به جز ذرت و ارزن،
نازک و کم عرض بوده و زبانه های کوچکی دارند. مهمترین بخش مورد استفاده این
گیاه دانه گندم و پوست دانه یا سبوس است.

خواص گندم سبوس دار و فواید مصرف آن

گندم از نظر ویژگی‌ها و فواید بسیار مشابه با خواص جو بوده، به طورکلی مصرف آن
به دلیل بالا بودن میزان املاح مورد نیاز و ویتامین‌های ضروری برای رشد و تغذیه بدن
لازم و ضروی است. برخی از مهمترین خواص گندم سبوس دار به شرح زیر میباشد:

استفاده از گندم سبوس دار در غذای روزانه، به پیشگیری و درمان یبوست کمک میکند.
از خواص گندم سبوس دار همانند خواص ذرت، کاهش بروز دیابت نوع ۲ (غیر وابسته
به انسولین) میباشد. در حقیقت فیبر موجود در سبوس گندم دارای خاصیت کنترل
سطح قند خون است.

خواص ارد گندم

خواص ارد گندم

به طور کلی مصرف غلات سبوس‌دار به دلیل دارا بودن مقادیر بالای فولات و اسید
فولیک برای زنان باردار و شیرده بسیار مفید بوده، در روی رشد جنین موثر است.
مصرف گندم سبوس‌دار به جذب کلسترول از روده‌ها و خروج آن از بدن کمک کرده،
در کنترل و کاهش سطح کلسترول خون موثر است و غذایی مناسب و مفید، برای
بیماران قلبی عروقی محسوب میگردد.نتایج پژوهشها نشان داده، گندم سبوس‌دار
دارای خاصیت ضد سرطان، ضد التهاب و آنتی اکسیدان بوده از این رو از مهمترین
خواص گندم سبوس‌دار، پیشگیری از بروز سرطان روده، پروستات و سینه ذکر میشود.

تبیان  – ویستا
 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *