آشپزی

طرز تهیه «شیر برنج» به سبک ترکی

اگر طرفدار شیر برنج هستید ما در این مطلب از پرشین وی قصد داریم برای شما عزیزان
یک شیربرنج متفاوت و بسیار خوشمزه ترکی را به اشتراک بگذاریم  در ادامه مطلب همراه ما
باشید تا علاوه بر طرز تهیه شیر برنج ترکی به سبک ترکی خواص شیربرنج برای کودکان را نیز
برایتان آماده خواهیم کرد

شیر برنج ترکی

شیربرنج از جمله عذاهایی است که برای همه اعضای خانواده بویژه سالمندان و کودکان مفید است.
طرز پخت سبک دیگری از آن را که به نام شیر برنج ترکی معروف است در ادامه فرا بگیرید.

 

مواد لازم:
برنج: ۲ /۱ پیمانه

شیر: ۱ لیتر

آب: ۲ /۱ پیمانه

خامه: ۱ پیمانه

کره: ۵۰ گرم

گلاب: ۲ قاشق غذاخوری

مربای گل: به میزان لازم

نمک:
کمی

طرز تهیه:
برنج را با کره و گلاب و نمک می‌پزیم وقتی که نیم پز شد، شیر را می‌ریزیم و هر
چند دقیقه یک بار با قاشق چوبی هم می‌زنیم تا برنج کاملا لعاب بیاندازد.
وقتی شعله را خاموش کردیم خامه را به مواد اضافه می‌کنیم و در ظرف مخصوص سرو کشیده و با مربای
گل محمدی یا مربای هویج سرو می‌شود.

شیر برنج ترکی

شیر برنج ترکی

بیشتر بدانید از فواید شیر برنج برای کودکان

همان‌طور که می‌دانید رعایت تنوع در رژیم غذایی کودکان اهمیت بسیار زیادی دارد. در واقع رعایت
تنوع نه تنها باعث می‌شود کودک شما از مصرف غذاهای تکراری خسته نشود، بلکه مصرف
گروه‌های مختلف غذایی و حتی مواد غذایی مختلف در یک گروه به دلیل داشتن ارزش‌های
غذایی متفاوت، در رشد کودکان بسیار موثر است و توصیه می‌شود.

برای ایجاد تنوع در برنامه غذایی کودک باید با مخلوط کردن مواد غذایی مختلف، غذاهایی جدید
با ظاهر و طعم مطلوب ایجاد کرد. به کار بردن کمی خلاقیت در وعده صبحانه و میان‌وعده‌ها
می‌تواند به بهبود وضعیت تغذیه‌ای کودکان کمک کند. پودینگ برنج یا شیر برنج یکی از آن
غذاهای مقوی است که در رشد کودک بسیار موثر عمل می‌کند و به عنوان میان وعده
و هم به عنوان یک صبحانه کامل و سالم می‌توانید برای کودکان‌تان در نظر بگیرید.

اما نباید فراموش کنید که زیاده‌روی در مصرف شیر برنج می‌توان باعثافزایش وزن یا چاقی
در کودکان شود؛ بنابراین به بهانه علاقه کودک به این غذا، اجازه ندهید بیش از حد از آن بخورد.
شما می‌توانید از سایر غذاهای غنی‌شده و آماده کودک هم در وعده‌های غذایی فرزندتان کمک بگیرید.

شیر برنج ترکی

شیر برنج ترکی

خواص شیر برنج

می‌توانید برای مغذی‌تر شدن این پودینگ به جای شکر از عسل یا پوره خرما استفاده کنید.
افزودن مغزهایی مثل بادام، پسته، گردو و فندق که منابع آهن هستند و چاشنی‌هایی مثل
دارچین، وانیل و هل نه تنها به هر چه مغذی‌تر شدن این غذا و تقویت سیستم ایمنی بدن
کمک می‌کند بلکه باعث هضم بهتر و گرفتن حالت سردی پودینگ به خاطر برنج می‌شوند.

علاوه بر آن چون بعضی از کودکان بوی شیر را دوست ندارند، افزوردن مقداری وانیل یا پودر
کاکائو بوی شیر را از بین می‌برد و طعم آن را دلنشین‌تر می‌کند. شما همچنین می‌توانید
برای تهیه این دسر از میوه‌های مختلفی مانند توت‌فرنگی استفاده و تهیه کنید. به یاد
داشته باشید که هنگام درست کردن شیر برنج حتماً در ظرف را ببندید. چون که ویتامین
B2 موجود در شیر بسیار به نور حساس بوده و ممکن است در معرض هوا اکسیده شود
و ارزش غذایی آن پایین بیاید. برای سر نرفتن غذاهای حاوی شیر هم می‌توان از یک قاشق چوبی استفاده کرد.

جام جم

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *