آشپزی

طرز تهیه شیرینی سان فلاور، یک دسر شیک و عالی

تهیه شیرینی کار سختی نیست اما برخی انواع کیک و شیرینی دردسر زیادی برای تهیه آن در خانه وجود دارد و زمان زیادی را از شما می گیرد اما طعم و تصویری که در نهایت حاصل می شود ارزش آن همه زحمت را دارد. طرز تهیه شیرینی سان فلاور را در پرشین وی بخوانید.

مواد لازم شیرینی سان فلاور

زرده تخم مرغ دو عدد

کره ۱۰۰ گرم

ماست ۱۰۰ گرم

بکینگ پودر ۱ ق.م

آرد به میزان لازم

شیرینی سان فلاور

شیرینی سان فلاور

طرز تهیه شیرینی سان فلاور

برعکس تمام شیرینی های خشک به جز کره
تمام مواد را از یخجال بیروت آورده استفاده میکنیم به این ترتیب.اول کره نرم را زده بعد زرده های
تخم مرغ و وانیل سرد بعد ماست خنک را اضافه کره خوب هم میزنیم و در آخر بکین پودر
و کمی آرد را مخلوط کرده اضافه کرده بعد آرد را کم کم اضافه کرده خمیر نرم و به دست
نچسبی به دست می آوریم.روی خمیر دستمال مرطوب بعد نایلون کشیده و نیم ساعت استراحت میدهیم.

شیرینی سان فلاور

شیرینی سان فلاور

دو تا دایره به قطر
هشت سانت با کاتر در میاریم و یه دایره به قطر ۶ سانت ضخامت خمیر حدودا ۲–۳ میلی دو تا
دایره هشت سانتو وسطش با کاتر خط میندازیم به تعداد گلبرگهایی که دوس دارین اما لبه دایره رو قطع نکنه
بعد لبه دایره خمیر رو مرطوب میکنیم و دایره بعدی رو روی اون قرار میدیم و بعد هردو رو روی
دایره کوچکتر قرار داده با دقت گلبرگهارو به پشت برمیگردونین.در آخر مارمالاد غلیظ سیب یا توت فرنگی رو وسط دایره
ریخته و روی گلبرگها رو با زرده تخم مرغ اگواش میکنین سینی باید حتما چرب بشه.

تغذیه و مزایای بکینگ پودر

شیرینی سان فلاور و یک قاشق چایخوری پودر بیکینگ دارای ۵ کالری و ۱۲ درصد از مقدار توصیه شده روزانه سدیم است. این مقدار کمی کلسیم و پتاسیم را به رژیم غذایی شما می دهد.

مضرات بیکینگ پودر

مولد زخم‌ های سخت معده و روده و تنش‌ های عصبی هستند.

اثر عمیقی روی غدد تناسلی زنان دارند که سبب کوچک شدن و ناکارایی تخمک‌ ها می‌ شوند.

با کلسیم و آهن موجود در بدن کمپلکس تشکیل داده و از جذب این عناصر توسط بدن جلوگیری کنند و سبب بروز کم خونی و پوکی استخوان می شود.

به دلیل دارا بودن مقادیر زیاد سدیم برای بیماران مبتلا به فشار خون مضر است.

ویتامین های آنزیمی را غیر فعال می کند.

از عطر و طعم نان کم می کند و سبب فطیر شدن آن می شود.

موجب اختلال در فعالیت آنزیم های گوارشی و هضم و جذب، افزایش اسیدیته معده و بیمارهای روده ای  می شود.

جالب است بدانید هم اکنون استفاده از این جوش شیرین، این ماده مضر شیمیایی ممنوع اعلام شده است!

آشپزی ـ تبیان

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *