آشپزی

طرز تهیه صبحانه مقوی با نان تست , پنیر و میوه

یکی از صبحانه های ساده و در عین حال مقوی و انرژی زا نان تست با پنیر و میوه می باشد،
و همه از جمله کودکان نیز دوست دارند . با ما در پرشین وی همراه باشید .

نان تست با پنیر و میوه

صبحانه همیشه یکی از ارکان اساسی و بنیادی یک روز خوب را تشکیل می‌دهد و با خوردن،
آن بدن شمابه جای انباشته کردن کالری، سوخت و ساز خود را افزایش می‌دهد.برای کنترل،
وزن، بهتر است همیشه صبحانه ‌ای سالم بخورید، چون علاوه بر اینکه تمرکز و کارایی شما بالا،
می‌رود خلق و خوی بهتری هم در طول روز خواهید داشت.

این بار ما برای شما یک صبحانه ساده و در عین حال مقوی و مناسب فصل پیشنهاد می‌کنیم.
درواقع برای آن دسته از کسانی که دوست دارند صبحانه هر روزشان متنوع باشد، یک پیشنهاد،
ایده‌آل است.فقط کافی است صبح روز زمستانی خود را با یک لیوان آب هویج و پرتقال تازه همراه،
این نان‌های تست خوشمزه شروع کنید.

مواد لازم نان تست با پنیر و میوه

نان تست سه عدد

پنیر خامه‌ای یا ماسکارپونه نصف بسته

پرتقال بزرگ و فیله شده یک عدد

انار دانه شده نصف پیمانه

روش تهیه‌ نان تست با پنیر و میوه :

۱٫برای این صبحانه خوشمزه می‌توانید نان‌های تست را از وسط به صورت مثلثی برش بزنید،
و بعد آنها را گریل یا در دستگاه مخصوص، تست کنید.

۲٫حالا مقداری پنیرخامه‌ای یا پنیر ماسکارپونه روی نان‌ها بکشید.ما پنیر ماسکارپونه را به شما،
پیشنهاد می‌کنیم چون تقریبا بدون نمک است و مزه فوق‌العاده‌ای به این صبحانهمی‌دهد.

۳٫روی نان و پنیر را با پرتقال و انار دانه شده تزئین کنید.حالا نوبت یک آب‌میوه تازه است، برای
این منظور، چهار عدد هویج و چهار پرتقال بزرگ را آب بگیرید وهمراه این صبحانه میل کنید.

نان تست با پنیر و میوه

نان تست با پنیر و میوه

خواص و مضرات پرتقال

پرتقال جزء مرکبات نارنجی به شمار می‌آید. براساس یافته‌های به دست آمده این میوه باعث،
تقویت و جلوگیری از ابتلا به بیماری‌هایی از جمله سرماخوردگی و آنفلوانزا می‌شود.این میوه،
حاوی ترکیباتی از جمله ۱۹۲ کیلو ژول (۴۶ کیلو کالری) انرژی، ۱۱.۷۵ گرم کربوهیدرات، ،۹.۳۵
گرم قند، ۰.۱۲ گرم چربی، ۰.۹۴ گرم پروتئین، ۸۶.۷۵ گرم آب، ۰.۱۰۰ میلی گرم ویتامین B ۱،
(تیامین)، ۰.۰۴۰ میلی گرم ویتامین B ۲ (ریبوفلاوین)، ۰.۴۰۰ میلی گرم ویتامین B ۳ (نیاسین)،
و ۰.۲۵۰ میلی گرم پانتوتنیک اسید، ۰.۱۸ میلی گرم ویتامین E، ۴۰ میلی گرم کلسیم، ،۰.۱۰
میلی گرم آهن، ۱۰ میلی گرم منیزیم، ۱۴ میلی گرم فسفر، ۱۸۱ میلی گرم پتاسیم و ۰.۰۷
میلی گرم روی است.

پرتقال دارای درخت همیشه سبز و پر برگ بوده است و ارتفاع این درخت به ده متر نیز می‌رسد.
این میوه از جنوب شرقی آسیا (هندوچین) ریشه گرفته و میوه‌ای پیوندی به شمار می‌آید. یکی،
از معروف‌ترین نوع پرتقال در سراسر جهان تامسون ناول بوده است که پایتخت لبنان از مهم‌ترین،
و معروف‌ترین مکان‌های کشت آن به شمار می‌رود.

خواص پرتقال

خواص پرتقال

تمام خواص پرتقال

پرتقال شیرین دارای طبع سرد و‌تر و پرتقال ترش دارای طبع سرد و خشک است؛ بنابراین افراد،
مبتلا به بیماری‌های بلغمی و سودایی مزاج از مصرف این میوه به شدت اجتناب کنند همچنین،
مسهل پرتقال گلپر و نمک است.

هرگز پس از میل کردن پرتقال از چای و نوشیدنی‌های گوناگون استفاده نکنید، زیرا پزشکان،
توصیه می‌کنند از مصرف نوشیدنی‌ها پس از خوردن میوه به خصوص میوه‌های آبدار باید جلوگیری شود.

ایران   – خبرگزاری دانشجو

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *