آشپزی

طرز تهیه شیرینی هلندی

شیرینی هلندی ، شیرینی های کوچک عسلی بسیار خوشمزه هستند و خیلی هم از
لحاظ ظاهری شبیه شیرینی حاجی بادامی هستند با ما در پرشین وی همراه باشید .

مواد لازم شیرینی هلندی

آرد ۲۵۰ گرم

پودر شکر ۱۰۰ گرم

مارگارین ۱۲۵ گرم

شیر تازه ۲۷۵ گرم

بیکینگ پودر ۲۰ گرم

وانیل  نصف قاشق چای خوری

طرز تهیه شیرینی هلندی:

آرد و مارگارین را در میکسر مخلوط می کنیم تا کاملاً نرم و سفیدشود.در ظرفی دیگر بقیه ی
مواد را با کمک هم زن، با هم مخلوط کرده تا مایع روان و یکدستی به دست آید.سپس مخلوط
آرد و مارگارین را در این مایع ریخته با دست مخلوط می کنیم تا کاملاً یک دست شود.بعد آن را
در قیف می ریزیم و با ماسوره ی ساده ی ریز در سینی از قبل چرب شده با فاصله قرار می دهیم.
سپس روی آن را با گردوی خرد شده تزئین کرده و در فر ۱۸۰ درجه به مدت یک ربع میگذاریم.

 شیرینی هلندیشیرینی هلندی

خواص مارگارین

مارگارین یک کره گیاهی فرآوری شده است که طعم و مزه آن شبیه کره است. این ترکیب
یک جایگزین مناسب برای کره است که برای قلب مفید است. انواع مدرن مارگارین از روغن
های گیاهی تهیه می شوند که حاوی چربی های اشباع نشده چندگانه هستند که می
تواند کلسترول بد را کاهش دهد. از آنجا که روغن های گیاهی اغلب در دمای اتاق مایع
هستند دانشمندان با تغییر ساختار شیمیایی مارگارین آن را به جامد تبدیل کرده اند.

مارگارین برای تهیه سس ها، کیک ها و شیرینی ها استفاده می شود. کره طبیعی به
عنوان یک منبع غلیظ از چربی شیر بیشتر از چربی اشباع تشکیل شده است و به دلیل
اینکه مصرف زیاد چربی اشباع با افزایش خطر ابتلا به بیماری های قلبی همراه است
مقامات بهداشت عمومی توصیه می کنند که مردم مصرف کره خود را محدود کنند.

خواص ماگارینخواص ماگارین

این ترکیب علاوه بر روغن های گیاهی هیدروژنه یا استریفیه ممکن است حاوی چندین
ماده افزودنی غذایی از جمله امولسیون کننده ها و مواد رنگی نیز باشد.مارگارین یک
محصول غیر لبنی است که به عنوان جایگزینی برای کره تولید می شود. در حالی که
در اصل در دهه ۱۸۰۰ از چربی حیوانات ساخته می شد ، امروزه مواد اولیه اصلی آن
شامل روغن نباتی ، آب ، نمک  کننده ها و برخی نیز شامل شیر است.

کره گیاهی

مارگارین نوعی چربی است که برای طعم دهی  و پخت و پز استفاده می شود. این
ماده اغلب به عنوان جایگزین ارزان قیمت کره استفاده می شود و نام  خود را اولئومار
گارین (روغن زیتون) و مارگاریت یونانی گرفته است.

مارگارین از یک امولسیون آب در چربی تهیه شده است که در آن  قطرات ریز آب به طور
یکنواخت در یک فاز چربی پخش شده است. از نظر استاندارند مارگارین باید حداقل
حاوی ۸۰ درصد چربی و حداکثر ۱۶ درصد آب باشد. بطور کلی اصطلاح مارگارین برای
توصیف ” کره غیر لبنی” با محتوای چربی متفاوت استفاده می شود. این ترکیب می
تواند در پخت محصولات غذایی مانند شیرینی ، دونات ، کیک و کلوچه استفاده شود.
قیمت مارگارین و قیمت روغن مارگارین بسته به نوع آن متفاوت است و بسته به موارد
استفاده از کره مارگارین متفاوت می باشد.

روش اصلی ساخت مارگارین امروزه شامل امولسیون سازی ترکیبی از روغن و
چربی از منابع گیاهی و حیوانی است که می تواند با استفاده از فراکسیون ،
اینتراستریفیکاسیون یا هیدروژناسیون ، با شیر بدون چربی که ممکن است تخمیر
یا ترش شود ، نمک یا لاکتیک تولید شود. سرد کردن مخلوط برای
سفت شدن و بهبود بافت آن بعدا انجام می شود. مارگارین و چربی های گیاهی
موجود در بازار می توانند از ۱۰٪ تا ۹۰٪ چربی داشته باشد.

آفتاب  –  درجه

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *