آشپزی

طرز تهیه شیرینی قارچی ، با این شیرینی ها از مهمانانتان پذیرایی کنید

درست کردن شیرینی خانگی می تواند مفیدتر از شیرینی هایی
باشد که ندانید با چه موادی تهیه می شود ما در این مطلب از پرشین وی
فصد داریم برای شما عزیزان طرز تهیه یک شیرینی بسیار راحت و خوشمزه
را به نام شیرینی قارچی به اشتراک بگذاریم

شیرینی قارچی

مواد لازم:

کره
۲۲۰ گرم

۲ پیمانه آرد

۲ پیمانه نشاسته ذرت

کمی وانیل۱ قاشق غذاخوری

بیکینگ پودر

۱ پیمانه پودر شکر۳۴ پیمانه

روغن مایع

۱ قاشق چایخوری

پودر کاکائو

شیرینی قارچی

شیرینی قارچی

روش تهیه
کره نرم شده رو در یک کاسه با قاشق له کنینآرد، نشاسته، بکینگ پودر، پودر شکر،
و وانیل رو اضافه و با همزن بزنین روغن مایع رو کم کم به مواد اضافه کنین تا جاییکه قوام
خمیر مثل نرمی لاله گوش بشهاز خمیر به اندازه یه گردو جدا کنین و گرد کنین و با فاصله بچینین
توی سینی فر که با کاغذ روغنی پوشوندین

حالا با قالب گرد کوچیک یا سر نوشابه یا هر چیز گرد
کوچیک باید روی شیرینی حلقه ایجاد کنیمقالب رو توی پودر کاکائو بزنین و وسط خمیر ها فشار بدین و کم
حرکت بدین

سینی رو توی فر از پیش گرم شده با دمای ۱۸۰ ° C به مدت ۲۰-۲۵ دقیقه قرار
بدین تا شیرینی ها بپزن و لی تیره نشنبعد از اینکه کامل خنک شدن توی ظرف مناسب بچینی.

بیشتر بدانید از نکات پخت شیرینی

فر را قبل از استفاده حتما روشن کنید(معمولا ۳۰دقیقه )
قالبی که برای پخت شیرینی استفاده می کنید باید قبل از استفاده چرب کنید.
اگر به دنبال پف زیاد برای شیرینی و کیک هستید سفیده و زرده تخم مرغ را جدا کنید و سفیده را به خوبی بزنید .
مواد اولیه را به مدت نیم ساعت در دمای محیط نگهداری کنید.

طرز تهیه شیرینی قارچی ، با این شیرینی ها از مهمانانتان پذیرایی کنید

شیرینی قارچی

در اندازه گیری مقدار اولیه مواد سختگیری زیادی داشته باشید چون نباید اندازه مواد اولیه کم و زیاد شود.
شیرینی هایی که بافت نرمی دارد درون ظرفی که درب آن پوشیده است و هوا داخل آن نمی رود بگذارید تا خشک نشود.
شیرینی ها خشک را درون ظرفی که هوا در آن نفوذ می کند قرار دهید برعکس شیرینی های نرم.

وقتی شیرینی های خشک را از فر خارج کردید اجازه دهید سرد شود و سپس آن را از قالب مخصوص خود خارج کنید.
از مواد اولیه سالم و تازه استفاده کنید(مخصوصا بکینگ پودر و جوش شیرین)
توجه داشته باشد که مواد را نباید زیاد مخلوط کنید چون باعث چسبندگی زیاد مواد اولیه می شود.

باید دمای فر خود را بدست بیاورید به این کار به اصطلاح کالیبره کردن فر می گویند چون ممکن است شما دمای فر را ۱۸۰ درجه گذاشته باشید ولی دمای واقعی فر ۱۷۰ یا ۱۹۰ درجه باشد و این باعث می شود شیرینی شما خراب شود.

خانوم گل / تالاب

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *